Kukásokkal került spontán bokszmeccsbe Agárdi László fideszes képviselő a Lehel-piacon. A rendőrség súlyos bűncselekmény miatt vitte el a magát Rocky-nak képzelő politikust. Információink szerint váratlan bakácsizmus tört Agárdira, guberálását azonban nem nézte jó szemmel a környéken tartózkodó kukás.

It's the eye of the tiger, it's the thrill of the KUKA

A fővárosi XIII. kerület képviselő-testületébe listán bejutott Agárdi László gyermekével együtt pénteken reggel verekedett össze a vásárcsarnokban dolgozó szemétszállítókkal – írja a Gépnarancs.

Szupertitkos piaci kofa-forrásaink szerint a képviselő a Rocky-sorozat főcímdalát énekelgetve sétált be gyermekével a piacra, Bakács Tiborról és gyalázatos kolbászlopásáról beszélgetve. A társalgás hamar a kolbászra terelődött, ez pedig azonnal beindította a végzetes nyálelválasztást Agárdi szájában.

Természetesen, mivel politikus, nem vetemedett lopásra (hogy is nézne az ki), pénz viszont nem volt nála (minek az a piacra, igaz?), így kétségbeesve, korgó gyomorral rávetette magát a szemetesre.

Cséphadaróként szórta ki a mocskot a tárolóból, reménykedve, hogy talál legalább egy icipici darab kolbászkát a szemetes mélyén, mely, legyen bármilyen koszos is, ízletes falatnak bizonyulna az ürességtől kongó pocakjának.

A görög sorstragédiába illő jelenetbe ekkor léptek be a kukások, akik nem nézték jó szemmel, hogy ez a különös pasas, képviselőség ide, képviselőség oda, összemocskolja a piacot és kétszeres munkára kényszeríti őket. Pláne sértette őket, hogy a pasas a Rocky főcímdalát dudorászta.

Egyik dolog követte a másikat, a kukaturkáló és a kukafelügyelő összeszólalkozott, Agárdi pedig „képviselővagyokbzzeg!” felkiáltással nekirontott a kukásoknak.

Mit kukázzon egy fideszes politikus? - szavazás

Az MSZP népszavazást akar a korrupcióról

Tilosban parkolót vert Pintér Sándor

Bár kolbászt nem talált, szemtanúk szerint éhesen is több, mint méltó ellenfele volt az ellene vonuló három FKF-zsoldosnak, sajnos a hamarosan kiérkező rendőrök ellen már tehetetlen volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Népszava kérdésére tegnap közölte: “a személyiségi jogok figyelembe vétele mellett konkrét névre vonatkozó megkeresésre felvilágosítást nem ad”. A Képviselőfánk érdeklődésére hozzátették: „de egyébként igen, kolbászt keresett a kukában”.

Hogy pontosan miért keveredtek atrocitásba a kukásokkal, azt nem tudni, mindenesetre Agárdi legfőbb politikai küldetésének a “szemétügyet” tekinti. Mint a kerületi honlapon megjelent hitvallásában fogalmaz: “a tisztaság fél egészség szólásmondás szerint egészségünket szolgáljuk azzal, ha tisztán tartjuk magunkat és környezetünket. A mondást elemezve eljátszhatunk a gondolattal, hogy ha a tisztaság fél egészség, akkor az egészség másik felét talán a piszok, a szemét jelenti? Meglepő módon ez az értelmezés talán nem is jár olyan messze a valóságtól…” – jegyzi meg a Népszava.

Ajánljuk: Ez a kormány mindenbe bele akar szólni - Alternativity

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!