„Ez nem lehet igaz” – zokogott Király Linda, mikor meglátta, hogy nagyjából kétszázan jöttek csak el a koncertre, melyet az államadósság csökkentése érdekében szervezett Rédly Elemér, adósságcsökkentő alap atyja. Nézők hiányában egy koncert sem az igazi, a síró-rívó előadók helyett egy kőkonzervatív plébános ugrott be helyettesíteni a szűkös közönségnek.

Valaki valamit biztosan fogott, de az összefogásnak pont az „össze” része hiányzott a produkcióból, annak ellenére, hogy meglehetősen komoly előadókat sikerült összevadásznia a szervezőknek a koncertre: olyan gigasztárok és megasztárok (haha) énekeltek a 200 fős közönségnek, mint a korábban említett Király Linda, LL Junior vagy Tóth Vera.

Mondanunk sem kell, egy ilyen veretes előadócsoportnak szörnyű érzés, ha egyáltalán nincsen nézőközönségük. Mindenki úgy kezeli az ilyen szituációkat, ahogy tudja, a mi drága énekeseink egyáltalán nem bírták a lelki nyomást: egy emberként fakadtak sírva.

Úgy érezték, renoméjuk és ezáltal lelkük lett porig rombolva azáltal, hogy egy államilag hypolt „papplaciarénás” koncertre, amit telepakoltak rajongott előadókkal, kevesebben jöttek ki, mint egy átlagos MTK-meccsre.

(Elnézést kérünk Deutsch Tamástól.)

Elsőnek Tóth Vera fakadt sírva, a Magyarország című dal refrénjénél („ahol a kátyúkat évekig betonozzák”). A koncertet a helyszínről végignéző kollégánk szerint zokogás közben azt mormolta, hogy „ennél még a TV2 is jobban szervez, bassza meg”. LL Juniornál is eltört a mécses ennek a hallatán, ő beleüvöltötte a mikrofonba, hogy „MÉGSEM SZERET SENKI????”.

A többiek sorra követték őket, ki a mikrofonba, ki mellé sírva, ezzel egyrészt teljesen eláztatva a színpadot és a méregdrága berendezést, másrészt spontán megalkotva Magyarország első síráskórusát. Úgy látszott, a maroknyi néző estéje ezzel teljességgel el is lett rontva, de Rédly Elemér győri katolikus plébános, másodállásban államadósság-visszafizető rövid beszédével megmentette a helyzetet.

Kövér: Utálom a fotósokat

Zagyva György, a partiarc

Vezessük be az ajánlófelest!

Szexbotrányát próbálta leplezni Deutsch Tamás?

Egy határozott mozdulattal felugrott a színpadra, kétszer elcsúszott a könnyekben, majd megragadta a Király Linda által megragadt mikrofont. Szerinte az alapjába utalt összeg "csepp a tengerben, de a tenger is sok-sok cseppből áll". Szerinte fontos kiállni egymásért, és a kormány, illetve a miniszterelnök mellett, akinek vezérletével keresztényibbé válhat az ország, és megszabadulhat az adósságtehertől is. Irigykedett kicsit a Békemenet sikerére, „nem értem, gyalogolni miért jobb buli, mint zenét hallgatni” – dohogott.

Öröm az ürömben, hogy az MTV felvette a koncertet, hogy április 7-én még a maga szánalmas nézettségparányával is több nézőt szerezzen, mint az élő előadás. Kíváncsian várjuk, a reklámbevételeket az államadósság elleni alapba utalják-e?

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!