99,98%-os feldolgozottságnál derült ki, hogy a II. kerületi időközi választáson csalás történt, melynek fényre kerülése alapjaiban változtathatja meg a végeredményt. Láng Zsolt hallgat.

Nem mentek biztosra

Döbbenetes szabálysértésre lettek figyelmesek a szavazatszámlálók a II. kerületi időközi parlamenti képviselő-választáson, így, mikor már szinte minden szavazatot sikerült feldolgozni (szó szerint, információnk szerint nagyjából egy tucat szelvény volt hátra, amikor K. János szavazatszámláló „Emmegmia…” dörmögéssel hívta fel kollégái figyelmét arra, hogy valami nem stimmel), kiderült, hogy a szavazatok egy részét meghamisították.

Hogy pontosak legyünk, a szavazatok 0,78%-a volt hamis, azaz körülbelül 100. Érdekes apróság, hogy a JESZ jelöltje, Kovácsics Ádám a szavazatok 0,79%-át szerezte meg.

Információink szerint valaki egy JESZ feliratú hordozható fénymásolót csempészett be a szavazóhelyiségbe, ami érdekes módon mindenkinek elkerülte a figyelmét. Úgy tűnik, egy csaló JESZ-szimpatizáns választópolgár ennek segítségével sokszorosította szavazatait, ezáltal törvénytelenül növelve saját beleszólását a választás eredményébe. Természetesen az sem mentség, ha családjában 100 gyerek van, hiszen az idevágó törvényt nem fogadták el.

Az unoka utáni voks joga

Botrány a tisztavatáson

Ön szerint ki csalt a szavazáson? – szavazás (ne csaljon!)

A szerencsés tény, hogy csupán cirka száz hamis szavazat került a rendszerbe, egy inkontinenciával küszködő választópolgárnak köszönhető, aki utálja a JESZ-t szerette volna a lehető leghamarabb letudni polgári jogát és kötelességét, hogy aztán egy másik fülke felé vegye az irányt, így nem túl udvarias kiabálással próbálta siettetni a fülkében tartózkodó JESZ-rajongó polgártársát. A csaló ennek hallatára elvesztette hidegvérét, a hordozható fénymásolót elrejtette az asztal alatt, majd elhagyta a fülkét. Ezek után JESZ-zászlót lobogtatva több, mint 100 szavazócédulát gyömöszölt az e célra kijelölt gyűjtőhelyre. Ez az apróság mások figyelmét is felkeltette, így a nyomozók alapos személyleírás birtokában nyomozhatnak az ország egyetlen JESZ-szimpatizánsa elkövető után.

Az LMP jelöltje, Karácsony Gergely a szavazás megismétlését, az MSZP jelöltje, Lévai Katalin a szavazatok újraszámlálását követeli. A győztes Láng Zsolt egyelőre nem nyilatkozott e témában.

A JESZ jelöltje, Kovácsics Ádám szerint a választások manipulációja teljes mértékben elítélendő, soha nem fogadható el, és péntek délutánként ez a kedvenc kikapcsolódása ez egyértelműen jelzi a Fidesz túlhatalmát és mellékesen Pintér Sándor alkalmatlanságát.

Pártja elsősorban egy különösen gagyi, softcore elemekkel is vegyített kampányvideó kapcsán került a hírekbe, mely itt tekinthető meg.

Érdekes apróság, hogy a hamis szavazatok nélkül a JESZ egyetlenegy szavazatot kapott.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!