A forró dróton most melegében kapott hírek szerint Schmuck Andor, miután elhatározta hogy 3 hónap alatt 60  kilót ad le, annyira belejött a koplalásba, hogy anorexiás lett. Rokonai és tisztelői erősen aggódnak a szimpatikus fiatalember miatt, mert az most már csak lóherét hajlandó enni és abból is mindössze napi 10-20 dekát.

Norbi szerint akkor jelentősen túl is fogja teljesíteni a tervezett 60 kg-s fogyást, amennyiben így folytatja. Az árnyoldalai is megvannak a hatalmas fogyásnak: múlt héten 1.5 millióért kellett új öltönyöket vásárolnia Andorunknak, aki egyúttal a régi ruhákat a hajléktalanoknak ajándékozta, akik remekül hasznosíthatják sátorként azokat.

 

A változásnak csak a környék hentesei nem örülnek, akik egyes számítások szerint akár több hízott sertést is tudtak értékesíteni a vegetáriánussá lett politikusnak. Akivel kapcsolatban már most lehet fogadásokat kötni a vállalkozó szellemű irodákban arra, hogy az év végére jelentkezik-e a balett tanszék kezdő szakára.

Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc egyetértett abban, hogy komoly kár érheti a hazai húsipart, ha a felelőtlen fogyózó nem hagyja abba az önző kúráját.

 

A miniszterelnök még azt is hozzátette: „Magyarországnak meg sem kottyan az államadósság elleni háború. Ha szükséges, a magyar húsipar belső bomlasztóival is el tudunk bánni menet közben.”