Mint ismeretes, a Való Világ tegnapi párbajának kimenetele finoman szólva is gyanús lehet a semleges szemlélőnek (ergo minden értelmes embernek). Ennek csupán az az aktuálpolitikai vonatkozása, hogy a csatorna munkatársai igencsak a miniszterelnökére hajazó formulákkal és nyilatkozatokkal hajtották el a kíváncsisodókat.

„Az emberek döntöttek, a csatorna csak az ő akaratukat követte” – nyilatkozta Stohl András, majd felszívott egy újabb csík kokaint.

„A nép a nézettségi adatok alapján megadta a felhatalmazást az RTL Klubnak, hogy a műsort kedve, illetve a nézők szerint alakítsa” – közölte riporterünkkel Lilu.

„Kurva jó vagyok!” – csak ennyit mondott Sebestyén Balázs.

Mint láthatjuk, a fenti megnyilvánulások ijesztő mértékben hasonlítanak Orbán Viktor, illetve a Fidesz rendszeresen használt retorikájához. Most nem szeretnénk értekezni a kormánypártok túlszerepeltetéséről a (köz)médiában – ezen a blogon is igencsak felülreprezentált a Fidesz –, ennél sokkal fontosabb a tény, hogy miniszterelnökünk bezárkózott az irodájába, elővette kedvenc plüssmaciját és az ujját szopizva sírdogál.

„Ez az én szövegem vo-o-holt” – hallatszik a szívszorító mondat odabentről.

Tapasztalva már, mi történt a Földrajzinév Bizottsággal vagy igazából bárkivel, aki ellentmondott a kormánynak, csak találgatni tudunk, mi lesz a következménye egy ilyen szintű blaszfémiának. Ki tudja, lehet, hogy támogatni fogják a Jobbik választási ígéretét és lerombolják a kertévéket.

Innentől kezdve két dologban lehetünk biztosak:

1)      Stohl András nem ússza meg letöltendő nélkül

2)      A csalást az RTL is megússza.

 

 

ingyenes
webstatisztika