A Magyar Televíziót hidegen hagyja az állam hősies küzdelme és az Összefogás Koncert valódi célja. Rendkívül elszomorító levelezésem az MTV Közönségszolgálatával alant olvasható.

febr. 20. (3 napja)
        
címzett: kozonsegszolgalat@mtv.hu
Tisztelt Közönségszolgálat!

Az Összefogás Koncertről készült felvételről szeretnék informálódni. Az index.hu-n olvasható beszámoló szerint "A koncertről egyébként az MTV felvételt készített, a kétszer egyórás koncertfilmet április 7-én vetíti majd a köztévé". Amennyiben ez az információ helytálló, szeretném megkérdezni, hogy a koncertfilm előtt, után leadott reklámokból szerzett bevételt az államadósság elleni alapba irányítják-e, vagy más módon juttatják el a költségvetésbe?

Várom válaszukat!

Sírtak az előadók az Összefogás Koncerten

febr. 20. (3 napja)

Tisztelt Nézőnk!

A koncertről a Magyar Televízió csak felvételt készített, nem a mi szervezésünkben történt, így nem rendelkezünk az ön által kért információkkal.

Üdvözlettel:

Közönségszolgálat

---

febr. 21. (3 napja)
        
címzett: Közönségszolgálat
Tisztelt Közönségszolgálat!

Nem látom, hogyan nem rendelkeznek azzal az információval, hogy mit fog kezdeni a Magyar Televízió a Magyar Televízión leadott műsorok között a Magyar Televíziónál megvásárolt reklámhelyekkel befolyt összeggel. Kérem, gondolja át még egyszer.

Előre is köszönöm!

Zagyva György, a partiarc

Vezessük be az ajánlófelest!

Szexbotrányát próbálta leplezni Deutsch Tamás?

febr. 21. (2 napja)
        
címzett: saját magam

Tisztelt Néző!

A köztévé a műsorok alatt semmiféle reklámot nem tesz bele az adások közé, a műsorok közötti reklámoknak pedig semmi köze egy műsorhoz sem. Azok csak a szokásos reklámblokkok. A koncert leadási időpontja pedig nincs még pontosítva.

Üdvözlettel:

Közönségszolgálat

---

febr. 21. (2 napja)
        
címzett: Közönségszolgálat

Tehát jól értem, hogy nem tesznek kivételt és a voltaképp az államadósság elleni harcról szóló koncert hatására befolyó reklámbevételeket (amiket a műsor előtt és után generálnak), egész egyszerűen zsebreteszik? Önök szerint ez megegyezik az előadók és a szervezők által megálmodott szellemiséggel?

E sorok írásakor még nem kaptam választ húsbavágó kérdéseimre.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!