Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szanyi Tibor és Tomcat összefogott

Az MSZP oroszlánja bizony elindult a pártelnökségért. Sokan nem fűznek nagy reményeket diadalához, de jó szórakozást várnak jelöltségétől. Talán maga Szanyi is érzi ezt, elvégre szövetséget kötött Tomcattel, a radikális bloggerrel, aki korábban nagyon keményen átvágta a palánkon.

Tibike csodálkozik

Nyolc éve nem volt példa arra, hogy több jelölt is indult volna az MSZP elnökségéért - 2007-ben Gyurcsány Ferencet, 2009-ben Lendvai Ildikót, két éve pedig Mesterházy Attilát választották az MSZP vezetőjévé ellenjelölt nélkül. Ez most bizony nem így lesz: készül az ereszdelahajam.

Szanyi mindenesetre  magabiztos: „Eddig mindenki, akivel beszéltem, támogatja indulásomat. Ez kettő embert jelent. Ebből az egyik anyám volt” – nyilatkozta

Meg nem erősített információink szerint Mesterházy Attila nem fosott be a hír hallatán. Érthető okokból úgy gondolja, hogy megállja a helyét az ellen az ember ellen, aki elhitte még tavaly, hogy a Ku-Klux-Klán lemasírozott Gyöngyöspatára.

Emlékszünk még a történetre? Megírtuk mi is: Lákátos Márió álnéven csodálatos kamuhíreket nyomtak le Szanyi torkán, aki ezer örömmel locsolta meg a sztorikkal a magyar médiát: „maga Zagyva Gyula jött el Gyöngyöspatára, hogy a fekete ruhás gárdistákkal terrorizálja a kisebbséget” illetve „nem is a Gárda, hanem a magyar Ku Klux Klán jelent meg, és égő kettőskeresztet állított a cigánysor közepére.”

Több se kellett a kapitánynak, élvezettel tartott sajtótájékoztatót a nemlétező közbiztonságról, a Fidesz-Jobbik-tandemről, rettegőkről és egyebekről. Aztán jött a pofáraesés, amikor Tomcat közölte vele, hogy, hát, egy szó sem igaz a fentiekből.

Szanyi: Munkabéreket eltörölni, nyugdíjakat megtriplázni!

Szanyi megtudja, hogy keményen átverték – videó
„Gyakran ad-e tovább a sajtónak ilyen rémhíreket, amit semmi nem támaszt alá, és nem is ellenőrzi le a forrás valódiságát?”
„Minden további nélkül…”

Ezért is meglepő, hogy most meg már egymás oldalán látjuk a két figurát. Valamiért Tomcat úgy döntött, hogy támogatni fogja Szanyi Tibort különböző hirdetésekkel, telefonbetyárkodással (Orbán Viktort is próbálta már hívni, de leleplezték) és reklámcikkekkel.

Ha jól sejtjük, azért, hogy egy jót röhöghessen, ha esetleg sikerül megválasztatnia a kapitányt. Szanyi meg bizonyára érzi, hogy minden segítségre szüksége van – ideális párosítás.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Szanyi: Munkabéreket eltörölni, nyugdíjakat megtriplázni!

A Magyar Szocialista Párt a jelek szerint nem adja fel, Horváth ’Ingyenbékávé’ Csaba ámokfutása és Szanyi korábbi, ingyenes étkeztetésre vonatkozó javaslata után egy még radikálisabb javaslattal igyekeznek megragadni a szavazók kegyeit. A javaslaton egyértelműen látszik, hogy a, khm, érettebb korosztályt kívánják vele megcélozni.

A mai sajtótájékoztatón Szanyi Tibor először is szomorúan jelentette be Gyurcsány visszatérését, majd rátért lényegi témájára: egy alapvető költségvetési változtatásra.

„A nyugdíjasok országunk támaszai és alapkövei. Az ő tapasztalatukra és korábbi teljesítményeikre alapszik mindaz, amink ma van. Ezt kell értékelni, nem azokat, akik ezt élik fel. Őket majd akkor kell értékelni, amikor a következő generáció az ő teljesítményüket éli fel. Kárpótolni kell ezekért a felélésért az embereket, a múlt csodás munkásait nem lehet arcon dobni ötvenezer forinttal havonta.”

„A jelen felnövekvő illetve felnőtt embereinek már van valamijük: mindaz, amit szüleik és nagyszüleik összehoztak…” (Ennél a pontnál valaki bekiabálta, hogy „Például a sokmilliárdos államadósság, mi, b*zdmeg?!”, Szanyi  nem reagált és folytatta) „…de az idősebbeknek egy felgyorsult világban kell kevesebb erőforrással helyt állniuk.”

Summa summarum, az MSZP eltörölné a munkabéreket és az ebből befolyt összeget a nyugdíjasok közt osztaná szét. Az időseket, országunk hátországát… ki a franc írta ezt a baromságot… szóval országunk hátországát kell megerősítenünk!”

„További terveink között szerepel a nyugdíjasok szavazati jogának megduplázása. Egyébként minden, a sajtótájékoztatón megjelenő tisztelt szavazónak jár egy műfogsor-kasztanyetta és kereplő, melyeket a kijáratnál vehetnek át.”

„Ha a Fidesz csak egy kicsit cseszi el a költségvetést, természetesen jön az ingyenes BKV, DKV, MindenKV, MÁV, költségtérített étkeztetés és ajándékként osztogatott vécépapír is! De lehet, hogy erre nem lesz módunk, majd kormányon kiderítjük. Budai Gyulát vasvillával fogjuk döfögetni, hogy kiadja a narancssárga csontvázak helyét. Biztosan nem fogják csak beszórni őket a szekrénybe, mi?” – kacsintott Tibike.

„A fiatalok elől sem akarunk minden lehetőséget elzárni, természetesen ez hiba is lenne. Ha jövedelemkiegészítésre vágynak, legyenek politikusok!” – zárta sorait a szocialista politikus.

A hetvenkilenc éves átlagéletkorú tömeg vastapssal fogadta szavait. Kíváncsian várjuk a kormánypárt tromfját: huszonhatodik havi nyugdíj esetleg?

Tetszett ez a bejegyzés? Lájkold a bekezdés alatti gomb segítségével!

Lájkold a Képviselőfánk blogot (az oldalsávban kutakodj), ha szeretnél azonnal tudomást szerezni az új őrültségekről és szívesen olvasnál naponta többször is exkluzív rövid híreket a politika világából!

 

0 Tovább

Orbán születési bizonyítványát követeli Mesterházy Attila

Tegnap este közleményben jelentette be Mesterházy Attila, hogy hivatalosan is megkérdőjelezi Orbán Viktor magyarságát és ezáltal miniszterelnöki pozíciójának jogosságát. Az MSZP ökle tagadja, hogy Donald Trump lenne az ötletadó.

„Gyerekek, mindenki tudja, hogy az apja cigány. Én már csak azon csodálkozom, hogy a jobbikosok miért nem csinálták ki már évekkel ezelőtt” – nyilatkozta epés hangnemben.

„Bár az irányadó magyar törvények nem egészen azonosak az amerikaiakkal, kijelentem, hogy Orbán Viktor nem Magyarország földjén született, tehát nem magyar, tehát nem lehet miniszterelnök! Magyarországé legalábbis semmiképpen sem!”

„Követelem, hogy Orbán Viktor mutassa be születési bizonyítványát, vagy mondjon le pozíciójáról. Ha érdekel valakit a magánvéleményem, szerintem egyébként a Lézerjani sem magyar, ekkora tahót ugyanis nem szülhetett magyar anya. Ez az ember biztosan ukrán vagy román.”

Miután alaposan vérig sértett több nemzetet és kisebbséget is, Mesterházy elégedetten távozott a sajtótájékoztatóról. Természetesen mi, újságírók is elégedettek voltunk, ez a téma ugyanis egy aranybányával egyenértékű.

A Jobbik természetesen már reagált is a hírekre: „Maradjunk a biztos tényeknél. Minden bűnöző hazudik. Minden MSZP-s bűnöző. Mi a francnak higgyünk el bármit is, amit Mesterházy vartyog, amikor már rég börtönben kellene ülnie?” – nyilatkozta Vona Gábor.

A kormánypárti válasz még várat magára. Szíjjártó Péter még mindig röhögőgörcstől fetrengve olvassa újra és újra az idevágó sajtóanyagokat zárt irodájában, így még nem tudott érdemben reagálni a felvetésekre.

Szanyi Tibor párttársa mellé állt és azonnal kijelentette, hogy az MSZP kormányra kerülése esetén ingyenessé fogja tenni Orbán Viktort.

Ja, és Gyurcsány már vissza is tért. Ki hitte volna?

 

Tetszett ez a bejegyzés? Lájkold a bekezdés alatti gomb segítségével!

Lájkold a Képviselőfánk blogot (az oldalsávban kutakodj), ha szeretnél azonnal tudomást szerezni az új őrültségekről és szívesen olvasnál naponta többször is exkluzív rövid híreket a politika világából!

 

1 Tovább

Gyurcsány visszavonul a politikától!

A Nemzet Gyurcsánya úgy döntött, bedobja a törülközőt. „Menjetek ti mindannyian a francba, még nálam is jobban elkúrjátok. Nem kelletek nekem!” – fakadt ki egy Mesterházyval közös teázás után a környéken ácsorgó újságíróknak.

A szocialista párt nemkívánatos oroszlánja ígéretes karaktert és komoly betöltendő űrt hagy maga után. Még nem lehet tudni, kire irányulnak ezek után a reflektorfények, de természetesen az önjelöltek számát a végtelenségig lehetne sorolni. Hogy a köpködésnek volt-e szerepe Ferenc döntésében, nem tudjuk.

Ironikus módon a Fidesz jobban sajnálja ezt, mint az MSZP. Orbán személyesen búcsúzott el Gyurcsánytól egy Facebook-videóban: „Viszlát, szórakoztató, súlytalan, szemüveges ellenfelem. Mindig megnevettettél. Remélem, Szanyi a nyomdokaidba léphet.” – ezzel ellentétben az MSZP csak egy szűkszavú hivatalos közleményt adott ki.

A közleményben csak annyi állt, hogy „Ezennel bejelentjük és tudomásul vesszük, hogy Gyurcsány  Ferenc kilép a Magyar Szocialista Pártból és visszavonul a közélettől.” A szóvivő e két sor elolvasása után a kérdésekre nem válaszolva visszasietett a színfalak mögé. A türelmes újságírók mindennek ellenére komoly híranyagra tehettek szert, tíz másodperccel később ugyanis a függöny mögül pezsgősüvegek durranása, dudaszó és harsány ünneplés hallatszott, a konfettiből pedig még a szóvivői állványra is jutott. Lendvai nem volt jelen, ismét fotózáson volt.

A Jobbik örömét fejezte ki a fejlemény kapcsán, bár szerintük Gyurcsány túl könnyen úszta meg. Vona Gábor két évi szigorított lefejezést követel, természetesen magánzárkában.

Schiffer András nem nyilatkozott az ügyről, csak somolygott. Lehetséges, hogy Gyurcsány az LMP-be akar beférkőzni, mindezt a pártvezető tudtával és beleegyezésével?

Szerkesztőségünk javasolja a volt miniszterelnöknek, hogy kamatoztassa tehetségét és indítson tánctanfolyamot, elsősorban nyugdíjasoknak. A folklór terjesztésével legalább tenne valamit a magyar kultúráért, ezáltal Magyarországért is.

 

2 Tovább

Szanyi igény szerint bármit bevesz

 

Szanyi kapitány és „Zagyva” események Gyöngyöspatán

 

Kerényi szektáns ügyeihez hasonlóan Szanyi Tibor ámokfutása sem maradhat majd ki hó végi összesítésünkből, így muszáj megemlékeznünk róla. Szanyi kapitány saját idiotizmusával lőtt lyukat a hajóján: ellenőrzés nélkül futtatta körbe a teljes magyar médián egy rettegő gyöngyöspatai kisebbségi történetét, hogy aztán kiderüljön, hogy az abszurd történet mindössze Tomcat agyszüleménye volt.

 

A történet olyan elképesztő baromságokat is tartalmazott, mint hogy "maga Zagyva Gyula jött el Gyöngyöspatára, hogy a fekete ruhás gárdistákkal terrorizálja a kisebbséget” vagy "nem is a Gárda, hanem a magyar Ku Klux Klán jelent meg, és égő kettőskeresztet állított a cigánysor közepére”.

Természetesen a hírek igazságtartalmának ellenőrzése vagy bárminemű tájékozódás felesleges a baloldal oroszlánjának, ha egy jó kis sajtótájékoztató összehívására is lehetőség van. Innentől kezdve igazából már csak idő kérdése, mikor kezdheti az ember a röhögést.

 

Érdemes elgondolkodni azonban az ügy pozitív aspektusain. Szanyi Tibor megmutatta, hogy az emberek közötti feltétlen bizalom és hit országszerte pozitív energiákat szabadíthat fel – röhögés formájában. Az ország energetikai rezgésszintje pár óráig az egekbe emelkedett, csupán azon az áron, hogy az obligát szopóálarcot ismét feltette vörösszín bohócunk.

 

A Képviselőfánk blog támogatja Szanyi Tibor nevettetési próbálkozásait és ezúton ajánlja neki, hogy politikusi pályájának kifutása után próbálkozzon a Mikroszkóp Színpadon.

 

„Gyakran ad-e tovább a sajtónak ilyen rémhíreket, amit semmi nem támaszt alá, és nem is ellenőrzi le a forrás valódiságát?”

„Minden további nélkül…”

0 Tovább

Képviselőfánk

blogavatar

Bárcsak egész nap fánkot ennének a képviselők... A Képviselőfánk mindenhol ott van, híres és hírhedt politikusokról cikkez, első kézből közölve a szórakoztató kamut!

Utolsó kommentek