Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gyurcsányt száműzték a Facebookról

 A jelek szerint már Zuckerbergnek is kínos volt, amit a volt miniszterelnök csinált. „Ossza csak az észt az IWIW-en” – nyilatkozta a fiatal milliárdos.

Ebből lehet elege Zuckerbergnek

Értesülésünk szerint a Facebook alkalmazottai „túlzott politikai ambicióval” vádolják a volt MSZP-s politikust. Neve elhallgatását kérő John Smith rendszergazda állítása szerint csak akkor engedik vissza a közösségi oldalra Gyurcsányt, ha a jövőben vállalja h csak és kizárólag divattanácsadóként posztol az üzenőfalán.

Információnk szerint egy túlbuzgó kormánypárti képviselő, állítólagosan Kövér László vagy Lázár János lehetett az, aki Gyurcsány Ferenc accountját a Facebook alkalmazottjainak figyelmébe ajánlotta – véleményük szerint a volt miniszterelnök ugyanis nem saját nevén szerepelt a közösségi oldalon, ami a szabályzat megszegését jelenti.

„Ha jól hallottam, a feltételezések szerint a Gyurcsány Ferenc álnév mögött egy bizonyos Wannabe Miniszterelnök áll, akinek bár már nyilvánvalóak szándékai, még mindig rejtegeti igazságát” – nyilatkozta egy kitalált fideszes politikus.

Tolvajország avagy Gyurcsány Hollywoodban - videó

Stohl mellé küldenék Gyurcsányt

Az MSZP népszavazást akar a korrupcióról

Hol folytassa Gyurcsány? - szavazás

Gyurcsány eltörölné a svájci frankot

Autójához bilincselték Gyurcsányt

Zuckerberg könyörög Deutsch Tamásnak

„Megjegyzem, mi a fenének vizsgálunk korrupciós ügyeket, amikor álnéven írja alá a hazai és nemzetközi szerződéseket? Az egész választás érvénytelen! Hogy ülhet ez egyáltalán a Parlamentben?” – folytatta.

A Demokratikus Koalíció közleményben jelentette be, hogy a volt miniszterelnök a fenti események fényében megegyezett a Google-lel: a kapcsolat.hu automatikusan beépül a Google Chrome-ba, Ferenc a Google+ közösségi oldalon folytatja ott, ahol abbahagyta, valamint elérhető a gyurcsanyferivagyokessosemadomfel@gmail.com weboldalon is.

Mesterházy Attila szerint „így jár mindenki, aki kilép a világ legjobb pártjából”. Hozzátette, hogy mostantól kezdve 5 helyett 10 percet fog tölteni a Facebook-accountjával, és szomorúságát fejezte ki afölött, hogy a Képviselőfánk blognak több lájkja van, mint Lendvai Ildikónak és Szanyi Tibornak együttvéve.

Örömmel jelenthetjük, hogy lehagytuk Gyurcsányt is (Képviselőfánk 605 – 0 Ferenc).

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!


Írjon hülyeségeket politikusainkról!
Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Halálos fenyegetés miatt lép ki Gyurcsány Ferenc az MSZP-ből

Miközben a politikai elemzők és megmondóemberek teljesen biztosra veszik, hogy az MSZP pártszakadására a mai napon sor kerül, a volt miniszterelnök blogján jelentette be távozásának valódi okát: állítása szerint halálos fenyegetést kapott, ezért döntött úgy, hogy elhagyja a Magyar Szocialista Pártot.


A jövőt tervezgetve

„Párttársaim biztonsága mindennél fontosabb nekem, ezért titkoltam eddig a valóságot” – kezdi bejegyzését Gyurcsány. A jelek szerint Mesterházy Attilával folytatott pozícióharca csupán jó előre megkoreografált illúzió volt, semmi több: mint kiderült, a volt miniszterelnök mindvégig elkötelezett híve volt a Magyar Szocialista Párt működésének és eszméinek, de egy ismeretlen alak képes volt arra, hogy sakkban tartsa.

Eszerint a Demokratikus Koalíció (majd Magyar Demokrata Párt, esetleg valami hasonló…) egy az egyben ugyanazt fogja csinálni és képviselni, mint az MSZP, csak külön pártként. Az, hogy problémás erőforrásaival mire juthat Gyurcsány, egyelőre rejtély.

Mint fentebb írtuk, a szakadás valódi oka tehát egy titokzatos halálos fenyegetés, melynek lényege a „hagyd el még idén az MSZP-t, különben…” szóösszetétel volt, ami persze önmagában nem jelentene sokat, de Gyurcsányra valamiért kellően nagy hatással volt a fenyegetés ahhoz, hogy beteljesítse a követeléseket.

A blogbejegyzésből kiderül, hogy csak elképzelései vannak arról, hogy ki lehet a fenyegető, s jelen állás szerint több elképzelése van. Természetesen az ösződi beszéd kiszivárogatója a fő gyanúsított, akinek leleplezése itt olvasható el.

Stohl mellé küldenék Gyurcsányt

Ki fenyegethette meg Gyurcsány Ferencet halálosan?

Gyurcsány Ferenc - titkos videó

Gyurcsány eltörölné a svájci frankot

Gyurcsány visszaadatná Orbán mandátumát

Gyurcsány új pártja (ismét) az MSZMP lesz

Gyurcsány: Minek nekem mentelmi jog?

Úgy tűnik, nem csak a volt miniszterelnököt, hanem közvetve egész családját is megfenyegette a bűnös figura, akiről, bárki is legyen, Gyurcsány láthatóan azt gondolja, hogy be tudná váltani fenyegetését. Információink szerint a zsaroló célja az ellenzék szisztematikus feldarabolása, a szalámitaktika elvének újjáélesztése.

Gyurcsány azt is írja, hogy „dehogy megyek én a rendőrségre, pont ott ne fidesznyikek lennének? Ha a Teve utcában rabolnak ki, azt se vennék észre”, jelezve, hogy a saját kezébe akarja venni a probléma megoldását. Kérdés, a megveszekedett bűnözőnek végül elég lesz-e a pártszakadás.

Pintér Sándor a közelmúltban különös körülmények között adott interjút és vert már tilosban parkolót is, attitűdje alapján tehát végülis még arra is képes lehet, hogy a fenyegető mellé álljon.

Véleményünk szerint Gyurcsány új pártja innentől kezdve reménytelen helyzetben van, ugyanis abban a pillanatban, amikor a most semleges szavazók rájönnek, hogy új pártja = MSZP 2, még az eddiginél is jobban el fognak fordulni tőle.
A 2014-es koalíció viszont innentől kezdve már most biztosra vehető.

UPDATE: E sorok írásakor eltűnt a kapcsolat.hu-ról a blogbejegyzés! Kérjük, osszák meg a hírt, ha máskor nem, ilyenkor igazán szükség van a Streisand-effektusra: ami az internetre felkerül, ott is marad, egy ilyen horderejű hírnek pedig pláne nem szabad eltűnnie.

A Google Cache sem mutat találatot.


Lájkolja a
Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Írjon hülyeségeket politikusainkról (még) büntetlenül! Küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

0 Tovább

Gyurcsány visszaadatná Orbán mandátumát

Az MSZP képviselője szomorúan vette tudomásul, hogy frakciótársai nem éltek az általa javasolt csodálatos ajánlattal és nem adták vissza mandátumaikat. Felvetése egész pontosan az volt, hogy a listán képviselői mandátumot szerzett képviselők adják vissza mandátumukat, illetve a frakció új tagjairól a párttagok döntsenek. Most Orbán került a célkeresztbe.

Tudták, hogy Gyurcsány annak idején kórista volt? A jelek szerint semmit sem felejtett

„Orbán Viktor mandátumáról hát ugyan ki döntött? A lakosság csupán 52%-a adta meg neki a felhatalmazást arra, hogy kormányt alapítson, ez meg majdnem 49… ami kevesebb, mint 50!” – bizonygatta elemi matematikatudását a volt miniszterelnök.

Gyurcsány szerint Orbán hatalmas veszélyt jelent a jogállamiságra, a demokráciára, az MSZP-re és őrá. A képviselő véleménye szerint a Fidesz-frakció „kellő lelkiismerettel egyszemélyben mondana le mondjuk ma délután”.

Gyurcsány Ferenc nyálcseréje

Ön kinek a mandátumát adatná vissza? - Kvízkérdés

Gyurcsány új pártja (ismét) az MSZMP lesz

Gyurcsány: Minek nekem mentelmi jog?

Vona: Gyurcsány kétharmadrészt jobbikos, csak még nem tud róla

Gyurcsány Ferenc túlzottan elengedi magát - titkos videó

Mint írtuk, Gyurcsány eredeti javaslata nem kapott valami nagy támogatást a párton belül. Mesterházy Attila azt mondta: nem hoztak határozatot az ügyben, viszont szocialista frakció bármelyik tagja visszaadhatja a mandátumát. A pártelnök szerint Gyurcsány és a Demokratikus Koalíció Platform az MSZP-ből való távozást készíti elő. „Ha Gyurcsányék menni akarnak, mielőbb meg kell tenniük. Ha nem tetszik, el lehet menni” – idézte a volt miniszterelnököt a tenyerét elégedetten dörzsölő pártelnök.

Információink szerint Orbán Viktor természetesen meg sem fontolta Gyurcsány új ötletét, annak ellenére sem, hogy népszerűségi mutatói az eddigi minimumon állnak.

A volt miniszterelnök korábban már javasolta a svájci frank eltörlését is. Zárt ajtók mögött Matolcsy elárulta, hogy nagyon tetszik neki az ötlet, de ekkora baromságot még neki sem volt hajlandó elnézni a miniszterelnök. A 75%-os adó persze még pont belefér.

Gyurcsány állítása szerint  változatlan körülmények között nincs sokáig maradása a szocialista pártban, "ennek az MSZP-nek" nem akar még egyszer a képviselője lenni.  „Ennek a Fidesznek sem lennék, félreértés ne essék” – tette hozzá újságíróink megnyugtatására.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

0 Tovább

75%-os ÁFA: Matolcsy György álma

A pénzügyminiszter egy interjúban elmondta, hogy a 27%-os ÁFA, mellyel Magyarország az Európai Unió egyedüli csúcstartója lesz (nem csak ebben, hanem az egy főre jutó hazai Gyurcsány Ferencek számában is vezetjük a statisztikákat egyébként), igazából semmi ahhoz képest, amit valójában akar. Az MSZP szerint Matolcsy 35%-os adót akar a luxustermékeknek, 75-öt minden másnak, ezzel is bizonyítva, hogy a gazdagoknak kedvez.

Korabeli plakát

„A magas adók magas bevételeket jelentenek az államnak, ami meg jó. Akarom mondani, ez azonnali gazdasági fellendüléshez vezet. Ez természetesen nem megszorítás, csupán közös nemzeti összvagyonunk ideiglenes, kreatív átcsoportosítása” – nyilatkozta a pénzügyminiszter.

„Hát persze, szívünk minden vágya szinte minden pénzünket bölcsességben megőszült kormányunknak adni!” – mondta szerkesztőségünknek egy igencsak elkötelezett Fidesz-szavazó.

Tényleg törvényt sértett Matolcsy? – videó

Simor Andrást is meg szerettük volna kérdezni, de nem engedte be riporterünket irodájába. Beszámolója szerint „sírással kevert fuldokló röhögést” hallatszott ki. Szakértőink szerint bizonyára egy vicces YouTube-videót küldtek neki.

Lendvai Ildikó sajtótájékoztatóján elmondta, hogy „a Fidesz lelepleződött. Harmincöt százalékos adó a luxuscikkekre, hetvenöt minden másra? Nyilvánvaló, hogy Orbán Viktor a gazdagokat támogatja, holott a szegények azok, akik termelésükkel felpörgetik a GDP-t!”

Bokros Lajos volt pénzügyminiszter „Ha ez a magyar gazdaságpolitika, visszaadom az állampolgárságom” címmel írt expozét a Népszabadságba, melyben részletezi, hogy Matolcsy György nagy valószínűséggel költségvetési tételnyi marihuánát vásárolt, melynek elszívása után írta meg költségvetési terveit.

„A magyar gazdaságpolitika továbbra is külön utakon jár, s azt hiszem, a számok minket igazolnak” – mondta Matolcsy egy 90 fokkal elforgatott grafikont mutatva.


Minden hasonlóság a mai magyar politikával csupán a véletlen műve

A kormány egyébként nagy bevételekre számít az Apple-lel kötött szponzori szerződésből. Ha már az Alkotmányt is iPadon írták, érdemes is volt továbbgondolni a projektet.
Orbán Viktor bejelentése szerint a vállalat logója be fog kerülni az Alkotmányba is, valamint kétharmados törvénybe foglaltatik „az Apple magyarországi befektetéseiért adókedvezményt érdemel”.

Egy elvetett javaslat az Alaptörvény Asztalára is Ipad-et tett volna, de az túl egyszerű lett volna.

Az Alaptörvény Asztalánál reggelizne Schmitt Pál

Kvízkérdés a pénzügyminiszterről a Képviselőfánk Facebook-ján

Az LMP kivételesen támogatja a kormánypárt javaslatát, véleményük szerint ugyanis „menő” a terv. A Jobbik szerint Orbán Viktor kiárusítja az országot a nemzetközi multiknak.

Kérdésünkre Semjén Zsolt csak annyit mondott: „Mi az az Apple?”

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

0 Tovább

Stohl mellé küldenék Gyurcsányt

Egy meg nem nevezett fideszes képviselő szerint Gyurcsány Ferencet a nemrég elítélt Stohl András színésszel szeretnék egy cellába helyezni. A volt miniszterelnök természetesen sokkal tovább maradna.

Ez most még biztosan Photoshop

Az MSZP képviselőjének tegnap este adta ki mentelmi jogát az Országgyűlés, több kormánypárti képviselő izgatott tenyérdörzsölése mellett. „Nagyon viszketett az ujjam, élmény volt megnyomni a gombot” – somolygott Lázár.

Gyurcsány a szavazás előtt azt mondta, az ügyészség szerinte valótlant állít, "köznyelvien hazudik". Szerinte a sukorói kaszinóváros nemzetgazdaságiltenném" - mondta, hozzátéve, hogy "ha ez bűn [...], akkor több tucatszor elkövettem ezt a bűnt."

Gyurcsány: Minek nekem mentelmi jog?

A rendszerváltás óta miniszterelnök nem állt még vádlottként büntetőbíróság előtt, ez a sukorói telekcsere miatt most megdőlni látszik. „Végre” – élvezkedett a Jobbik egyik képviselője.

Bár természetesen még messze vagyunk attól, hogy az MSZP képviselőjét esetleg rabruhában lássuk, már készülnek a tervek elhelyezésére. Kezdetben Stohl Andrással tennék egy cellába, hogy a nem sokkal később szabaduló színész-műsorvezető majd a Híradóban napokon keresztül ízes beszámolókat tudjon adni „Ferkóról” a kíváncsi népnek.

Meg szerettük volna kérdezni Pintér Sándort is, de nem nyilatkozott. „Nem vagyok én ügyész” – mormolta a bajsza alatt, majd gyorsan továbbsietett. Talán egy tilosban parkolót kellett megrendszabályoznia.

Vona: Minek ide rendőrség?

Bár Stohl Andrást nem tudtuk elérni, valószínűleg örülni fog az illusztris társaságnak, már amennyiben Gyurcsány tényleg börtöben végzi. Mindenképpen jobb, mint egy 300 kilós, szőrös izompacsirta: így legalább valószínűleg Stohl-nak jut az emeletes ágy felső része, ami egyébként nem feltétlen lenne elmondható.

Persze az is lehet, hogy a volt miniszterelnök hihetetlen tempóban edzeni kezd, kövérlászlós bajszot növeszt0 vagy legalábbis leborotválja a haját, egy ütéssel átüti a falakat és egy vértől csöpögő kerékbilincset tetovál bal alkarjára. Őszintén szólva, nem túl valószínű a dolog, de láttunk már ennél furcsább dolgokat is.

Képünk illusztráció

Gyurcsány Ferenc túlzottan elengedi magát - titkos videó

A magyar belpolitika történetének egyik legjelentősebb pillanata lehet ez. Még nem lehet tudni, tragikomédiába fullad-e, vagy sem – Stohl Buci mindenesetre epekedve várhatja esetleges új cellatársát.

Ettől függetlenül már csak elővigyázatosságból is ajánljuk Gyurcsánynak, hogy ezt az érdekes dokumentumot igen behatóan lapozza át.

Megvan az ösződi beszéd kiszivárogtatója!

Botrány! Lendvai Ildikó aktfotózáson vett részt!

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

 

1 Tovább

Képviselőfánk

blogavatar

Bárcsak egész nap fánkot ennének a képviselők... A Képviselőfánk mindenhol ott van, híres és hírhedt politikusokról cikkez, első kézből közölve a szórakoztató kamut!

Utolsó kommentek