Miután a magyar miniszterelnök rövidnadrágban egyeztetett Navracsics Tiborral, tervei szerint Matolcsyval és bokszeralsóval fogja folytatni.

A hanyag elegancia zászlóshajója

„A közvetlenség rendkívül fontos” – nyilatkozott a politikus. Orbán Viktor pénteken találkozott a miniszterelnök-helyettessel, hogy értékeljék a kormány elmúlt évi munkáját, és beszéljenek a kabinet előtt álló feladatokról. A miniszterelnök véleménye szerint a beszélgetés színvonalát jelentősen növelte a tény, hogy rövidnadrágban jelent meg.

Bár senki sem tudott interjút kérni Orbántól, a Képviselőfánk megoldotta a lehetetlent! Exkluzív interjút készítettünk a miniszterelnökkel.

„Mindig is úgy gondoltam, hogy a nemzeti együttműködéshez nagy szükség van a bizalomra. Az, hogy rövidnadrágban társaloghattam Tiborral, egy vidám és békés belpolitikai levegőt mutat számomra” – nyilatkozta Orbán a Képviselőfánk szerkesztőségének.

Hogy ez a fajta lazaság elterjed-e a politikai életben, még nem lehet tudni. Mindenképpen érdekes lenne Angela Merkelt miniben tárgyalva vagy Sarkozyt izompólóban egyeztetve látni.

Mostantól szeptemberig Orbán egyenként, négyszemközti beszélgetéseken találkozik a kormány tagjaival, kezdve helyettesével. A következő alany Matolcsy György lesz, akit a tervek szerint rövidnadrág helyett már bokszeralsóban fog meglátogatni a miniszterelnök.

Rally Matolcsyval

Exkluzív Matolcsy-interjú az EU-ról

„Egy bokszeralsóban lefolytatott beszélgetésnél nincs jobb az államügyek tisztázására” – tette hozzá Orbán. Véleménye szerint „nem a ruha teszi az embert, különben is egy rossz szocialista szokás az állandó öltönyösdi”. Azt is elárulta, hogy szerinte „a kilencvenes évek voltak a legjobbak minden tekintetben, bőrszandál és társai is belefértek egy sajtótájékoztatón”. A miniszterelnök elítéli azt, „amikor csak a ruha miatt tűnik politikusnak a politikus”.

A Magyar Nemzet úgy értesült, hogy a kormányfő másik helyettesének, Semjén Zsoltnak a teljesítményét nem fogja külön négyszemközti beszélgetésen értékelni – legalábbis nem rövidnadrágban. Kérdés, mostantól kezdve a bizalmatlanság jeleként kell-e értékelni, ha Orbán valahol elegáns ruhában jelenik meg.

Mikor arról kérdeztük, tervez-e valakit egy szál semmiben meglátogatni, a miniszterelnök csak somolygott. Végül csak sikerült kihúznunk belőle egy választ: „A feleségemet.”

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.
Mai írásunk: Megtámadták Vágó Istvánt

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!