Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már egy szavazónak is örülne Vona

Mindannyian olvastunk már róla, hogy a Fidesz által átszabott választójogi törvényben érvényesült a „minden szentnek maga felé hajlik a keze” esete, olyannyira, hogy az a bizonyos kéz 180 fokos fordulattal egy az egyben visszahajlott önmagába. Csak erre tudunk gondolni, amikor a Jobbik vezetőjének kijelentését halljuk: ő már egyetlen szavazatnak is örülne.


Képünk illusztráció?

Más magyarázat nem létezhet a karizmatikus képviselő különös rajongószerzési módszerére: Facebookos nyereményjátékkal egybekötött lájkvadászattal próbálkozik pártjával együtt, jutalmul pedig (jobb híján?) önmagát ajánlja fel - írja az [origo].

Ha nem is egészen úgy, mint amikor a vásárokon jótékonykodás jegyében a nő egy napra megvásárolja a férfit, vagy egyéb különös amerikai filmekből lopott szokás módjára, de egy ebédre meg egy parlamenti látogatásra a szerencsés nyertes jó lesz Vonánál.

Két kérdésünk van: 1) Nem lehetne vacsora? 2) Nem lehetne Morvai Krisztinával?

Na de arról még nem is beszéltünk, micsoda heraklészi teljesítménnyel kell előrukkolni, hogy Vona Gábor mennyei mannájában részesüljünk! (Elnézést, ez nagyon undorítóra sikeredett – a szerk.) A jelek szerint napjaink pénzügyileg válságos helyzetében a szélsőjobboldali pártnak nem telik reklámszakemberre: a feladat az, hogy megosszuk a Jobbik oldalát ismerőseinkkel egy "reklámszöveg" kíséretében, amelynek arról kell szólnia, hogy "miért érdemes lájkolni a Jobbikot".

Mi ki nem hagytuk volna a lehetőséget, úgyhogy írtunk is – gyöngyszemünket lásd Facebook-oldalunkon.

Hivatalos: a Jobbik pornópárt

Vona Gábor vadkanra vadászott

Gyöngyöspatán forgat országimázs-filmet Novák Előd (videóval!)

Tegnapi írásunk: Kamuhírrel riogat az MSZP

A tíz legjobb reklámszöveget megszavaztatja a párt, és a legtöbb szavazatot megnyerő szöveg szerzője elmehet ebédelni Vonával. Csodás látni, hogy a Jobbik a lájkolóival íratja meg kampányszövegeit, majd velük is véleményezteti őket. Tényleg semmi szükség itt holmi szakemberekre.

Szerencsére a többi játékos is nyerhet, köztük ugyanis kisorsolnak egy Jobbik-zászlót, amit a párt összes képviselője aláír, három könyvet, amelyet Vona Gábor dedikál, három jobbikos inget és három jobbikos ajándékcsomagot, aminek tartalma azonban szupertitkos, egyelőre legalábbis nem osztották meg a kíváncsi tömeggel.

Talán Vona Gábor-plüssbaba? Jobbik-érme? Képviselői hely a Parlamentben? Egy széndarab, ami a megégetett Gyurcsányt szimbolizálja? Esetleg mind a négy együtt?

Rossz látni, hogy ennyire kellenek a lájkok a Jobbiknak. Lehet, ma még nem érnek szavazatot, de ki tudja, mi lesz holnap ilyenkor!  Vona legalábbis úgy nyilatkozott nekünk, hogy „már egyetlen szavazatnak is örülnék, ha megnézzük ezt az új választójogi törvényt, meglepődnék, ha 100% alatt szerepelne a Fidesz”.

Hajrá Gábor, mi drukkolunk! Ha másért nem, azért, hogy tudjunk rólad írni!

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Zuckerberg könyörög Deutsch Tamásnak

A Facebook alapítója személyesen kereste meg Deutsch Tamást némi hírverés reményében.

Dajcstomi nem adja fel, továbbra is változatlan erővel twittel, csipog, csiripel. Gyurcsányról szóló megjegyzése óta nem került a médiafigyelem központjába (a Képviselőfánk egyébként kommunikációs szakembernek ajánlotta). Nemrég azonban feltett egy egyszerű kérdést Twitteren: „Ki a fasz az a Thomas Melia?”

A kérdést ezúton szeretnénk válaszolni: Thomas Melia emberi jogokkal foglalkozó szakember, többek között a Freedom House-nak is dolgozott, jelenleg a Johns Hopkins és a Georgetown egyetemeken tanít.

Bár hivatalos diplomáciai reakciók nem érkeztek az obligát kérdésre, tudósítónk egy EP-ülés során elcsípte a „Who the fuck is Tamás Deutsch?” és a „Wer ist dieser Deutsch Mann? Ist er richtig Deutsch? Das wäre schade.” megnyilvánulásokat.

Ha a politika terén nagy eredményeket nem is ér el beszólásaival Deutsch, mások figyelmét minden bizonnyal felkelti. A Facebook alapítója, bizonyos Mark Zuckerberg nemrég megkereste, könyörögve neki, hogy vegye használatba oldalát. Azt is felajánlotta, hogy személyesen tanítja meg Tamást a Facebook használatára.

Ha Deutsch jól keveri a kártyáit, még igazi celeb is lehet belőle. Naptárja már van hozzá.

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

További írásainkból:

Orbánt is lehallgatta a News of the World

Morvai Krisztina az LMP-be vágyik

Mesterházy: Se szakállam, se egyéniségem

Az MSZP eltörölné a jobbkézszabályt

Schiffer: A Fidesszel kell összefognunk a kormány ellen

Új információk a korrupciós botrányról

Magyarország megmenti az eurózónát

0 Tovább

Botrány! Lendvai Ildikó aktfotózáson vett részt!

Szalai Annamária felfordult, az Ízlésrendőrség újraalakult csak azért, hogy közleményben kaphasson idegbajt, Orbán Viktor kilátásba helyezte visszavonulását és Vona Gábor ijedtében egy cigány háta mögé bújt.

Hogy mi válthatta ki ezeket az elképesztő reakciókat? Nem más, mint Lendvai Ildikó nyilvánosságra hozott aktképei, melyek egyértelműen a politikai ökölharc legújabb bokszkesztyűinek voltak szánva. A pletykák szerint még Gyurcsány is úgy döntött, az MSZP-ben marad a képek láttán. „Nem merek kilépni, Ildi akkor biztosan mutatna még pár képet és már ezek is életem végéig fognak kísérteni” – nyilatkozta az elkúróművész.

Kovi véleményét is ki akartuk kérni, de már az első kép láttán is sugárban hányta le riporterünket, aki így szitkozódva vonult vissza irodájába.

Az MSZP közleményben jelezte, hogy amennyiben a Fidesz nem tartja tiszteletben az Alkotmánybíróság legutóbbi döntését, a képeket 200x méretben demonstratív céllal el fogják helyezni az Országgyűlés üléstermében. Nem gondoltuk volna, hogy a szocialistáknak ütőképes zsarolási eszközük lesz a kormánypárt ellen az elkövetkezendő egy-két évben, de várakozásainkat és számításainkat keresztülhúzta a gátlásaitól és ruháitól megszabadult Lendvai, aki a híresztelések szerint három adag botoxért vállalta a felkérést.

Többen reménykedtek Duró Dóra hasonló jellegű szerepvállalásában is, de Vona nyilatkozata lehűtötte a kedélyeket: „Igaz magyar ilyet nem csinál. Jesszusom, de ronda az a vén liba. Különben is már rég börtönben kellene lennie, nem Playboy-fotózáson.”

Hogy a Lendvai-képeket tartalmazó lapszám eladási adatai felülmúlhatják-e a jelenlegi rekordtartó Zalatnayét, még nem tudjuk. Az azonban biztos, hogy a hazai és nemzetközi politika új színfoltja lehet a demonstratív célzattal aktképeket készíttető ronda politikus.

A Fidesz egyik magát megnevezni nem kívánó képviselője azt mondta, már készül a terv az ellencsapásra. Volt már szó Schmitt vagy Szíjjártó levetkőztetéséről is, de ezt még Orbán is túl durvának találta: a jelenleg támogatást élvező ötlet egy Áder Jánosról készített ízléses fotósorozat lenne, melyen az EP-képviselő hol egy új Alkotmány, hol egy kérdőív mögé bújtatná legintimebb részeit.

Lázár János frakcióvezető nyilatkozatában csak annyit közölt, hogy „aki meztelenséggel akar politikai befolyást szerezni, az annyit is ér”.  Sólyom László véleményére is kíváncsiak lettünk volna, de a volt köztársasági elnök azonnal elájult, amikor meglátta a képeket. E sorok írásakor még mindig kómában van.

Az LMP elhatárolódott Lendvai ízléstelenségétől és kijelentette, hogy tiltakozásképpen a legközelebbi ülésen mindannyian ízlésesen felöltözve fognak megjelenni az ülésteremben.

Több Facebook-csoport megalakulását is kiváltotta az őrületes eseménysorozat, többek közt a „Meztelenül akarom látni Morvai Krisztinát!”-csoport jelenleg 23 taggal, a „Csupaszítsák le Gyurcsányt is!” 1297 taggal és az e sorok írásakor mindössze két lájkkal rendelkező „Vetkőzzön a Horn Gyuszi!”-csoport.

Orbán Viktor Facebook-üzenetben jelentette be, hogy ő speciel nem kíván levetkőzni. A Playboy tulajdonosa szomorúan vette ezt tudomásul.

 

3 Tovább

Képviselőfánk

blogavatar

Bárcsak egész nap fánkot ennének a képviselők... A Képviselőfánk mindenhol ott van, híres és hírhedt politikusokról cikkez, első kézből közölve a szórakoztató kamut!

Utolsó kommentek