Pár nappal ezelőtt komoly botrányt kavart a Jobbik azzal, hogy elégetett egy EU-zászlót a szombati demonstrációján. A közfelháborodás és a feljelentés nem volt elég a médiafigyelem után ácsingózó Vonának, aki ma egy rothadt narancs elégetésével próbálta meg magára és pártjára irányítani a reflektorfényt.

Persze mi megértjük a szélsőjobboldali pártot, elvégre mekkora egy rohadék dolog már az, hogy 2004 óta folyamatosan több pénzt kapunk az EU-tól, mint amennyit beteszünk? Ilyen szemét egy szervezetet már.

Az is milyen már, hogy alapvető jogok biztosítását illetve pár demokratikus norma fenntartását számon merészelnék kérni rajtunk, mielőtt hozzánk vágnak pár táskát tele több millió euróval? Örüljenek, hogy elfogadjuk, nem? A Jobbik, úgy látszik, így gondolja, nem véletlen égették el az EU zászlaját pár napja.

Lett is belőle haddelhadd, pár döbbent cikk, Magyarországról már megint jókat cikkezhet a világsajtó, a gyorsnaszád tovább sodródik Kelet felé. A Jobbik sértésnek vette azt is, hogy feljelentették őket ezért a teljesen elfogadható, voltaképp mindennapi cselekedetért. Hisz mi is és Önök is bizonyára rendszeresen látunk Manyi néniket és Taki bácsikat zászlót égetni a lakótelepeken, ha jól összekapnak az elivott nyugdíjon.

Lényeg a lényeg, manapság a normális politizálásnak sok értelme nincs egy olyan országban, ahol a parlamenti vitát holmi időpocsékolásnak tartják, így hát muszáj sokkoló utcai performanszokkal vagy egetverő baromságokkal nyirbálni az állampolgárok idegeit, hátha valamelyik televízió esetleg majd nem az ellenkező irányba fog filmezni, amikor riportot készít produkciójukról.

Vona: Minek ide rendőrség?

Már egy szavazatnak is örülne Vona

Vona Gábor vadkanra vadászik

Hivatalos: pornópárt a Jobbik

Az EU elleni tiltakozás után a Fidesz ellen tiltakozott a Jobbik, és egy spontánnak nehezen nevezhető tüntetésen gyorsan elégettek egy rothadt narancsot. Véleményük szerint „ez a narancs a Lehel piacról tartalmazza a Fidesz esszenciáját, amit mi most megsemmisítünk”.

Ijesztő törzsi táncot jártak az égő narancs körül, melyet jó magyar olajszőkített benzinnel locsoltak le, majd Irínyi találmányával gyújtottak lángra.
Feljelentés még nem érkezett – a hülyeség tudniillik még nem büntetendő.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!