Tegnapi hír, hogy Berlusconi dalszövegírói karrierjét építgetve Apicella gitáros-énekes zeneszerzésében albumot adott ki Igaz szerelem címmel. Ez a bunga-bunga-császár negyedik ilyen lemeze, az ötödiken kőkemény metálzene mellett fog hörögni.

Ez még semmi ahhoz képest, ami most jön

Ha a politika világától el is tudott távolodni Silvio Berlusconi, a rivaldafény elengedhetetlen számára: a maestro egyelőre muzsikusként igyekszik a köztudatban maradni, a kíváncsi újságírók kedvéért bármikor rögtönöz egy dalocskát a gazdasági válságról.

Már megírtuk, hogy Obama tanácsadójaként fog halként lubickolni az amerikai, feledékeny Rick Perry-kkel dúsított politika kék-fehér-piros vizében, de zenei karrierjéről eddig nem adtunk hírt: a Metallica közreműködésével teljes erőbedobással dolgozik SilviHRRRRRRGH című lemezén.

„Berlusconi olyan témákat fog feldolgozni a rá jellemző kifinomultsággal, mint a GHRRRRRRRzdasági válság, a szétGRRRRRRRHúzó Olaszország, az Európai GHRRRRRRRRRnió egysége vagy a nemi eHÖRRRRszak” – nyilatkozta szóvivője, akit lemondás ide vagy oda, megtartott magának.

A legnagyobb zenei szaklapok már kaptak pár fülest illetve részletet a készülő albumból, véleményük szerint „Silvio hangján elvileg lenne még mit csiszolni, de meg kell hagyni, zseniálisan hörög” és „a rendkívül olaszos, már-már tésztaszerű metál a háttérben csak kiemeli vibráns morgását”.

Berlusconi Magyarországra emigrálna

Silvio Berlusconi Baktalórántházán disznólkodott!

Berlusconi utcán, kamerák előtt szexualizál - videó

Az album 2012 elejére fog elkészülni, ha minden jól alakul: több ezren előrendelték már. Berlusconi bejelentette, hogy természetesen nem fogja zsebrevágni az őt eképp támogatók pénzét, hanem egy, inspirációt növelő és rendkívül nagyszabású, nyilvános orgiát fog tartani a befolyó összegből.

Néhány szerencsés politikus zártkörű rendezvényen már hallhatta az album nyitódalát: a Hardcore Bunga-Bunga ft. Két Prosti igazi lüktetős, tempós, temperamentumos alkotás lett. A szövegből sokat nem érteni, de zenei szakértők szerint az I Love My Sex, mint inspiráció, egyértelműen kihallható a dalból.

Berlusconi énekel - videó

Barack Obama főtanácsadója lesz Berlusconi

Berlusconi-képgaléria: kabbétől a rockvilláig

Milyen műfajban alkosson Berlusconi? - szavazás

Kevesen tudják, hogy Berlusconi több hangszeren is kiválóan játszik: éveken keresztül pengetett sikeresen érzékeny húrokat, illetve a görög folklór alapelemeként ismert szoknyalibbentosz virtuóza is. Kérdésünkre szóvivője nem zárta ki, hogy Silvio egy napon még az X-Faktorban is indulhat.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére alkotását!

Ajánljuk: Mi bajunk a favoritizmussal?