A fideszes EP-képviselő az MTK új tulajdonosaként nagyszabású terveket szövöget. A magyar futball jelentőségét és súlyát már nagyon sokan próbálták növelni, de a Deutsch-Csányi tandemnek van talán a legnagyobb esélye erre Irapauto óta.

Mindig is együtt örült a csapattal

Deutsch nyilatkozata szerint „az MTK két év múlva már BL-döntőt játszhat, a jelenlegi játékosállománnyal szerintem simán vernénk a Manchester Unitedet mondjuk két vagy három góllal”. Még lehet is benne valami, hiszen a ZTE is megverte annak idején az angol csapatot 1-0 arányban. Az öt góllal elvesztett visszavágót most inkább ne is emlegessük.

A politikus azt állítja, rövid időn belül le fogják igazolni a Videoton teljes magyar játékosállományát, a csapatkapitány pedig Orbán Gáspár lesz.

A bejelentés az agárdi akadémián hangzott el, a bejelentő maga Deutsch Tamás volt, aki az új tulajdonosok alkotta igazgatótanács elnöke lett.

Interjú Deutsch Tamással – videó

Szíjjártó kilép a Fideszből!

Szexbotrányát próbálta leplezni Deutsch Tamás?

Orbán Viktorra pályázik a Blackburn Rovers

Deutsch-interjú egy kicsit másképp - videó

A csapatra már a nemzetközi vizeken is felfigyeltek, a Barcelona játékosügynökei állítólag le akarnak csapni a csatárokra. Még egy csereüzletet is ajánlottak, a tervek szerint Messi-t adnák bármelyik MTK-s támadóért.

Deutsch Tamás a tervek szerint az edzői pozíciót is elvállalja, tervei szerint a Fidesz politikájával összhangban az 1-2-7 felállást fogja játszani. Az irányelv az, hogy minden meccset legalább 10 góllal nyerjenek meg, a belföldi csürhe vagy a külföldi, baloldali médiahátszéllel támogatott rémek ellen egyaránt.

Bejelentésekor köszönetet mondott Várszegi Gábornak, aki nem volt ott a sajtótájékoztatón. "Azt gondolom, egész Európában nem sok olyan csapat van, amelyiknek a tulajdonosa ne fogadná el azokat az eredményeket, amelyeket az MTK elért ebben az időszakban” – mondta. 

Az MTK jelenleg a másodosztályban játszik.

Ajánljuk: A legprolibb is számít - Egy sznob segélykiáltásai

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Szerzőtársakat keresünk! Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, vagy csak szeretne ezzel foglalkozni a jövőben, írjon szerkesztőségünk címére!