Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Semjén-emlékművet a Gödör helyére!

A KDNP-nek megtetszett a Zöld Pardon helyére állítandó országzászló ötlete és úgy gondolták, saját prominenseik fontosságának növelésének érdekében kreatív lenyúlást alkalmaznak.

„Úgy érezzük, a Fidesz ötlete nem csak támogatandó, de továbbgondolandó. A mai fiatalok léha és erkölcstelen életmódjának véget kell vetni. A keresztény eszmék terjesztése egy remek ötlet.”

„Semjén Zsolt egy remek példakép lehetne a felnövekvő generációnak, s mivel pártunk a kétharmados többséggel megszavazott kormánytöbbségnek a Fidesszel alanyi jogon egyenértékű tagja, úgy érezzük, elég sokan állnak a hátunk mögött ahhoz, hogy egy ilyen javaslatot felvessünk.”

„Ahogy a mai fiatalok szokták mondani, a Gödör egy szar. Egy fertő. Semmi tartalmas, semmi kulturális, illetve igen, a fiatalok képesek kulturálisnak nevezni az ott történő őrültségeket. Az ő véleményük mondjuk nem számít – elvégre ők azok a bolondok, akik nem a Magyar Nemzetből, hanem az internetes hírportálokból meg ezekről az ellenőrizetlen blogokról vagy mikről tájékozódnak.”

A kormánypártban is támogatják az ötletet. Harrach Péter úgy érzi, sietniük kell. „A Fiatal Demokraták Szövetsége, az én szavaim által, egy negyven évnél idősebb politikus vezetésével, úgy érzi, hogy a fiatalok ellenünk vannak. Mindenféle hülyeség vonzza őket a mi jó kis konzervativizmusunk helyett. Egy-két zászló ide, pár emlékmű oda, Biblia meg Alkotmány az iskolákba és ez a probléma már meg is oldódott.”

„Ha egy Semjén-emlékművet rakunk a Gödör helyére, ismét bizonyítjunk konstruktivitásunkat, elvégre egy akasztott Gyurcsányt vagy egy Kövér Lászlót is rakhatnánk oda. Mármint nem a valódiakat, csak replikákat.”

A tervek szerint személyiségközpontú és kereszténykonzervatív szórakozóhely fog nyílni a Nyugatinál, ízléses és színvonalas alternatívát kínálva. Még nem dőlt el, hogy East Közép-Európa vagy Magaslat, esetleg Kék Nincs Bocsánat vagy de Janeiro lesz-e a neve.

 

5 Tovább

Orbán szeretné megoldani a fehérorosz devizaválságot

Az alábbiakban Orbán egy zártkörű kormánymegbeszélésen elhangzott megszólalásának részletét közöljük.

„Gyerekek, ha már Paraguay és Saint Kitts és Nevis diplomáciai pókhálónkba gabalyodtak, kiterjeszthetnénk befolyásunkat. Lukasenko bajban van, az oroszok szívatják és azt akarják, hogy minden szart privatizáljon. Engem a ballib európai média már úgyis diktátorként meg Luki Kettőként emleget, akár hasznát is vehetném ezeknek a barmoknak. Most képzeljétek már el, egy ennyire önálló, magabiztos, még nálam is többek által hatalomra segített vezető milyen rohadt jó szövetséges lehetne! Jó kis ötleteket adhatnánk egymásnak.

Úgyis rajtuk keresztül is jön az olaj, kis dörgölőzés már ment. Ha nem, akkor majd most. Valakit majd odaküldünk extra szuper diplomatának, még egy pozíció a haveroknak. Benyomunk nekik hat tonna forintot – igen, Peti, tudom, hogy ez nem a megfelelő mértékegység, ne szóljál bele –, Gyuszi majd jól megaszondja nekik a gazdasági okosságokat és seperc alatt helyrepakoljuk a rubelt meg a gazdaságukat.

Ha már itt tartunk, lehetne a forint az új euró, meg lenne oldva minden bajunk. Nem lenne euróövezet és eggyel kevesebb olyan valuta, amiért váltáskor csak papírpénzért lehetne fizetni, ha nem vezették volna be nemrég a fém kétszázast. Cseszdmeg, lassan már papír ezresünk lesz, ha ez így folytatódik, a rohadt életbe! Be kell vezetni. Közép-kelet-európai valuta. Közös pénz. Forint. Szépek a papírpénzeink, tök jó régi, lehet rá turizmust építeni. A fogászat csak egy dolog. Lehet klotyóturizmus, pénzturizmus is, tök jó lesz. Helyrepakoljuk ezt a szarbányát. Amit Gyurcsány csinált, az nem elkúrás, az elmegerőszakolás.

Ez a balfasz… kész. Megőrjít. Há némmámeg ezeket a mutatókat. Ha legalább a Bajnai ült volna ott végig, nem egy szétvert gazdaságot kellett volna átvennem. Mármint, most nem azért, de Gordonkát, csinálja bármennyire is jól, fél perc alatt ledumáltuk volna a kampányban még álmomban is.

Legalább az MSZP-t szétveri ez az ökör, meg a Facebookon osztja az észt. Addig se fog a ravasz tervünk ellen ágálni. Oké, figyeljetek: Országmentés hadművelet. Terjesszétek el. Tuti ráugranak, azt fogják mondani, hogy Magyarország van szarban. De mi titokban összepakoljuk Fehéroroszországot, mi leszünk a jó fej megmentők, rajtuk meg még nagyobbat röhögnek.

Oké, megbeszélés vége. Találjatok ki valami új kármentő alapot, lapátoljatok bele egy halom pénzt, aztán kezdhetjük is. Lukasenko úgy fog nekem kezet csókolni, Putyin meg őrjöngve fogja dobálni a papucsát. Sokra nem fog vele menni, mert az itteni okostojások meg magukat állítják parkolópályára. Jó lesz ez. Menjünk, mindenki, dolgozni, én megyek Facebookolni.

 

0 Tovább

Botrány! Lendvai Ildikó aktfotózáson vett részt!

Szalai Annamária felfordult, az Ízlésrendőrség újraalakult csak azért, hogy közleményben kaphasson idegbajt, Orbán Viktor kilátásba helyezte visszavonulását és Vona Gábor ijedtében egy cigány háta mögé bújt.

Hogy mi válthatta ki ezeket az elképesztő reakciókat? Nem más, mint Lendvai Ildikó nyilvánosságra hozott aktképei, melyek egyértelműen a politikai ökölharc legújabb bokszkesztyűinek voltak szánva. A pletykák szerint még Gyurcsány is úgy döntött, az MSZP-ben marad a képek láttán. „Nem merek kilépni, Ildi akkor biztosan mutatna még pár képet és már ezek is életem végéig fognak kísérteni” – nyilatkozta az elkúróművész.

Kovi véleményét is ki akartuk kérni, de már az első kép láttán is sugárban hányta le riporterünket, aki így szitkozódva vonult vissza irodájába.

Az MSZP közleményben jelezte, hogy amennyiben a Fidesz nem tartja tiszteletben az Alkotmánybíróság legutóbbi döntését, a képeket 200x méretben demonstratív céllal el fogják helyezni az Országgyűlés üléstermében. Nem gondoltuk volna, hogy a szocialistáknak ütőképes zsarolási eszközük lesz a kormánypárt ellen az elkövetkezendő egy-két évben, de várakozásainkat és számításainkat keresztülhúzta a gátlásaitól és ruháitól megszabadult Lendvai, aki a híresztelések szerint három adag botoxért vállalta a felkérést.

Többen reménykedtek Duró Dóra hasonló jellegű szerepvállalásában is, de Vona nyilatkozata lehűtötte a kedélyeket: „Igaz magyar ilyet nem csinál. Jesszusom, de ronda az a vén liba. Különben is már rég börtönben kellene lennie, nem Playboy-fotózáson.”

Hogy a Lendvai-képeket tartalmazó lapszám eladási adatai felülmúlhatják-e a jelenlegi rekordtartó Zalatnayét, még nem tudjuk. Az azonban biztos, hogy a hazai és nemzetközi politika új színfoltja lehet a demonstratív célzattal aktképeket készíttető ronda politikus.

A Fidesz egyik magát megnevezni nem kívánó képviselője azt mondta, már készül a terv az ellencsapásra. Volt már szó Schmitt vagy Szíjjártó levetkőztetéséről is, de ezt még Orbán is túl durvának találta: a jelenleg támogatást élvező ötlet egy Áder Jánosról készített ízléses fotósorozat lenne, melyen az EP-képviselő hol egy új Alkotmány, hol egy kérdőív mögé bújtatná legintimebb részeit.

Lázár János frakcióvezető nyilatkozatában csak annyit közölt, hogy „aki meztelenséggel akar politikai befolyást szerezni, az annyit is ér”.  Sólyom László véleményére is kíváncsiak lettünk volna, de a volt köztársasági elnök azonnal elájult, amikor meglátta a képeket. E sorok írásakor még mindig kómában van.

Az LMP elhatárolódott Lendvai ízléstelenségétől és kijelentette, hogy tiltakozásképpen a legközelebbi ülésen mindannyian ízlésesen felöltözve fognak megjelenni az ülésteremben.

Több Facebook-csoport megalakulását is kiváltotta az őrületes eseménysorozat, többek közt a „Meztelenül akarom látni Morvai Krisztinát!”-csoport jelenleg 23 taggal, a „Csupaszítsák le Gyurcsányt is!” 1297 taggal és az e sorok írásakor mindössze két lájkkal rendelkező „Vetkőzzön a Horn Gyuszi!”-csoport.

Orbán Viktor Facebook-üzenetben jelentette be, hogy ő speciel nem kíván levetkőzni. A Playboy tulajdonosa szomorúan vette ezt tudomásul.

 

3 Tovább

Randevú Hoffmann Rózsával

Egyik szerkesztőtársam dalban mesélte el tegnapi, politikai jelentőséggel bíró randevúját.



Randevúra mentem tegnap
Jól jár az, ki engem megkap
Partnerem a Hoffmann Rózsa
Ajándéka fonnyadt rózsa

Beszélgetünk oktatásról
Lelakatolt Corvinusról
Báránybordát rágogatunk
Vityuskánkon kacarászunk

De befolynak a különadók
Desszert után csattant a csók
Ágyba vittem egy minisztert
(A tyúk nem túlzottan tisztelt.)

A románc folytatásáról, már ha lesz neki, azonnal tájékoztatni fogjuk olvasóinkat.

 

ingyenes
webstatisztika

0 Tovább

Gyurcsány: Minek nekem mentelmi jog?

„Elkúrásért még senkit sem dugtak börtönbe, és most tekintsünk el a szexuális bűncselekményekről” – nyilatkozta Magyarország volt miniszterelnöke a Képviselőfánknak.

Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztését kérelmezte a Legfőbb Ügyészség, ő pedig a Facebookon jelentette be, hogy lemond róla.

„Most komolyan, minek nekem mentelmi jog? Mire jó az? Néhány jobboldali figura e mögé bújt egy habi kordonbontás után, csináljam én is utánuk? Erkölcsi felsőbbrendűségemet igazolja Facebook-bejegyzésem” – közölte furcsa okfejtését Gyurcsány.

"Ha a bíróságon kell megküzdeni önmagamért, politikámért, vagy éppen politikai ellenfeleimmel, hát legyen. Állok elébe" – tette hozzá, s fülünkben máris felcsendült a Mortal Kombat főcímdala.

Kövér László más véleményen volt: „Senkit sem győz meg ez az álszenteskedés. Sukoró majdnem Sukúró, a vén kéjenc le sem tagadhatná, hogy köze van a dologhoz. Különben is, fejétől bűzlik a hal, ez egy dakota mondás, amit Vityától hallottam nemrég, biztos illik ide” – nyilatkozta.

Mesterházy Attila kiállt Gyurcsány mellett, de amúgy is rogyadozó hitelességét némileg tovább csökkenti az, hogy Budai Gyula szerint az MSZP államosította a nevét. Hamarosan anyakönyvi kivonatokkal fogja igazolni az elszámoltatási biztos, hogy őt Pesti Gyulának hívták, de a Demszky-Gyurcsány tandem névváltoztatásra kényszerítette – így hát illegalitásba vonult, az elmúlt pár évet a Fidesz pártszékházában töltötte. Természetesen teljes titokban.

A fenti izgalmas hír fejleményeiről beszámolunk, amint titkos csatornáink egyikén megtudunk valamit.

A Jobbik közleménye szerint Gyurcsánynak túl jó az előzetes letartóztatás, így kérelmezni fogják az ún. „utólagos letartóztatás” alkalmazását a volt miniszterelnökön. Morvai Krisztina a két évi lefejezést szorgalmazza, szigorított magánzárkában, de annak ellenére, hogy ötlete nagy népszerűségnek örvend a párt sorain belül, valószínűleg mégis vissza fogják dobni azt – megvalósíthatósága a magyar börtönviszonyok közt erősen kétséges.

A szélsőjobboldali párt már többször felemlegette az arizonai Tent City gondolatát, de most egy kicsit módosított formában: Gyurcsány City lenne a neve, s a politikus egy kb. 100 négyzetméteres pusztaságon puszta kezével kellene, hogy élelmet szerezzen magának (vagy végezhet közmunkát is 1 forintos óradíjért), tökéletes magányban. „Ha a fentieket a hortobágyi pusztaságon valósítanák meg, még turisztikai hasznot is hajtana ez a barom” – érvel Zagyva György a javaslat mellett.

Ismét szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani a Jobbik országimázs-filmjének exkluzív trailerét, mely itt tekinthető meg.

 

0 Tovább

Képviselőfánk

blogavatar

Bárcsak egész nap fánkot ennének a képviselők... A Képviselőfánk mindenhol ott van, híres és hírhedt politikusokról cikkez, első kézből közölve a szórakoztató kamut!

Utolsó kommentek