Miután újabb Jobbik-tagról derült ki, hogy pornófilmszerepekkel kereste kenyerét korábban, a Jobbik hivatalosan is úgynevezett pornópárttá vált. Vona Gábor szerint mindenki bekaphatja.


Képünk illusztráció, csak illusztráció! Tényleg!

A párt solymári alapszervezetének elnöke, bizonyos Kabai Zoltán korábbi munkáját Kovi leplezte le a most megjelenő Bűnös élvezet című könyvében.  A „Félénk vagyok, de dugni akarok” című slágerfilm sztárja egyébként jogi lépéseket fontolgat, mivel a felnőttfilm-rendező elfelejtette értesíteni arról, hogy a közeljövőben ország-világ tudni fogja, hogy nem csak a választókat kúrta át rendszeresen.

Leszbikus a Jobbikos - videó (18+)

Kvízkérdés a pornószínészből lett politikusokról

Minden írásunk a Jobbikról

A szélsőjobboldali párt most már hivatalosan is pornópárt, miután sokadik tagjáról derült ki hasonló visszásság. "Ha egy pártban több magasabb a szexuális filmekben rész-, vagy főszerepet vállaló egyén, és az olyan tagok, akiknek szexuális devianciáik nyilvánosságra kerültek együttes száma, mint a többiekl, a párt pornópártnak számít" - fogalmaz a lexikon.

A közhiedelemmel ellentétben egy párt nem akkor pornópárt, ha az összes képviselő egy fasz, így a Fidesz, az MSZP és az LMP egyelőre kiesik a megtisztelő versenyből.

A Jobbik eddig ismeretlen, a pártot pornópárttá alakító tagjainak listáját pertől való félelmünkben nem publikáljuk.

Kabai egyébként többek között Zoltan Cowboy néven legalább száz, német, olasz, angol és magyar pornófilmben szerepelt. Később rendezőnek állt, ő jegyzi például a „Bi Sex World” című film mindkét részét, valamint az „International Anal Queens” című produkciót. Pornós pályafutása 1992-ben kezdődött, és több mint tíz évig tartott.

Figyelem! Nem pornó, csak kurva rossz!

„Erős túlzás olyasmit állítani, hogy a ’90-es években én voltam a szexvilág egyik legnagyobb sztárja” – nyilatkozta Kabai, aki bevallása szerint azért váltott a politikai pályára, mert mindig is érdekelte az átkúrás világa.

„Érdekes váltás” – értékel Kovi könyvében, aki nem kívánta egykori színészének politikai pályafutását kommentálni.

Botrány! Lendvai Ildikó aktfotózáson vett részt!

Zagyva György, a partiarc

Vona: Minek ide rendőrség?

A Jobbik képviselője egyébként nem tagadta, hogy 18 évesen pornófilmeket forgatott. „Bassza meg, nem volt jó ötlet” – káromkodta el magát stílszerűen.

Az elkúrásról szerettük volna Gyurcsány Ferencet is megkérdezni, de ő éppen a börtönszlenget tanulmányozta elmélyülten.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!