Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Összeverték Gyurcsányt Miskolcon

Nem járt jól a volt miniszterelnök: elkövette azt a hibát, hogy emberek közé merészkedett. Az emberek egy napig tűrték jelenlétét. Az összevert politikus visszamenekült rózsadombi villájába.

Gyurcsány Ferenc beköltözött egy avasi családhoz 3 napra, mivel egyik család levélben azzal fordult hozzá, hogy a politikusoknak fogalmuk sincs arról, hogyan élnek, milyen körülményeket kell elviselniük nap mint nap, éppen ezért meghívta a volt miniszterelnököt, hogy lakjon náluk. Ő és más DK-s képviselők is elfogadták a meghívást.

Indulás előtt Gyurcsánynak még az volt a legnagyobb problémája, hogy nem fogja tudni „fácséját” rendszeresen frissíteni. "Miskolcon vagyunk, beköltöztünk az Avas lakótelepre. Nem leszek abban a helyzetben, hogy hosszasan postoljak. De ha tudok, mesélni fogok. Bocs:))" – fogalmazott.

Természetesen nem tagadhatjuk, hogy nagy riválisunknak tartjuk Gyurcsány Ferencet, a blogoszféra vörös partizánját. Így hát rendkívül örülünk, hogy pár napig az internettől távol van – és örülünk, hogy sikeresen megragadta az avasi lakótelepi élet legnagyobb problémáját: há’ nincsen internety!

Ha szellemét így nem is, testét azért igyekezett fitten tartani a volt miniszterelnök, a keddi napot például futással kezdte: „A volt miniszterelnök Varga Csabával húzott futószerelést és “húzott le” közel fél órát az 1-es ütemben, így a Középszer utcát is érintve. Ezután vendéglátóival beszélgetett a negyedik emeleti panelban, majd egy pohár tea elfogyasztása után a házigazda középiskolás leányát kísérte el a Kossuth Gimibe” – fogalmaz a boon.hu, de a szerda reggeli szörnyű atrocitásról e sorok írásakor még nem számoltak be.

Sosem láttunk még ilyet: Gyurcsány emberek közt!
Borzongató videó: a volt miniszterelnök megmozdul és beszélni kezd!

Gyanús, gyanús...

Információink szerint Gyurcsányt vendéglátói tángálták el alaposan, miután lassacskán sikerült összerakniuk a képet: éppen Gyurcsány miniszterelnöksége és pártjának polgármestersége alatt zajlott az avasi „mega” fészekrakó-ügy. Először szép szóval kérdezték, miért nem tett semmit az ügyben, amikor még miniszterelnök volt, majd amikor nem válaszolt (információink szerint kukán ülve próbált wifijelet találni), előkerült a sodrófa is.

„Te mocskos gazember!” – kiáltották Marincsákék, majd egész egyszerűen kikergették Gyurcsányt lakásukból. A volt miniszterelnök alig bírt beszállni Audi A8-asába.

Sokan nagyot csalódtak Gyurcsányban. „Azt hittük, egy közülünk” – sírt a vendéglátó Marincsák család egyik szomszédja. Mások szerint „Ferenc örökre a mi miniszterelnökünk marad” – avagy Gyurcsány megítélése eddig sem volt egyértelmű, s ezek után sem lesz ez másképp.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Gyurcsányt látták a kormánypárti tüntetésen

Nagy nap volt a mai a Fidesz számára: a kormány tagjai örömmel láthatták, hogy nincsenek egyedül, legalábbis a jobboldali tömegek továbbra is jobboldaliak. A közelmúlt egyik, ha nem a legnagyobb utcai megmozdulását rittyentették elő, amit csupán Gyurcsány jelenléte zavart meg.

"Ez a kormány nincsen egyedül. Azt üzenjük Európának, hogy soha nem leszünk gyarmat" – mondta elvbarátainak Bayer Zsolt, az egész megmozdulás egyik értelmi szerzője. Diplomáciai forrásaink szerint Európa ennek hallatára befosott a nadrágjába.

Meg tudjuk érteni Orbán Viktort, hiszen végül úgy döntött, nem fog beszédet mondani a Kossuth téren, ugyanis ez egy „civil megmozdulás”. A döntése helyesnek bizonyult, ugyanis többen Gyurcsány Ferencet vélték megpillantani a békésen tüntető tömegben.

Kérdés, hogy ez csak a fehér elefánt esete volt-e, vagy a DK főokosa tényleg ott volt-e a Fidesz politikáját támogató vonulás soraiban. Természetesen azt is meg kell kérdeznünk: mi a francot kereshetett ott?

Azt tudjuk, hogy a volt miniszterelnök korábban egy Facebook-bejegyzésben fejtette ki, hogy nem akarja egyelőre Orbán bukását. „Túl jól szórakozom” – fogalmazott, és kapott vagy háromezer lájkot.

Gyurcsány Ferenc túlzottan elengedi magát - titkos videó
Úgysem mered megnézni!

Gyurcsány visszaadatná Orbán mandátumát
Egyszerű módszer a leváltásra

Gyurcsány új pártja (ismét) az MSZMP lesz
Mert ami egyszer működött...

Lehet, annak érdekében vett részt a tüntetésen, hogy egy ravasz terv keretein belül addig tartsa Orbán Viktort a miniszterelnöki székben, amíg ő meg nem bukik? Érdekes ötlet és Gyurcsány korábbi viselkedését nézve bizony nem áll messze a habitusától.

Széles Gábort kérdezve azt a választ kaptuk, hogy bárki részt vehet a tüntetésen, „legyenek paprikajancsik vagy állampolgárok, mindenkit szívesen látunk, aki Magyarország és Orbán Viktor javáért vonul”.

Egyébként persze nem egy rossz PR-fogás az ellenzék prominens politikusát a kormánypárti tüntetésen látni. Azt sem szabad egyébként elfelejtenünk, hogy innentől kezdve Gyurcsány nem fog tudni a hétköznapi DK-s kívülálló-elkúrós szemszögéből blogolgatni az Orbán-kormány cselekedeteiről: érintetté vált.

A kormánypárti demonstráció ötlete egyébként Lázár Jánostól származik, de Orbán Viktor ellenezte. A Fidesz frakcióvezetője vetette fel, hogy a párt mutassa meg, nem csak az ellenzék, illetve a kormánnyal elégedetlen civilek tudnak tízezreket kivinni az utcára – fogalmaz az [origo].

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Őszödön töltené a szilvesztert Gyurcsány Ferenc

A volt miniszterelnök sokak megdöbbenésére Balatonőszödön töltené az év utolsó napját. Információink szerint Gyurcsány célja a múltidézés, az MSZP-től való spirituális elszakadás és különböző, eddig le nem vont tanulságok levonása.

Egy őszinte pillanat: Gyurcsány szomorú

Nyilván nem kell bemutatnunk Gyurcsány Ferencet, pláne nem az őszödi beszédet: ki nem hallott volna arról, hogy „elkúrtuk”, „böszme”, „hazudtunk reggel, délben, meg este”? A beszéd belpolitikai jelentőségét nem lehet alábecsülni.

Több év telt már el azóta, sok olyan láttunk időközben, ami eddig elképzelhetetlennek tűnt – most jön el az ideje annak, hogy a történet főszereplője szembenézzen saját szavaival.

Bizony, Gyurcsány Ferenc Őszödre utazik. Talán túlzás lenne azt írnunk, hogy hazatér a tékozló fiú, de bizony komoly jelentőségű dologról van szó. A magyar belpolitika megtisztulását, a régen várt hosszú, keserves folyamatot indíthatja el, ha a volt miniszterelnök száját valami értelmes hagyja majd el, miután kiszilveszterezte magát a Balaton közelségében.

Természetesen nem olyan csacskaságokra gondolunk, mint a kiszivárogtatás felelősének megnevezése, hiszen arra már megvolt a lehetősége, és bár hivatalosan nem élt vele (csupán borítékokkal szórakozott), nemhivatalos utakon bizony nyilvánosságra került a beszéd kiszivárogtatójának neve.

Gyurcsány Ferenc túlzottan elengedi magát - titkos videó

Gyurcsányt száműzték a Facebookról

Stohl mellé küldenék Gyurcsányt

Gyurcsány visszaadatná Orbán mandátumát

Gyurcsány új pártja (ismét) az MSZMP lesz

Forrásaink szerint a volt miniszterelnök évbúcsúztató programja az lesz, hogy körbesétálja a várost és felkeresi az üdülőt, ahol elhangzott az ominózus beszéd, valamint „meg fogja látogatni az összes kedves nyugdíjast a településen, akik talán még mindig elhiszik, hogy voltaképp igazságbeszédről volt szó, akik talán még mindig szavaznának rá”.

Tegnapi írásunk: Bécsben karácsonyozott Matolcsy György

A Demokratikus Koalíció többi tagja nem kíséri el Gyurcsányt önnön Canossa-járására, állításuk szerint ugyanis „vannak olyan dolgok, amiket egyedül kell végigcsinálni”, illetve „démonaitól csak Feri tud megszabadulni, mit csináljunk, bámuljuk, ahogy sírdogál?”

Látjuk lelki szemeink előtt, ahogy a volt miniszterelnök pár perccel éjfél előtt besétál az üdülőbe, nagyokat sóhajtva besétálva a terembe, ahol elmondta ominózus beszédét. Ahogy a távolban tűzijáték és ünneplő tömegek zaja hallatszik, ő nagyot sóhajt, talán elmorzsol egy könnycseppet is, miközben gondolatban végigveszi beszédének legjobb, legemlékezetesebb momentumait…

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Gyurcsány miatt késett az RTL Klub híradója

A tévénézők nagy meglepetésére az esti Híradó helyett a Fókusz kezdődött el fél hétkor. Sokak számára ez persze egy armagedonnal ért fel, életük egyetlen biztos pontja remegett meg alapjaiban:vajon mi történhetett az RTL székházában? A műsor 48 perces késéssel került adása, információink szerint Gyurcsány  Ferenc ámokfutása okozta a késést.

A volt miniszterelnök kétségbeesetten próbálta a Demokratikus Koalíciót némi reflektorfényhez juttatni – mivel még nem alakíthatnak hat hónapig parlamenti frakciót. Gyurcsány persze egyelőre önmagában is elég ahhoz, hogy figyeljenek rá és arra a… izé… pártra, aminek nem jut eszembe a neve, de ez csak egy ideig maradhat így.

Autójához bilincselték Gyurcsányt

Melyik adón jelentkezzen be Gyurcsány Ferenc?

Forrásaink szerint Gyurcsány képviselőtársaival együtt halálos szóvirágokkal és életveszélyes kamukkal felszerelkezve rohamozták meg a székházat. A biztonsági őröket „TIZENÖTÖDIK HAVVI NYUGDÍJ” kiáltásokkal kábították el, de a stúdióig jutottak csupán, a sokat látott Erős Antóniát és Szellő Istvánt még a „TRIANONHOZ CSATOLJUK ORBÁN VIKTORT” őrület sem zavarta meg, s nem voltak hajlandóak elhagyni a termet. Patthelyzet állt elő, melynek a biztonságiak vetettek véget.

Amennyiben Gyurcsány kamerák elé jutott volna, vadiúj gazdasági terveit osztotta volna meg a közönséggel: a szürke- és feketegazdaság elleni küzdelem új elemeként bevezetné a lilagazdaságot, melyet egy jól lezsírozott Milka-szerződés keretein belül dolgozna ki szakértő csapatával.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Gyurcsányt száműzték a Facebookról

 A jelek szerint már Zuckerbergnek is kínos volt, amit a volt miniszterelnök csinált. „Ossza csak az észt az IWIW-en” – nyilatkozta a fiatal milliárdos.

Ebből lehet elege Zuckerbergnek

Értesülésünk szerint a Facebook alkalmazottai „túlzott politikai ambicióval” vádolják a volt MSZP-s politikust. Neve elhallgatását kérő John Smith rendszergazda állítása szerint csak akkor engedik vissza a közösségi oldalra Gyurcsányt, ha a jövőben vállalja h csak és kizárólag divattanácsadóként posztol az üzenőfalán.

Információnk szerint egy túlbuzgó kormánypárti képviselő, állítólagosan Kövér László vagy Lázár János lehetett az, aki Gyurcsány Ferenc accountját a Facebook alkalmazottjainak figyelmébe ajánlotta – véleményük szerint a volt miniszterelnök ugyanis nem saját nevén szerepelt a közösségi oldalon, ami a szabályzat megszegését jelenti.

„Ha jól hallottam, a feltételezések szerint a Gyurcsány Ferenc álnév mögött egy bizonyos Wannabe Miniszterelnök áll, akinek bár már nyilvánvalóak szándékai, még mindig rejtegeti igazságát” – nyilatkozta egy kitalált fideszes politikus.

Tolvajország avagy Gyurcsány Hollywoodban - videó

Stohl mellé küldenék Gyurcsányt

Az MSZP népszavazást akar a korrupcióról

Hol folytassa Gyurcsány? - szavazás

Gyurcsány eltörölné a svájci frankot

Autójához bilincselték Gyurcsányt

Zuckerberg könyörög Deutsch Tamásnak

„Megjegyzem, mi a fenének vizsgálunk korrupciós ügyeket, amikor álnéven írja alá a hazai és nemzetközi szerződéseket? Az egész választás érvénytelen! Hogy ülhet ez egyáltalán a Parlamentben?” – folytatta.

A Demokratikus Koalíció közleményben jelentette be, hogy a volt miniszterelnök a fenti események fényében megegyezett a Google-lel: a kapcsolat.hu automatikusan beépül a Google Chrome-ba, Ferenc a Google+ közösségi oldalon folytatja ott, ahol abbahagyta, valamint elérhető a gyurcsanyferivagyokessosemadomfel@gmail.com weboldalon is.

Mesterházy Attila szerint „így jár mindenki, aki kilép a világ legjobb pártjából”. Hozzátette, hogy mostantól kezdve 5 helyett 10 percet fog tölteni a Facebook-accountjával, és szomorúságát fejezte ki afölött, hogy a Képviselőfánk blognak több lájkja van, mint Lendvai Ildikónak és Szanyi Tibornak együttvéve.

Örömmel jelenthetjük, hogy lehagytuk Gyurcsányt is (Képviselőfánk 605 – 0 Ferenc).

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!


Írjon hülyeségeket politikusainkról!
Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Képviselőfánk

blogavatar

Bárcsak egész nap fánkot ennének a képviselők... A Képviselőfánk mindenhol ott van, híres és hírhedt politikusokról cikkez, első kézből közölve a szórakoztató kamut!

Utolsó kommentek