Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Heavy metal albummal jelentkezik Berlusconi

Tegnapi hír, hogy Berlusconi dalszövegírói karrierjét építgetve Apicella gitáros-énekes zeneszerzésében albumot adott ki Igaz szerelem címmel. Ez a bunga-bunga-császár negyedik ilyen lemeze, az ötödiken kőkemény metálzene mellett fog hörögni.

Ez még semmi ahhoz képest, ami most jön

Ha a politika világától el is tudott távolodni Silvio Berlusconi, a rivaldafény elengedhetetlen számára: a maestro egyelőre muzsikusként igyekszik a köztudatban maradni, a kíváncsi újságírók kedvéért bármikor rögtönöz egy dalocskát a gazdasági válságról.

Már megírtuk, hogy Obama tanácsadójaként fog halként lubickolni az amerikai, feledékeny Rick Perry-kkel dúsított politika kék-fehér-piros vizében, de zenei karrierjéről eddig nem adtunk hírt: a Metallica közreműködésével teljes erőbedobással dolgozik SilviHRRRRRRGH című lemezén.

„Berlusconi olyan témákat fog feldolgozni a rá jellemző kifinomultsággal, mint a GHRRRRRRRzdasági válság, a szétGRRRRRRRHúzó Olaszország, az Európai GHRRRRRRRRRnió egysége vagy a nemi eHÖRRRRszak” – nyilatkozta szóvivője, akit lemondás ide vagy oda, megtartott magának.

A legnagyobb zenei szaklapok már kaptak pár fülest illetve részletet a készülő albumból, véleményük szerint „Silvio hangján elvileg lenne még mit csiszolni, de meg kell hagyni, zseniálisan hörög” és „a rendkívül olaszos, már-már tésztaszerű metál a háttérben csak kiemeli vibráns morgását”.

Berlusconi Magyarországra emigrálna

Silvio Berlusconi Baktalórántházán disznólkodott!

Berlusconi utcán, kamerák előtt szexualizál - videó

Az album 2012 elejére fog elkészülni, ha minden jól alakul: több ezren előrendelték már. Berlusconi bejelentette, hogy természetesen nem fogja zsebrevágni az őt eképp támogatók pénzét, hanem egy, inspirációt növelő és rendkívül nagyszabású, nyilvános orgiát fog tartani a befolyó összegből.

Néhány szerencsés politikus zártkörű rendezvényen már hallhatta az album nyitódalát: a Hardcore Bunga-Bunga ft. Két Prosti igazi lüktetős, tempós, temperamentumos alkotás lett. A szövegből sokat nem érteni, de zenei szakértők szerint az I Love My Sex, mint inspiráció, egyértelműen kihallható a dalból.

Berlusconi énekel - videó

Barack Obama főtanácsadója lesz Berlusconi

Berlusconi-képgaléria: kabbétől a rockvilláig

Milyen műfajban alkosson Berlusconi? - szavazás

Kevesen tudják, hogy Berlusconi több hangszeren is kiválóan játszik: éveken keresztül pengetett sikeresen érzékeny húrokat, illetve a görög folklór alapelemeként ismert szoknyalibbentosz virtuóza is. Kérdésünkre szóvivője nem zárta ki, hogy Silvio egy napon még az X-Faktorban is indulhat.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére alkotását!

Ajánljuk: Mi bajunk a favoritizmussal?

0 Tovább

Berlusconi-képgaléria: kabbétől a rockvilláig

Ezért szeretem ezt az országot


Én hát, nos, ööö...


Miénk a viláááááág!!!



Ezt neked, ellenzék


Újra önmagam vagyok!


Párhuzamos világok


No comment.

Berlusconi Magyarországra emigrálna

Silvio Berlusconi Baktalórántházán disznólkodott!

Berlusconi utcán, kamerák előtt szexualizál - videó

Mi lenne Berlusconi számára ideális foglalkozás, miután lemond? - szavazás

Barack Obama főtanácsadója lesz Berlusconi

Vicces! Oszd meg!

 

0 Tovább

Barack Obama főtanácsadója lesz Berlusconi

Mint ismeretes, az olasz miniszterelnök bejelentette, hogy a reformok elfogadása után le fog mondani pozíciójáról. A jelek szerint Barack Obama azonnal kampánytanácsadóvá fogja kinevezni, hogy segítse a „köcsög republikánosok” elleni küzdelmében. Orbán Viktor parlamenti felszólalásában megjegyezte, nem tervez hasonló lépéseket.

I want YOU to vote for Obama

Bukott politikusnak lenni nyilvánvalóan nem kellemes, de Silvio szerencséjére politikai lavírozási képességeire nagy a kereslet: Obama már be is jelentette, hogy vele fog innentől kezdve készülni a 2012-es kampányra. Obama szerint „a költségvetési vitában a republikánusok elmúltnyócévi(!!!) aljadékságról tettek tanúbizonyságot, így egy, ön- és országvédelem szempontjából rendkívül tapasztalt politikustárs segítségére van szükségem, nekem, a demokratáknak és Amerikának is”.

Információink szerint Obama eredetileg Orbán Viktort akarta volna felkérni, de ő, hát, nos, miniszterelnökösködik. Egy általunk megkérdezett fideszes képviselő szerint a miniszterelnök felajánlotta Szíjjártó Pétert és cséphadaró-száját amerikai kollégájának, de ő válaszában közölte, hogy „ennyire pofátlan embert még a világ leghatalmasabb országának vezetője sem alkalmazhatna, igazán”. Orbán nem vette jó néven a választ, és gyorsan küldött egy „Szia, hogy vagy?” SMS-t Putyinnak. „Kösz jól, mi van Ferivel? Aggódom érte” – jött a válasz nem sokkal később.

Berlusconi Magyarországra emigrálna

Silvio Berlusconi Baktalórántházán disznólkodott!

Berlusconi utcán, kamerák előtt szexualizál - videó

Válságban az amerikai adósságválság

BREAKING: Oszama szellemét látták Baján

Mi lenne Berlusconi számára ideális foglalkozás, miután lemond? - szavazás

Berlusconira visszatérve, természetesen nagy örömmel fogadta a felkérést. Sajtótájékoztatóján azt mondta, utolsó reformjainak átvitelét nagyban fogja segíteni az az „energiabomba”, amit Obama hízelgő ajánlata nyújtott neki, és szeretettel meghívott minden jelen lévőt egy utolsó, hatalmas bunga-bunga partira, legyen az illető 18 év fölötti vagy alatti.

Szakértőnk szerint Silvio Berlusconi nem fog tudni komoly hatást gyakorolni az amerikai kampányra, bár nagy valószínűséggel szórakoztatóbbá fogja tenni azt. „Berlusconinak fogalma sincs az amerikai kultúráról vagy az amerikaiakról általában. Ő olyan ember, akitől ha megkérdezed, how do you do, azt fogja válaszolni, hogy cinquecento.”

Berlusconi-képgaléria: kabbétől a rockvilláig

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Írjon hülyeségeket politikusainkról (még) büntetlenül! Küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

 
0 Tovább

Berlusconi Magyarországra emigrálna

Az olasz politikus sajtótájékoztatóján azt mondta, a hozzá hasonlóaknak Magyarország való. A jelek szerint ez nem csak egy megjegyzés volt a részéről: a bíróságok és az ellenzék által szorongatott, korrupcióval és orgiákkal gyanúsított politikus tényleg emigrálni szeretne.

Sokan szívesen látnák bizalomgerjesztő mosolyát

Az olasz politikus feje fölött sötét fellegek gyülekeznek. Amennyiben nem talál sürgősen megoldást, a bíróság vagy politikai ellenfelei hamarosan elintézhetik. A sokat látott ravaszdi a jelek szerint már nem talál több kibúvót, így menekülését tervezi: a jelek szerint célja Magyarország.

„Szerintem Magyarország az ideális lakóhely egy korrupt politikus számára” – nyilatkozta Silvio. Normális körülmények közt egy ilyen állítást bizonyára nagy felhördülés és diplomáciai ellenlépések követték volna, de elég csak ránézni a statisztikákra, hogy lássuk: Berlusconinak igaza van.

Új információk a korrupciós botrányról

Silvio Berlusconi Baktalórántházán disznólkodott!

Magyarország a negyven centiméteres kilátó, a völgyhíd és a nyolcvanmilliárdos vasútfelújítás hazája, a statisztikák szerint 70%-os felárt okoz a korrupció. Az „Európa Zimbabwéje” jelző sem áll távol tőlünk.

Arról már ne is beszéljünk, hogy az elmúlt egy évben többszörösen vérig sértett európai politikai elit nagy valószínűséggel még röhög is a markába az ilyen és ehhez hasonló kijelentések hallatán.

Berlusconi utcán, kamerák előtt szexualizál - videó

Kérdés, mely politikusok látnák szívesen az olasz nagyágyút minálunk. Természetesen a pártok egymásra mutogatnak: az MSZP és az LMP szerint a Fidesz szívesen eltanulná az olasz központosítást, a Fidesz szerint az MSZP tartana igényt a lopástovábbképzési tanfolyamra, a Jobbik szerint Berlusconi titokban a cigányok megsegítésére jött, a Civil Mozgalmat pedig a kutya se kérdezte.

A kakaskodás ellenére a háttérben kialakult az egységfront: információink szerint politikusaink vésztanácskozást hívtak össze, melynek témája: „Na akkor nekünk majd mi marad?”

A jelek szerint aggodalmaik jogosak, ugyanis Silvio Berlusconi már megcélzott bizonyos hazai köröket. A Képviselőfánk exkluzív információi szerint még nem döntötte el, hogy Stohl András vagy Császár Előd ügyvédjét fogja felkérni sikamlósabb ügyletei esetén, de a jelöltek köre már láthatóan igen szűk.

Nem mindenki van egyébként az olasz politikus érkezése ellen: Győzike például örömmel vendégül látná Berlusconit, sőt még azt is felajánlotta, hogy Bea asszony mosna és főzne rá. Cserébe valószínűleg egy-két jó tanácsot szeretne, most, hogy nyakában liheg az APEH.

A Botrány! szerkesztőségétől kaptuk a fülest, miszerint Gianni egyáltalán nem repesett az örömtől. „Utálom az olaszokat” – fintorgott látványosan a tévés. Tudomásunk szerint a Jobbik már keresi vele a kapcsolatot, hogy együtt megállítsák a Vona szerint „cigányfan” Berlusconit.

Izgalmas időszaknak nézünk elébe, hiába az uborkaszezon – itt bizony a lé a tét.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.
Mai írásunk: Férfivá operáltatná magát Lady Gaga!

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

0 Tovább

II. János Pál nemkívánatos személy lett Monokon!

Pörögnek az események a kis magyarországi településen: az előző pápát pár napja megfosztották díszpolgári címétől, de most már – csakúgy, mint Gyurcsány Ferencpersona non grata lett a lengyelből.

„Ha meglátjuk ezt az áldásosztó alakot, narancssárga vasvillával kergetjük ki, nem érdekel, mint papol Semjén Zsolt” – nyilatkozta a polgármester, Demeterné Bártfai Emese.

Még nem tudjuk, hogy ez a gazdasági szabadságharc mellett a vallási forradalom első megnyilvánulása-e, de az biztos, hogy a KDNP üdvözölni fogja a fejleményeket: elvégre az oppresszív, elnyomó Vatikán nem Semjént választotta meg pápának és nem jött Magyarországra, hogy audienciát kérjen Orbán Viktortól. Sőt! Totális blaszfémia: az ellenkezője történt.

Tekintsünk is most el attól az apróságtól, hogy a pápa soha nem is volt a település díszpolgára, ennek gyakorlati jelentősége nincs az új fejlemények tekintetében: már az is sokat elárul, hogy nem hajtották végre az idevágó határozatot, nyilvánvalóan bojkottálási szándékkal.

Magyarország európai terjeszkedésének egyébként ideális folytatása lenne a Vatikán megszállása, természetesen Berlusconival közös hadműveletben – az ő politikája úgyis nagyrészt megegyezik a magyar belpolitika viszonyokkal.

Az olasz-magyar tandem ezek után új, nyíltan a korrupcióra alapuló vallást kiálthatna ki (most őszintén, nem lenne nagy változás), majd harapófogóba fogva Horvátországot, gyors terjeszkedésbe kezdhetne.

A lengyelek a lengyel-magyar barátság miatt szintén beszállnának, ennélfogva a visegrádi négyek biztosan együtt, egységesen képviseltetnék magukat az új államszervezetben. A lengyel hadsereg amúgy is elég erős, az előrelátó Magyar Honvédség pedig nem pazarolt katonákat Líbiában.

Az EU meg bekaphatja.

Gyurcsány Ferenc nyálcseréje

Semjén-emlékművet a Gödör helyére!

Botrány! Lendvai Ildikó aktfotózáson vett részt!

Gyurcsány új pártja (ismét) az MSZMP lesz

Randevú Hoffmann Rózsával

Schmitt: Nem kellett volna aláírnom az Alkotmányt!

Vona: Minek ide rendőrség?

Szanyi igény szerint bármit bevesz

Tankot igényelne a kivagyi frakcióvezető

Tetszett ez a bejegyzés? Lájkold a bekezdés alatti gomb segítségével!

Lájkold a Képviselőfánk blogot (az oldalsávban kutakodj), ha szeretnél azonnal tudomást szerezni az új őrültségekről és szívesen olvasnál naponta többször is exkluzív rövid híreket a politika világából!
0 Tovább
«
12

Képviselőfánk

blogavatar

Bárcsak egész nap fánkot ennének a képviselők... A Képviselőfánk mindenhol ott van, híres és hírhedt politikusokról cikkez, első kézből közölve a szórakoztató kamut!

Utolsó kommentek