…hogy megfékezzék az MSZP-t. Nem csalás, nem ámítás: a kétharmados többséggel a háta mögött góliátkodó Fidesznek úgy tűnik, szüksége van Mesterházy „Dávid” Attia  segítségére. Még ha a fideszesek otthon magabiztosan is uralják a gyorsnaszádot, Európa zavaros vizein összefogásra van szükség: magyar áll a magyar mellett, magyar ellen.

A Fidesz EP-frakciója nyílt levélben fordult Mesterházy Attilához, hogy segítsen nekik. Tudniillik az Európai Parlamentben benyújtatott egy határozattervezet, mely több ponton elítéli Magyarországot, illetve a kormány politikáját, törvénykezését. Hogy mi köze ehhez Mesterházynak? A benyújtók között két MSZP-s képviselő is van.

Gondolhatjuk, hogy a nemzetközi elítélés gondolata egy emberként fosatta be a Fidesz képviselőit, akik büdös gatyáik megtisztítása után tollat ragadtak, és remegő kezekkel levelet kezdtek írni, mégpedig nem másnak, mint Gyurcsány után a második szocialista Sátán-megtestesülésnek, Mesterházy Attilának.

De nem akármilyen levelet ám, hanem nyílt levelet! A nyílt levél természetesen nem összekeverendő a zárt levéllel, amit zártan juttatnak el a címzetthez, hogy aztán magányosan felnyalogathassa a szellemi mannát, hanem már eleve nyíltan érkezik meg hozzá, és rajta kívül Postás Józsitól kezdve a kíváncsi szomszédon át voltaképp mindenki olvasta már.

"A határozat Magyarország önrendelkezését súlyosan sértő pontokat tartalmaz, és kilátásba helyezi a Lisszaboni Szerződés hetedik cikkelyének alkalmazását is. Ön is tudja, hogy a hetedik cikkely alkalmazása esetén Magyarország elveszítheti a szavazati jogát, és veszélybe kerülhet több ezermilliárd forint uniós támogatás is. Felesleges hangsúlyoznunk, hogy ez milyen drámai következményekkel járna hazánk számára" – olvasható a nyílt levélben.

Újévi beszéd 2: Schmitt Pál visszavág

Kanadába emigrálna az Orbán-kormány

Orbán Viktorhoz láncolták magukat az LMP képviselői

Putyin: Magyarországon „gáz van”

Többek közt azt is kifejtik, hogy a tervezetet annak ellenére… nos, tervezték meg, hogy még be sem fejeződtek az EU-val folytatott tárgyalások (= kapitulációk) a vitatott törvények kapcsán. „Ez a koncepciós perek gyakorlatára jellemző eljárás” – fogalmaz a történelemből kettesre érettségiző Gyürk András, a képviselőcsoport delegációvezetője.

Az okostojás tehát megkérte Mesterházyt, hogy szólítsa fel Göncz Kingát és Tabajdi Csabát, legyenek kedvesek nem megásni Magyarország EU-zászlóval fedett sírját. Ez persze még nem elég, még azt is elvárná, hogy lépjen fel határozottan annak érdekében, hogy a parlament baloldali erői vonják vissza az állásfoglalást. Hajrá! Mesterházynak úgyis akkora a tekintélye az MSZP-ben…

Kíváncsian várjuk, meglesz-e a nagykoalíció.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!