Pörögnek az események a kis magyarországi településen: az előző pápát pár napja megfosztották díszpolgári címétől, de most már – csakúgy, mint Gyurcsány Ferencpersona non grata lett a lengyelből.

„Ha meglátjuk ezt az áldásosztó alakot, narancssárga vasvillával kergetjük ki, nem érdekel, mint papol Semjén Zsolt” – nyilatkozta a polgármester, Demeterné Bártfai Emese.

Még nem tudjuk, hogy ez a gazdasági szabadságharc mellett a vallási forradalom első megnyilvánulása-e, de az biztos, hogy a KDNP üdvözölni fogja a fejleményeket: elvégre az oppresszív, elnyomó Vatikán nem Semjént választotta meg pápának és nem jött Magyarországra, hogy audienciát kérjen Orbán Viktortól. Sőt! Totális blaszfémia: az ellenkezője történt.

Tekintsünk is most el attól az apróságtól, hogy a pápa soha nem is volt a település díszpolgára, ennek gyakorlati jelentősége nincs az új fejlemények tekintetében: már az is sokat elárul, hogy nem hajtották végre az idevágó határozatot, nyilvánvalóan bojkottálási szándékkal.

Magyarország európai terjeszkedésének egyébként ideális folytatása lenne a Vatikán megszállása, természetesen Berlusconival közös hadműveletben – az ő politikája úgyis nagyrészt megegyezik a magyar belpolitika viszonyokkal.

Az olasz-magyar tandem ezek után új, nyíltan a korrupcióra alapuló vallást kiálthatna ki (most őszintén, nem lenne nagy változás), majd harapófogóba fogva Horvátországot, gyors terjeszkedésbe kezdhetne.

A lengyelek a lengyel-magyar barátság miatt szintén beszállnának, ennélfogva a visegrádi négyek biztosan együtt, egységesen képviseltetnék magukat az új államszervezetben. A lengyel hadsereg amúgy is elég erős, az előrelátó Magyar Honvédség pedig nem pazarolt katonákat Líbiában.

Az EU meg bekaphatja.

Gyurcsány Ferenc nyálcseréje

Semjén-emlékművet a Gödör helyére!

Botrány! Lendvai Ildikó aktfotózáson vett részt!

Gyurcsány új pártja (ismét) az MSZMP lesz

Randevú Hoffmann Rózsával

Schmitt: Nem kellett volna aláírnom az Alkotmányt!

Vona: Minek ide rendőrség?

Szanyi igény szerint bármit bevesz

Tankot igényelne a kivagyi frakcióvezető

Tetszett ez a bejegyzés? Lájkold a bekezdés alatti gomb segítségével!

Lájkold a Képviselőfánk blogot (az oldalsávban kutakodj), ha szeretnél azonnal tudomást szerezni az új őrültségekről és szívesen olvasnál naponta többször is exkluzív rövid híreket a politika világából!