Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Komcsit találtak Orbán kamrájában

Elmondhatatlan döbbenetet váltott ki a lakosságban, hogy a Fidesz leszavazta a kommunista ügynöki múlt lezárását szolgáló javaslatot. Az LMP megoldása az lett volna, hogy bárki hozzáférhessen az aktákhoz. Az antikommunizmus aranyérmével kitüntetett Fidesz nemet mondott a gondolatra.


Hétfőn Schiffer András a Parlamentben szavazásra bocsájtotta "Az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről" című indítványát. A javaslatot a Jobbik is támogatta, míg a kormánypártok a szituációt néma csendben, összevissza, többségében nemmel szavazva fogadták. Wittner „ötvenhatos” Mária meglepetésre tartózkodott, a jelenlévő MSZP-sek minden mindegy alapon igent mondtak.

Maga a miniszterelnök is a nyilvánosságra hozatal ellen szavazott, ami igencsak sokatmondó volt és felkeltette több oknyomozó újságíró figyelmét is: hogyan lehetséges az, hogy a rendszerváltás Superman-je, aki hosszú éveken keresztül az antikommunizmusra építette beszédeit, aki szerint még ma sem ért véget a posztkommunista éra, leszavazta voltaképp a posztkommunista éra lezárását?

Nemhivatalos nyomozás indult. Természetesen nem azon az őrületes nyomvonalon indultak el a szakértők, hogy Orbán maga is kommunista ügynök volt, akit Gorbacsov keze ültetett pár hónapra Oxfordba, hogy kitanulja a gonosz kapitalizmus eszközeit, hogy jobboldali pártként átmentse a baloldaliság csúcsát az új évezredbe.

Az oknyomozók megérzése az volt, hogy a miniszterelnök múltjában, talán jelenében van vagy volt valaki, aki nagyon fontos szerepet tölt(ött) be az életében, akit meg akar védeni az ügynökmúlt nyilvánosságra kerülésének következményeitől.

Egyik telefonhívás követte a másikat, információink szerint Gulyás Gergelyen, a Fidesz frakcióvezető-helyettesének segítségével sikerült megszervezni egy betörést Orbán Viktor házába. Gulyás Gergely a párton belül sokat foglalkozik a kommunizmusban elkövetett bűncselekményekkel, egyike volt annak a 19 fideszes képviselőnek, akik igennel szavaztak a Parlamentben. Azt a javaslatot is ő nyújtotta be még tavaly, (amit az országgyűlés meg is szavazott), ami végső soron lehetővé teszi Biszku Béla elítését.

Gyurcsányt száműzték a Facebookról

Az MSZP népszavazást akar a korrupcióról

Gyurcsány Ferenc - titkos videó

Az újságírók az éjszakába nyúló parlamenti ülés során lopóztak be a miniszterelnök lakásába, és módszeresen átkutatták a helyet. Már-már úgy kényszerültek távozásra, hogy nem találtak semmit, de hirtelen köhécselést hallottak a kamrából.

Mindenki megdermedt. Talán annyira régiek a maradékok, hogy életre keltek? Zombi-babapiskóta a miniszterelnök rejtekhelyén? Az se rossz sztori – gondolták, és egy hirtelen mozdulattal benyitottak. Amit ott találtak, minden képzeletüket felülmúlta.

A kamrában a jóízűen falatozó Kádár Jánost találták.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Sírtak az előadók az Összefogás Koncerten

„Ez nem lehet igaz” – zokogott Király Linda, mikor meglátta, hogy nagyjából kétszázan jöttek csak el a koncertre, melyet az államadósság csökkentése érdekében szervezett Rédly Elemér, adósságcsökkentő alap atyja. Nézők hiányában egy koncert sem az igazi, a síró-rívó előadók helyett egy kőkonzervatív plébános ugrott be helyettesíteni a szűkös közönségnek.

Valaki valamit biztosan fogott, de az összefogásnak pont az „össze” része hiányzott a produkcióból, annak ellenére, hogy meglehetősen komoly előadókat sikerült összevadásznia a szervezőknek a koncertre: olyan gigasztárok és megasztárok (haha) énekeltek a 200 fős közönségnek, mint a korábban említett Király Linda, LL Junior vagy Tóth Vera.

Mondanunk sem kell, egy ilyen veretes előadócsoportnak szörnyű érzés, ha egyáltalán nincsen nézőközönségük. Mindenki úgy kezeli az ilyen szituációkat, ahogy tudja, a mi drága énekeseink egyáltalán nem bírták a lelki nyomást: egy emberként fakadtak sírva.

Úgy érezték, renoméjuk és ezáltal lelkük lett porig rombolva azáltal, hogy egy államilag hypolt „papplaciarénás” koncertre, amit telepakoltak rajongott előadókkal, kevesebben jöttek ki, mint egy átlagos MTK-meccsre.

(Elnézést kérünk Deutsch Tamástól.)

Elsőnek Tóth Vera fakadt sírva, a Magyarország című dal refrénjénél („ahol a kátyúkat évekig betonozzák”). A koncertet a helyszínről végignéző kollégánk szerint zokogás közben azt mormolta, hogy „ennél még a TV2 is jobban szervez, bassza meg”. LL Juniornál is eltört a mécses ennek a hallatán, ő beleüvöltötte a mikrofonba, hogy „MÉGSEM SZERET SENKI????”.

A többiek sorra követték őket, ki a mikrofonba, ki mellé sírva, ezzel egyrészt teljesen eláztatva a színpadot és a méregdrága berendezést, másrészt spontán megalkotva Magyarország első síráskórusát. Úgy látszott, a maroknyi néző estéje ezzel teljességgel el is lett rontva, de Rédly Elemér győri katolikus plébános, másodállásban államadósság-visszafizető rövid beszédével megmentette a helyzetet.

Kövér: Utálom a fotósokat

Zagyva György, a partiarc

Vezessük be az ajánlófelest!

Szexbotrányát próbálta leplezni Deutsch Tamás?

Egy határozott mozdulattal felugrott a színpadra, kétszer elcsúszott a könnyekben, majd megragadta a Király Linda által megragadt mikrofont. Szerinte az alapjába utalt összeg "csepp a tengerben, de a tenger is sok-sok cseppből áll". Szerinte fontos kiállni egymásért, és a kormány, illetve a miniszterelnök mellett, akinek vezérletével keresztényibbé válhat az ország, és megszabadulhat az adósságtehertől is. Irigykedett kicsit a Békemenet sikerére, „nem értem, gyalogolni miért jobb buli, mint zenét hallgatni” – dohogott.

Öröm az ürömben, hogy az MTV felvette a koncertet, hogy április 7-én még a maga szánalmas nézettségparányával is több nézőt szerezzen, mint az élő előadás. Kíváncsian várjuk, a reklámbevételeket az államadósság elleni alapba utalják-e?

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

1 Tovább

Orbán csókot váltott Lendvaival

A kormány békülékenyebb hangnemre váltott, és ez tettekben is megmutatkozott: a Fidesz vezetője puszit váltott az MSZP matuzsálemével. Nyelveset. Ez valószínűleg a legmegdöbbentőbb fordulat a magyar politika rendszerváltás utáni időszakában. Politikai elitünk teljes döbbenettel fogadta a hírt, miszerint Magyarország miniszterelnöke egyetlen heves gesztussal ledöntötte mindazon falakat és gátakat a pártok között, melyek legnagyobb részét személyesen ő maga állított fel. Villáminterjúkat is készítettünk az érintettekkel.

Cupp cupp

Egy időre még Orbán szóvivője, Szíjjártó Péter is kizökkent szokásos szerepéből: látszott rajta, hogy egy világ omlott össze benne. Pár röpke kérdést intéztünk hozzá, mielőtt még az idegösszeroppanás szélére sodorta volna magát.

KÉPVISELŐFÁNK: Mi a véleménye a miniszterelnök furcsa megnyilvánulásáról?
Szíjjártó: Egyszerűen elképesztő. Még mindig nem tudtam feldolgozni. Hatalmas csalódás számomra, hogy a züllött MSZP legfőbb züllöttje tudta elrabolni Viktor szívét.

KÉPVISELŐFÁNK: Ön szerint mi lehet ennek az oka?
Szíjjártó: Lassan húsz éve állandóan látja a vén csoroszlyát, ha bejön a munkahelyére! Maga szerint mivel jár ez egy férfiember számára? A hormonok előbb, vagy utóbb, de beindulnak!

KÉPVISELŐFÁNK: Ezek után milyen változások várhatóak a kormánypárt belpolitikájában?
Szíjjártó: Milyen, milyen? Attól tartok, össze fogunk állni az MSZP-vel. Megvalósul az a rohadt nagykoalíció, igaza lesz a Jobbiknak! Ó, ha eddig megújulás volt, mi lesz ezután? Emberek, emigráljanak, amíg nem késő!

Magára hagytuk az összetört Szíjjártót és Orbán Viktor keresésére indultunk. Menet közben belebotlottunk Lendvai Ildikóba, így hozzá is intéztünk pár kérdést.

Majdnem halálra fagyott Orbán Viktor

Orbán Viktor hajléktalant vett magának

Orbán el nem mondott beszéde

Botrány! Lendvai Ildikó aktfotózáson vett részt!

KÉPVISELŐFÁNK: Szeretnénk gratulálni, kedves Ildikó. Milyen érzés, hogy ilyen magas pozícióban lévő emberrel csókolózhatott?
Lendvai: Hát, lehet, hogy magas pozícióban, de ő maga nem különösebben magas… (nevet)

KÉPVISELŐFÁNK: Egy ország kíváncsi a következőre. Árulja el, jól csókol Viktor?
Lendvai: Hát ez a pasas egy csődör! Már értem lobbanékony gazdaságpolitikáját és forradalmi hevületét! Éljen a Fidesz!!!

KÉPVISELŐFÁNK: Mik a további tervei Viktorral?
Lendvai: Természetesen házasság! Boldog családi élet! Én akarok gyermekei anyja lenni! Mind az ötnek! A megújulás jegyében! Legfeljebb elsikkasztom őket az anyjuktól, ennyi igazán belefér a boldogságért!

KÉPVISELŐFÁNK: Nem érzi magát házasságtörőnek?
Lendvai: Én? Nem, nem, semmiképp sem! Engem a tiszta, őszinte, szocialista szerelem lángja hajt! Megfiatalodtam! Most már értem, mi járta át Viktort ’89-ben!

KÉPVISELŐFÁNK: Tervez változtatni politikáján?
Lendvai: Hogyne! Viktor mellett akarok ülni a Parlamentben! Ha kell, még az MSZP-ből is hajlandó vagyok kilépni ezért!

KÉPVISELŐFÁNK: Komolyan átnyergelne a Fideszhez szerelméért?
Lendvai: Hát persze! Mindent a boldogságért, nemde?

Magára hagytuk az álmodozó Ildikót, hogy a miniszterelnök nyomába eredjünk. Hamarosan meg is találtuk a büfében.

KÉPVISELŐFÁNK: Hát magába meg mi ütött, miniszterelnük úr?
Orbán: Nem is tudom… a hév… még mindig jobb, mint a villamos. (nevet) Ez is jelzi, hogy jól működik a BKV, nem?

KÉPVISELŐFÁNK: És, jó volt?
Orbán: El nem tudja képzelni, mennyire. Az ellentétek vonzása.

KÉPVISELŐFÁNK: Nem gondolja, hogy most oda a hitelessége?
Orbán: Liberálisból konzervatív lettem, senkit nem érdekelt. Már szocialistává is válhatnék, akkor is kétharmados többséget szereznék a választáson.

KÉPVISELŐFÁNK: Mi a véleménye Lendvairól ezek után?
Orbán: Tömör leszek: ő egy tüzelő szuka.

KÉPVISELŐFÁNK: Fog változtatni a románc hatására a Fidesz politikáján?
Orbán: Csak, ha az emberek felhatalmazást adnak rá. Majd kiküldünk egy újabb kérdőívet.

KÉPVISELŐFÁNK: Mik a további tervei Ildikóval?
Orbán: Szeretném, ha közösen örökbefogadnánk Gyurcsány Ferikét. Olyan kis aranyos böszme.

E sorok írásakor a miniszterelnök párkapcsolati állapota a Facebookon „It’s complicated”.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

1 Tovább

A Fidesz az MSZP-nek könyörög...

…hogy megfékezzék az MSZP-t. Nem csalás, nem ámítás: a kétharmados többséggel a háta mögött góliátkodó Fidesznek úgy tűnik, szüksége van Mesterházy „Dávid” Attia  segítségére. Még ha a fideszesek otthon magabiztosan is uralják a gyorsnaszádot, Európa zavaros vizein összefogásra van szükség: magyar áll a magyar mellett, magyar ellen.

A Fidesz EP-frakciója nyílt levélben fordult Mesterházy Attilához, hogy segítsen nekik. Tudniillik az Európai Parlamentben benyújtatott egy határozattervezet, mely több ponton elítéli Magyarországot, illetve a kormány politikáját, törvénykezését. Hogy mi köze ehhez Mesterházynak? A benyújtók között két MSZP-s képviselő is van.

Gondolhatjuk, hogy a nemzetközi elítélés gondolata egy emberként fosatta be a Fidesz képviselőit, akik büdös gatyáik megtisztítása után tollat ragadtak, és remegő kezekkel levelet kezdtek írni, mégpedig nem másnak, mint Gyurcsány után a második szocialista Sátán-megtestesülésnek, Mesterházy Attilának.

De nem akármilyen levelet ám, hanem nyílt levelet! A nyílt levél természetesen nem összekeverendő a zárt levéllel, amit zártan juttatnak el a címzetthez, hogy aztán magányosan felnyalogathassa a szellemi mannát, hanem már eleve nyíltan érkezik meg hozzá, és rajta kívül Postás Józsitól kezdve a kíváncsi szomszédon át voltaképp mindenki olvasta már.

"A határozat Magyarország önrendelkezését súlyosan sértő pontokat tartalmaz, és kilátásba helyezi a Lisszaboni Szerződés hetedik cikkelyének alkalmazását is. Ön is tudja, hogy a hetedik cikkely alkalmazása esetén Magyarország elveszítheti a szavazati jogát, és veszélybe kerülhet több ezermilliárd forint uniós támogatás is. Felesleges hangsúlyoznunk, hogy ez milyen drámai következményekkel járna hazánk számára" – olvasható a nyílt levélben.

Újévi beszéd 2: Schmitt Pál visszavág

Kanadába emigrálna az Orbán-kormány

Orbán Viktorhoz láncolták magukat az LMP képviselői

Putyin: Magyarországon „gáz van”

Többek közt azt is kifejtik, hogy a tervezetet annak ellenére… nos, tervezték meg, hogy még be sem fejeződtek az EU-val folytatott tárgyalások (= kapitulációk) a vitatott törvények kapcsán. „Ez a koncepciós perek gyakorlatára jellemző eljárás” – fogalmaz a történelemből kettesre érettségiző Gyürk András, a képviselőcsoport delegációvezetője.

Az okostojás tehát megkérte Mesterházyt, hogy szólítsa fel Göncz Kingát és Tabajdi Csabát, legyenek kedvesek nem megásni Magyarország EU-zászlóval fedett sírját. Ez persze még nem elég, még azt is elvárná, hogy lépjen fel határozottan annak érdekében, hogy a parlament baloldali erői vonják vissza az állásfoglalást. Hajrá! Mesterházynak úgyis akkora a tekintélye az MSZP-ben…

Kíváncsian várjuk, meglesz-e a nagykoalíció.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

3 Tovább

Véletlenül Berényi Miklóst nevezték ki igazságügyi miniszternek

Úgy tűnik, egyre több a homokszem a kormány gépezetében: egyre-másra érik egymást az akaratlan kinevezések. Január közepén tévesen nevezték ki ifjabb Zlinszky Jánost január közepén a Vidékfejlesztési Minisztérium helyettes-államtitkárának, tegnap pedig a valóságban nem is létező Berényi Miklóst tették volna meg igazságügyi miniszternek.

Lehet, túl sok volt Navracsics Tibornak az, hogy egyszerre volt közigazgatási és igazságügyi miniszter: más magyarázatot nem tudunk elképzelni arra, hogy ily kétségbeesetten keressen a kormányzat új embert az igazságügyi miniszteri posztra.

A jelek szerint ráadásul már a fikció és a valóság közti különbség megitélése is teljesíthetetlen feladattá vált a második Orbán-kormány adminisztratív paprikajancsijainak: hát hogy lehetséges az, hogy egy teleregény-szereplőt akarnak miniszterré  tenni? Ki lesz a következő? Gyurcsány Ferenc?

"A vonat megelőzte a mozdonyt, túlpörgött az adminisztráció" – fogalmazott az [origo]-nak forrásuk a Zlinszky-baki kapcsán. Szerinte a Vidékfejlesztési Minisztérium, illetve a miniszterelnök egész egyszerűen nem várta meg a köztisztviselői kinevezés utolsó fázisát, vagyis azt, hogy az érintett is visszaigazolja, elfogadja a felkérést. Utóbbi hibája persze érthető, hiszen majdnem halálra fagyott tegnap.

Na de kérjük szépen, ha ott a vonat előzött mozdonyt, itt a pályaudvar előzte az Orient expresszt! (Ha már itt tartunk, kész csoda, hogy nem Hercule Poirot kapta meg a kinevezést.) Bizonyos szempontból meg lehet érteni a felvetést, hiszen egy milliók által napi rendszerességgel követett, szeretett-utált figuráról van szó, akinek még kellő tapasztalata is van a törvény sötét oldalával kapcsolatban. Csupán egyetlen baj van vele: nem létezik.

A lemondást fontolgatja Orbán Viktor?

IMF-vezérrel látták csókolózni Bajnait

Az MSZP népszavazást akar a korrupcióról

A Miniszterelnökség sajtóosztálya még nem reagált az őrületes hírre, egyelőre Szíjjártó Pétert sem sikerült elérnünk. A jelek szerint még ők sem tudtak kitalálni valami magyarázatot erre az őrületes bakira. Érthető, hiszen sokat elárul, ha a politikusaiknál még kitalált figurákat is alkalmasabbakat találnak az ország vezetésére.

Megkérdeztük a Berényi Miklóst alakító Szőke Zoltánt is, hogy mi a véleménye a különös eseményekről. „Rendkívül megtisztelő és Miki nevében is köszönöm, hogy rá gondoltak, de ő inkább megmaradna a Mátyás király téren” – fogalmazott.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Képviselőfánk

blogavatar

Bárcsak egész nap fánkot ennének a képviselők... A Képviselőfánk mindenhol ott van, híres és hírhedt politikusokról cikkez, első kézből közölve a szórakoztató kamut!

Utolsó kommentek