A jelek szerint Magyarországon minden megtörténhet: egy inkognitóban Gyöngyöspatára látogató LMP-s képviselőt megvertek. A dolog pikantériája, hogy romák és skinheadek vált-vállvetve püfölték a politikust. Ez lenne az első lépés az integráció felé?

Képünkön nem Schiffer András látható

Nagy napra virradtak a liberálisok, ugyanis most már elmondhatják, hogy vérüket áldozták a cigányságért. A magát megnevezni nem kívánó Schiffer András ugyanis baráti látogatást tett Gyöngyöspatán, hogy az emberi jogok és liberális eszmék csodáját amolyan misszionáriusként elhintse a „barbár horda” tagjai közt.

A pórul járt képviselő nagy naivan a telep felé vette az irányt kezdetképp, hogy gyorsan megcáfolja a „költöznél két hétre Ózdra, mindjárt másképp beszélnél”-jellegű kritikákat. Talán nem volt jó ötlet, hogy hangos kiabálással a vajdát illetve Kolompár Orbánt kereste, illetve láthatóan aggódva tapogatta kétmásodpercenként a zsebeit.

Gyöngyöspata - The Movie (videó)

Gyöngyöspatán csak jelen időben szabad fenyegetni

Ez még önmagában nem vezetett volna bunyóhoz, de egy skinhead csoport is meghallotta a kiabálást, és röhögve a helyszínre siettek. Ekkor követte el Schiffer a legnagyobb hibát: összetévesztette a csoport vezetőjét Kolompár Orbánnal.

Na, akkor, amikor „Jó napot, Kolompár úr!” felkiáltással köszöntötte a főbőrfejűt, érthető okokból elszabadult a pokol.

Olyannyira, hogy miután a vezér odaszólt társainak: „Verjük szét a seggét”, legnagyobb meglepetésére az utca túloldaláról a „Csinájjuk, tezsvírem!” rikkantást hallotta. Mint kiderült, a gyöngyöspatai cigányok teljesen megsértődtek azon, hogy ez a furcsa pesti figura képes volt azt hinni egy skinheadről, hogy ő Kolompár Orbán. Haragjuk így Schiffer ellen fordult.

Egy csoda volt, ahogy roma és bőrfejű egymás mellett uniszónóban ütlegelték Schiffer Andrást.

Lehet más a politika.

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!
Mindennap új írás!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.
Mai írásunk: Halálos balesetet okozott egy csiga

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!