Tizennegyedik (Lajos) országértékelőjét tartotta tegnap Orbán Viktor, a beszédről több részletes beszámoló is készült, így ennek ismétlésével nem fárasztanánk olvasóinkat. A mi birtokunkban egy olyan verzió van, amit végül nem tárt a nyilvánosság elé. Rendkívül érdekes megfigyeléseket olvashatunk benne.

Lehet, hogy tavalyi, de akkor is jó kép

„Tisztelt Honfitársaim! Kedves Fidesz-szavazók, Magyarország alapkövei!
Először is szeretném megköszönni mindenkinek, hogy részt vett a Békemeneten. Ez azt jelenti számomra, hogy Magyarország lakói békések, békeszeretőek és talán még a Háború és békét is olvasták.

Örülök, hogy szeretik a békét, mert most a béke és a megegyezések időszaka következik: bármennyire is beleadtunk mindent, összes vérünk, verítékünk és könnyünk, a spekulánsok és alattomos ellenzéki gonosztevők lassan ellehetetlenítik szabadságharcainkat.

Én, Orbán Viktor, ezennel kijelentem, hogy új megoldásokat kell keresnünk. Un-unortodox megoldásokat: olyanokat, amiket már láttunkugyan a tankönyvekben, de soha nem narancssárga színnel! Meg fogjuk nem-újítani a közgazdaságot és a jogot!

Barátaink jótanácsait mindig elfogadjuk és ellenségeinket is meghallgatjuk, ha ügyelnek a jó modorra. Örömmel közölhetem, hogy az EU és az IMF ma már értékelhetőbb formában közlik velünk kívánságainkat, így pedig már bevallhatom, hogy minden, amit akarnak, tökéletesen elfogadhatóak számunkra, hisz összes javaslatuk segítik a magyar függetlenség ügyét.

Nagy elánnal halad az elszámoltatás is, elértük, hogy a bűnösöknek saját lelkiismeretükkel kelljen elszámolniuk. A törvényhozás csak akkor lép közbe, ha jogilag bizonyítható, hogy lelkiismeretük elfogultan bíráskodott. Bízunk az emberekben és megvédjük szabadságukat! Lehet, hogy mi választunk bírókat a bíróság elé kerülő ügyekben, de az összes többiben az állampolgáré a döntés joga.

Hókotróval kellett kimenteni Matolcsyt

Gyurcsány vállalta felelősséget a Malév csődjéért

Majdnem halálra fagyott Orbán Viktor

Orbán Viktor hajléktalant vett magának

Gazdaságunk szárnyal, ennek iránya persze relatív. Ennek oka az eurózóna válsága és az elmúlt nyolc év kormányzása által hátrahagyott csontvázak, melyek ólomsúlyként húzzák le költségvetésünket a hitelminősítői bóvli mocsarába.

Terveink szerint 2040-re bevezetjük az eurót, 2050-re a fontot, 2060-ra pedig visszatérünk a forintra. Ez jobbkezem, Matolcsy György zseniális terve, akiben továbbra is feltétlenül megbízom.

Magyarország ellenségei nem kaphatnak helyet az ország vezetésében, erről gondoskodni fogunk. Meg fogjuk védeni az országot. Kitartás, Magyarország: a neheze még csak most jön, de már látjuk a fényt az alagút végén!

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!