Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már egy szavazónak is örülne Vona

Mindannyian olvastunk már róla, hogy a Fidesz által átszabott választójogi törvényben érvényesült a „minden szentnek maga felé hajlik a keze” esete, olyannyira, hogy az a bizonyos kéz 180 fokos fordulattal egy az egyben visszahajlott önmagába. Csak erre tudunk gondolni, amikor a Jobbik vezetőjének kijelentését halljuk: ő már egyetlen szavazatnak is örülne.


Képünk illusztráció?

Más magyarázat nem létezhet a karizmatikus képviselő különös rajongószerzési módszerére: Facebookos nyereményjátékkal egybekötött lájkvadászattal próbálkozik pártjával együtt, jutalmul pedig (jobb híján?) önmagát ajánlja fel - írja az [origo].

Ha nem is egészen úgy, mint amikor a vásárokon jótékonykodás jegyében a nő egy napra megvásárolja a férfit, vagy egyéb különös amerikai filmekből lopott szokás módjára, de egy ebédre meg egy parlamenti látogatásra a szerencsés nyertes jó lesz Vonánál.

Két kérdésünk van: 1) Nem lehetne vacsora? 2) Nem lehetne Morvai Krisztinával?

Na de arról még nem is beszéltünk, micsoda heraklészi teljesítménnyel kell előrukkolni, hogy Vona Gábor mennyei mannájában részesüljünk! (Elnézést, ez nagyon undorítóra sikeredett – a szerk.) A jelek szerint napjaink pénzügyileg válságos helyzetében a szélsőjobboldali pártnak nem telik reklámszakemberre: a feladat az, hogy megosszuk a Jobbik oldalát ismerőseinkkel egy "reklámszöveg" kíséretében, amelynek arról kell szólnia, hogy "miért érdemes lájkolni a Jobbikot".

Mi ki nem hagytuk volna a lehetőséget, úgyhogy írtunk is – gyöngyszemünket lásd Facebook-oldalunkon.

Hivatalos: a Jobbik pornópárt

Vona Gábor vadkanra vadászott

Gyöngyöspatán forgat országimázs-filmet Novák Előd (videóval!)

Tegnapi írásunk: Kamuhírrel riogat az MSZP

A tíz legjobb reklámszöveget megszavaztatja a párt, és a legtöbb szavazatot megnyerő szöveg szerzője elmehet ebédelni Vonával. Csodás látni, hogy a Jobbik a lájkolóival íratja meg kampányszövegeit, majd velük is véleményezteti őket. Tényleg semmi szükség itt holmi szakemberekre.

Szerencsére a többi játékos is nyerhet, köztük ugyanis kisorsolnak egy Jobbik-zászlót, amit a párt összes képviselője aláír, három könyvet, amelyet Vona Gábor dedikál, három jobbikos inget és három jobbikos ajándékcsomagot, aminek tartalma azonban szupertitkos, egyelőre legalábbis nem osztották meg a kíváncsi tömeggel.

Talán Vona Gábor-plüssbaba? Jobbik-érme? Képviselői hely a Parlamentben? Egy széndarab, ami a megégetett Gyurcsányt szimbolizálja? Esetleg mind a négy együtt?

Rossz látni, hogy ennyire kellenek a lájkok a Jobbiknak. Lehet, ma még nem érnek szavazatot, de ki tudja, mi lesz holnap ilyenkor!  Vona legalábbis úgy nyilatkozott nekünk, hogy „már egyetlen szavazatnak is örülnék, ha megnézzük ezt az új választójogi törvényt, meglepődnék, ha 100% alatt szerepelne a Fidesz”.

Hajrá Gábor, mi drukkolunk! Ha másért nem, azért, hogy tudjunk rólad írni!

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Csalás a rózsadombi időközi választáson!

99,98%-os feldolgozottságnál derült ki, hogy a II. kerületi időközi választáson csalás történt, melynek fényre kerülése alapjaiban változtathatja meg a végeredményt. Láng Zsolt hallgat.

Nem mentek biztosra

Döbbenetes szabálysértésre lettek figyelmesek a szavazatszámlálók a II. kerületi időközi parlamenti képviselő-választáson, így, mikor már szinte minden szavazatot sikerült feldolgozni (szó szerint, információnk szerint nagyjából egy tucat szelvény volt hátra, amikor K. János szavazatszámláló „Emmegmia…” dörmögéssel hívta fel kollégái figyelmét arra, hogy valami nem stimmel), kiderült, hogy a szavazatok egy részét meghamisították.

Hogy pontosak legyünk, a szavazatok 0,78%-a volt hamis, azaz körülbelül 100. Érdekes apróság, hogy a JESZ jelöltje, Kovácsics Ádám a szavazatok 0,79%-át szerezte meg.

Információink szerint valaki egy JESZ feliratú hordozható fénymásolót csempészett be a szavazóhelyiségbe, ami érdekes módon mindenkinek elkerülte a figyelmét. Úgy tűnik, egy csaló JESZ-szimpatizáns választópolgár ennek segítségével sokszorosította szavazatait, ezáltal törvénytelenül növelve saját beleszólását a választás eredményébe. Természetesen az sem mentség, ha családjában 100 gyerek van, hiszen az idevágó törvényt nem fogadták el.

Az unoka utáni voks joga

Botrány a tisztavatáson

Ön szerint ki csalt a szavazáson? – szavazás (ne csaljon!)

A szerencsés tény, hogy csupán cirka száz hamis szavazat került a rendszerbe, egy inkontinenciával küszködő választópolgárnak köszönhető, aki utálja a JESZ-t szerette volna a lehető leghamarabb letudni polgári jogát és kötelességét, hogy aztán egy másik fülke felé vegye az irányt, így nem túl udvarias kiabálással próbálta siettetni a fülkében tartózkodó JESZ-rajongó polgártársát. A csaló ennek hallatára elvesztette hidegvérét, a hordozható fénymásolót elrejtette az asztal alatt, majd elhagyta a fülkét. Ezek után JESZ-zászlót lobogtatva több, mint 100 szavazócédulát gyömöszölt az e célra kijelölt gyűjtőhelyre. Ez az apróság mások figyelmét is felkeltette, így a nyomozók alapos személyleírás birtokában nyomozhatnak az ország egyetlen JESZ-szimpatizánsa elkövető után.

Az LMP jelöltje, Karácsony Gergely a szavazás megismétlését, az MSZP jelöltje, Lévai Katalin a szavazatok újraszámlálását követeli. A győztes Láng Zsolt egyelőre nem nyilatkozott e témában.

A JESZ jelöltje, Kovácsics Ádám szerint a választások manipulációja teljes mértékben elítélendő, soha nem fogadható el, és péntek délutánként ez a kedvenc kikapcsolódása ez egyértelműen jelzi a Fidesz túlhatalmát és mellékesen Pintér Sándor alkalmatlanságát.

Pártja elsősorban egy különösen gagyi, softcore elemekkel is vegyített kampányvideó kapcsán került a hírekbe, mely itt tekinthető meg.

Érdekes apróság, hogy a hamis szavazatok nélkül a JESZ egyetlenegy szavazatot kapott.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Az MSZP népszavazást akar a korrupcióról

A Magyar Szocialista Párt új népszavazási javaslattal rukkolt elő, ha már a visszamenőleges hatályú törvényekkel kapcsolatos felvetésüket nagy valószínűséggel ismét elkaszálják: legitimálni szeretnék a korrupciót.

Lendvai hevesen érvel a javaslat mellett

„Amúgy is hatalmas összegeket loptunk, lopunk, loptak és lopnak: miért tesszük az eszünket? Ebben mindenki benne van, szégyen, hogy az állampolgárokat akarjuk kihagyni” – nyilatkozta a javaslatról Mesterházy Attila.

A szükséges aláírásmennyiség hihetetlenül gyorsan összegyűlt. Hogy ebből hányat vettek meg, nem lehet tudni.

Újabb információk a korrupciós botrányról

Ez az újabb népszavazási kísérlet lehet az MSZP első olyan húzása a választások óta, ami megragadja a szavazópolgárok figyelmét. Nem gondoltuk volna, hogy a szocialisták pont a lopásra építik imázsukat, de a döntés valahol logikus: az elmúltnyócév és a nokiásdobozok letörölhetetlen stigmaként maradtak rajtuk, kár lenne ellene hadakozni. A hiteles baloldal még odébb van, addig pedig nem is olyan rossz ötlet a hiteltelenséggel kampányolni. Legalábbis nem az MSZP helyzetében.

Kérdés, hogy a képviselői költségtérítések emelésénél rendszeresen tapasztalt, ritkán látott egyetértés a pártok közt ismét előkerül-e most, hogy már megint a pénztárcáról van szó.

Az is szerencsés fejleményként értékelhető, hogy végre nem egy kormánypárti javaslat rombolja Magyarország nemzetközi megítélését. Ha más nem, a változatosság jót fog tenni a külföldi újságíróknak.

Hagyó Mikós és társai most természetesen nagyon nehéz helyzetben vannak: ha támogatják a javaslatot, az felér egy beismeréssel – ha meg tiltakoznak, akkor meg azt ismerik be, hogy tiszta hülyék.

Gyurcsány Ferenc egyébként igen bátran a javaslat mellett tört lándzsát Facebook-on. „Mindenki lop. Én már unom, hogy évek óta úgy kell tennem, mintha kormányoznék, illetve nem lopnék. Nem tudom, mások hogyan bírják ezt. Én örömmel mesélném el legnagyobb sikkasztásaimat, de nem tehetem” – írta a volt miniszterelnök, sok :(-szmájlival megspékelve.

Bármennyire furcsa, az LMP képviselői valamiért nem akartak nyilatkozni a javaslatról.

Nem baj, helyettük is ott volt a Jobbik és a nacionalista ökölrázás. „Ezek a korrupt szocialisták úgy akarják elkerülni a börtönt, hogy legalizálnák bűneiket” – fröcsögte Zagyva György, elmondván a nyilvánvaló igazságot.

Természetesen már a Fidesz is reagált az ügyre. Orbán Viktor személyesen még nem, ugyanis jelenleg a devizahitelesek megmentésével van elfoglalva. Állítólag százával cipeli a mentőmellényeket Ócsára.

Pintér Sándor fel volt háborodva a javaslat hallatán. „Elképesztő! A korrupció nevéből adódóan illegális! Tipikus, felfoghatatlan, nevetséges felvetés” – puffogott, de csak addig, amíg egy véletlenül arra járó MSZP-s képviselő a kezébe nem nyomott egy ötezrest.

Tilosban parkolót vert Pintér Sándor

Lázár János szerint „aki sokat lopott, az annyit is ér”. Hogy ezzel mit akart mondani, nem teljesen egyértelmű – a Képviselőfánk szerkesztőségét a Bánk bán-ban elhangzó „A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz”-re emlékeztette a maga kétértelműségével.

Szíjjártó Péter csak annyit mondott, láthatóan feldúlva, hogy „bezzeg mi ellenzékben kivártuk az időnket és visszafogtuk a lopást. Hová lett a betyárbecsület?”

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!
Mindennap új írás!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.
Mai írásunk: Megdőlt a világ leghülyébb rekordja

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

 

0 Tovább

Határon inneni választójog? Minek?

„Ha már itt tartunk, tök felesleges Magyarország határain belül szavaztatni, ezzel csupán a nemzet egységének hiányát fejezzük ki évről évre” – hangzott el egy zártkörű tárgyaláson Orbán Viktor részéről.

A felvetés végülis jogos. Egy olyan országban, ahol néhanapján legonosztörpézik a miniszterelnököt, nyilvánvalóan nem elég fejlett a politikai kultúra a demokrácia klasszikus formájához. Már csak ezért is volt jó ötlet, hogy nem bocsátották népszavazásra az alkotmánytervezetet.

A határon túl élő magyarok jogaik és lehetőségeik után kajtatva folyamatosan figyelték a híreket és kénytelenek voltak tájékozottá válni – mindez nem mondható el határon inneni kollégáikról. Innentől kezdve tényleg érdemes elgondolkodni a felvetésen: ha már megadjuk a határon túliaknak a szavazójogot, miért ne vegyük el azt a határon inneniektől?

Még a logisztikai költségeket is csökkentené!

Riportereink természetesen mikrofonvégre kapták Magyarország miniszterelnökét, de ő nem volt hajlandó tájékoztatást adni az ügyben: „Először kell egy új Alkotmány, aztán lerendezzük a dolgokat a határon túliakkal, utána visszatérhetünk erre is. Keresni fogjuk a jogi megoldásokat.” – nyilatkozta.

Az utolsó gondolat azt sejteti, hogy a devizahitelben eladósodott állampolgárok nagy valószínűséggel minden körülménytől függetlenül el fogják veszíteni szavazati jogukat. Másrészt azt sem szabad elfelejteni, hogy „a dolgok lerendezése” jelenthet akár háborút is, márpedig Szlovákia megtámadása egy olyan elképzelés lenne, amit a Jobbik is támogatna.

Talán ezért foglalta le nemrég a kormány a www.tankokkalpozsonyba.hu weboldalt? Ki tudja. Az biztos, hogy Vona Gábor az, akinek tulajdonában áll a www.tankokkalbukarestbe.hu domain, e sorok írásakor azonban egyik oldal sem elérhető vagy működőképes.

A határon inneni szavazójog elvétele egy rendkívül érdekes gondolat, már csak azért is, mert a határon túliak nagy valószínűséggel arra fognak szavazni, aki szavazójogot ad nekik – nem meglepő módon. Ki tudja, talán 2014-ben már kilenctizedes törvényeket fog hozni Orbán Viktor?

Nem lepődnénk meg, ha Szlovákia megtámadása része lenne a kormány gondosan kitervelt gazdasági szabadságharcának.

 

ingyenes
webstatisztika

0 Tovább

Képviselőfánk

blogavatar

Bárcsak egész nap fánkot ennének a képviselők... A Képviselőfánk mindenhol ott van, híres és hírhedt politikusokról cikkez, első kézből közölve a szórakoztató kamut!

Utolsó kommentek