Mindannyian olvastunk már róla, hogy a Fidesz által átszabott választójogi törvényben érvényesült a „minden szentnek maga felé hajlik a keze” esete, olyannyira, hogy az a bizonyos kéz 180 fokos fordulattal egy az egyben visszahajlott önmagába. Csak erre tudunk gondolni, amikor a Jobbik vezetőjének kijelentését halljuk: ő már egyetlen szavazatnak is örülne.


Képünk illusztráció?

Más magyarázat nem létezhet a karizmatikus képviselő különös rajongószerzési módszerére: Facebookos nyereményjátékkal egybekötött lájkvadászattal próbálkozik pártjával együtt, jutalmul pedig (jobb híján?) önmagát ajánlja fel - írja az [origo].

Ha nem is egészen úgy, mint amikor a vásárokon jótékonykodás jegyében a nő egy napra megvásárolja a férfit, vagy egyéb különös amerikai filmekből lopott szokás módjára, de egy ebédre meg egy parlamenti látogatásra a szerencsés nyertes jó lesz Vonánál.

Két kérdésünk van: 1) Nem lehetne vacsora? 2) Nem lehetne Morvai Krisztinával?

Na de arról még nem is beszéltünk, micsoda heraklészi teljesítménnyel kell előrukkolni, hogy Vona Gábor mennyei mannájában részesüljünk! (Elnézést, ez nagyon undorítóra sikeredett – a szerk.) A jelek szerint napjaink pénzügyileg válságos helyzetében a szélsőjobboldali pártnak nem telik reklámszakemberre: a feladat az, hogy megosszuk a Jobbik oldalát ismerőseinkkel egy "reklámszöveg" kíséretében, amelynek arról kell szólnia, hogy "miért érdemes lájkolni a Jobbikot".

Mi ki nem hagytuk volna a lehetőséget, úgyhogy írtunk is – gyöngyszemünket lásd Facebook-oldalunkon.

Hivatalos: a Jobbik pornópárt

Vona Gábor vadkanra vadászott

Gyöngyöspatán forgat országimázs-filmet Novák Előd (videóval!)

Tegnapi írásunk: Kamuhírrel riogat az MSZP

A tíz legjobb reklámszöveget megszavaztatja a párt, és a legtöbb szavazatot megnyerő szöveg szerzője elmehet ebédelni Vonával. Csodás látni, hogy a Jobbik a lájkolóival íratja meg kampányszövegeit, majd velük is véleményezteti őket. Tényleg semmi szükség itt holmi szakemberekre.

Szerencsére a többi játékos is nyerhet, köztük ugyanis kisorsolnak egy Jobbik-zászlót, amit a párt összes képviselője aláír, három könyvet, amelyet Vona Gábor dedikál, három jobbikos inget és három jobbikos ajándékcsomagot, aminek tartalma azonban szupertitkos, egyelőre legalábbis nem osztották meg a kíváncsi tömeggel.

Talán Vona Gábor-plüssbaba? Jobbik-érme? Képviselői hely a Parlamentben? Egy széndarab, ami a megégetett Gyurcsányt szimbolizálja? Esetleg mind a négy együtt?

Rossz látni, hogy ennyire kellenek a lájkok a Jobbiknak. Lehet, ma még nem érnek szavazatot, de ki tudja, mi lesz holnap ilyenkor!  Vona legalábbis úgy nyilatkozott nekünk, hogy „már egyetlen szavazatnak is örülnék, ha megnézzük ezt az új választójogi törvényt, meglepődnék, ha 100% alatt szerepelne a Fidesz”.

Hajrá Gábor, mi drukkolunk! Ha másért nem, azért, hogy tudjunk rólad írni!

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!