Hölgyeim és Uraim, a Képviselőfánk blog eddigi írásainak hosszú, hosszú sorába tökéletesen beleillik a mai hírünk is. Olyan dolgokról írtunk már, mint Kerényi János szektáns akciói, vagy akár az unokák után adandó extra szavazati jog, esetleg Berlusconi baktalórántházai disznólkodásai vagy a Slota által felvetett köpködőverseny.

A fenti impozáns listába tökéletesen illik mai hírünk is: az esztergomi polgármester nem hívja többet össze a képviselőülést.

Hogy miért? Tétényi Éva szerint „végleges megoldást az Esztergomban kialakult helyzetre a testület feloszlatása és új választása adhat” csupán. Úgy tűnik, az elmúlt hónapok parttalan politikai csatározásait és machinációit megelégelve az esztergomi polgármester új eszközökhöz nyúlt.

A politikus úgy érvelt, hogy a fideszes képviselők együttműködési készségének teljes hiánya miatt tartósan akadályoztatva van munkájában, ezért a jövőben nem tartja meg az üléseket.

Korábbi érvelése szerint bojkottálják a munkáját. A hivatalban állítása szerint az elmúlt két hétben "politikai tisztogatással" távolították el a munkatársait, a jegyző nem hajlandó együtt dolgozni vele, és az együttműködés hiánya miatt érdemi döntések maradtak el.

Mint láthatjuk, a fenti eseménysor igencsak abszurd a huszonegyedik század Európájában. Méltó társa a poszt elején felsorolt, a szerkesztőség fejéből kipattant ökörségeknek, tökéletesen illik a Képviselőfánkra.

Ja nem, ez nem illik a portfóliónkba. Ez egy viccportál.

De hát amúgy is április elseje van. Mi más szerepelhetne ilyenkor egy viccportálon, mint egy valódi hír? A történet amúgy is olyan abszurd, hogy áprilisi tréfa is lehetne.

(ebből kreáltuk, illetve vettünk át részeket)

 

ingyenes
webstatisztika