Az MSZP oroszlánja bizony elindult a pártelnökségért. Sokan nem fűznek nagy reményeket diadalához, de jó szórakozást várnak jelöltségétől. Talán maga Szanyi is érzi ezt, elvégre szövetséget kötött Tomcattel, a radikális bloggerrel, aki korábban nagyon keményen átvágta a palánkon.

Tibike csodálkozik

Nyolc éve nem volt példa arra, hogy több jelölt is indult volna az MSZP elnökségéért - 2007-ben Gyurcsány Ferencet, 2009-ben Lendvai Ildikót, két éve pedig Mesterházy Attilát választották az MSZP vezetőjévé ellenjelölt nélkül. Ez most bizony nem így lesz: készül az ereszdelahajam.

Szanyi mindenesetre  magabiztos: „Eddig mindenki, akivel beszéltem, támogatja indulásomat. Ez kettő embert jelent. Ebből az egyik anyám volt” – nyilatkozta

Meg nem erősített információink szerint Mesterházy Attila nem fosott be a hír hallatán. Érthető okokból úgy gondolja, hogy megállja a helyét az ellen az ember ellen, aki elhitte még tavaly, hogy a Ku-Klux-Klán lemasírozott Gyöngyöspatára.

Emlékszünk még a történetre? Megírtuk mi is: Lákátos Márió álnéven csodálatos kamuhíreket nyomtak le Szanyi torkán, aki ezer örömmel locsolta meg a sztorikkal a magyar médiát: „maga Zagyva Gyula jött el Gyöngyöspatára, hogy a fekete ruhás gárdistákkal terrorizálja a kisebbséget” illetve „nem is a Gárda, hanem a magyar Ku Klux Klán jelent meg, és égő kettőskeresztet állított a cigánysor közepére.”

Több se kellett a kapitánynak, élvezettel tartott sajtótájékoztatót a nemlétező közbiztonságról, a Fidesz-Jobbik-tandemről, rettegőkről és egyebekről. Aztán jött a pofáraesés, amikor Tomcat közölte vele, hogy, hát, egy szó sem igaz a fentiekből.

Szanyi: Munkabéreket eltörölni, nyugdíjakat megtriplázni!

Szanyi megtudja, hogy keményen átverték – videó
„Gyakran ad-e tovább a sajtónak ilyen rémhíreket, amit semmi nem támaszt alá, és nem is ellenőrzi le a forrás valódiságát?”
„Minden további nélkül…”

Ezért is meglepő, hogy most meg már egymás oldalán látjuk a két figurát. Valamiért Tomcat úgy döntött, hogy támogatni fogja Szanyi Tibort különböző hirdetésekkel, telefonbetyárkodással (Orbán Viktort is próbálta már hívni, de leleplezték) és reklámcikkekkel.

Ha jól sejtjük, azért, hogy egy jót röhöghessen, ha esetleg sikerül megválasztatnia a kapitányt. Szanyi meg bizonyára érzi, hogy minden segítségre szüksége van – ideális párosítás.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!