Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Életcélja volt az újságírók átverése, kirúgta a kormány

Gubcsi Lajos a HM kommunikációs cégének ügyvezető igazgatója – volt. A mai napon azonban kirúgták. Annak idején nem volt Gubcsi-ügy, most azonban már minden határt túllépett az úr: lehet, hogy Kövér mindenkit kitilthat a Parlamentből kedve szerint, de ő csak ne trükközgessen újságírókkal!


Valami ilyesmit használhatott

A volt KISZ-vezető ravasz médiahadjáratba kezdett: miután az Index egyik újságírója megkereste, hogy legyen olyan drága és magyarázza meg, hogy mi a lópikulát keres egy lézerblokkoló csodálatos járgányán. Az sem volt érdektelen számára, hogy honnan szerezte erre a pénzt a politikus.

De jaj neki! Az egész egy ravasz, aljas csapda volt!

„…ez év májusában az informátor kiszűrésére olyan önvédelmi tervet fogadott el a cég belső vezetése, hogy időről időre dezinformációkkal látjuk el az akkor még ismeretlen Index-informátort. Így kerültek az ügyvezető gépkocsijára az úgynevezett lézerblokkoló kültéri elemei, csábítva a fotózásra és vele párhuzamosan a rossz hír gerjesztésére" – írja a ravasz Gubcsi.

Ön mivel verne át egy újságot?

Terve meglehetősen különös, ráadásul nem számolt az Origo, esetleg a Képviselőfánk informátoraival sem, akik valószínűleg igen jókat röhögve hallgatták, amíg ezt a csodálatos tervet kifőzték a Zrínyi Média Kft. vezetői – Gubcsi Lajos rokonai, barátai és üzletfelei, ahogy Milne mondaná.

Alig félévvel azután, hogy kinevezték, a ravasz Gubcsi kiadatta saját könyvét a vállalattal („Hogyan verjük át kamu lézerblokkolókkal a dezinformátorokat” címmel), valamint saját kertjében rendezett hivatalosnak feltűntetett szoboravatót. Akkor pár nap után az a döntés született, hogy „nincs Gubcsi-ügy”. Most van.

Gubcsi Lajos kérdésünkre azt válaszolta, hogy az egészről az Origo tehet. „Biztos nekik a Honvédelmi Minisztériumban vannak dez-informátoraik (sic!), akik aljasul félretájékoztatták a Hende Csabit. Erre most meg kirúgtak. Be fogom perelni a fél világot” – fenyegetőzött a volt ügyvezető igazgató.

Az ügyben Lázár János is megszólalt, aki az egész módszert és eseménysort tökéletesen fainnak találta. Olyannyira, hogy a következőket nyilatkozta: „Ami azt illeti, egyébként én is ezt csináltam annak idején, pontról pontra ugyanezt, csak nem volt meg bennem a kellő bátorság. Minden tiszteletem Gubcsi Lajosnak őszinteségéért, és sajnálom, hogy ott kellett hagynia munkahelyét. További jó mutyizást kívánok neki.”

Tankot igényelne a kivagyi frakcióvezető

Lázár: Aki nem dolgozik, az annyit is ér - videó

Botrány a tisztavatáson

(Dez)informátorunk szerint Gubcsi Lajos áll a nemrég megnyitott, egyelőre üres rohadtdezinformator.postr.hu oldal mögött. Kíváncsian várjuk a frissítéseket.

E sorok írásakor nem elérhető a kormany.hu-n a Honvédelmi Minisztérium „Távozik a vezérigazgató” c. írása. Gubcsi Lajos dezinformátora már ide is eljutott volna?

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

0 Tovább

Kövér: Utálom a fotósokat

A házelnök kitiltotta az Origo fotósait a Parlamentből, ugyanis túl közelről fotózták a felszólalások kéziratait. „Nehogy már látsszon, hogy ez meg az át van írva, a rohadt újságírók csak rontják az image-ünket” – nyilatkozta.

Csak a szokásos

Kövér László többek közt „a parlament méltóságának megőrzésére” hivatkozva jelezte, hogy a kéziratok fotózása a házirendbe ütközik. Egyes baloldali képviselők szerint ez persze nem több rossz dumánál, mivel a parlamentnek azóta már rég nincs méltósága, amióta nem az MSZP van kormányon.

Az Origo szerkesztősége jelezte, hogy az előírást problematikusnak tartják, mivel szerintük egy ilyen nagy jelentőségű beszéd kézirata a módosításokban megjelenő dilemmákkal együtt a nyilvánosságra tartozik. A Fidesz egyelőre magasról szarik a dologra.

Ön kit tiltana ki a Parlamentből? - kvíz

Stohl mellé küldenék Gyurcsányt

Orbán nem ismeri el az új líbiai vezetést

Gyöngyöspatán csak jelen időben szabad fenyegetni

Ez magát megnevezni nem kívánó fideszes képviselő szerint „az ilyen szemetek miatt kell szigorítani a médiatörvényt, hát mit akarnak ezek, tájékoztatni?”

A múlt hét hétfői parlamenti ülésen portálok a miniszterelnök napirend előtti felszólalásához használt papírokról készült fotót adtak közre, melyen látszott, hogy Orbán Viktor szövege erősen javított.

Újságírót fenyegetnek „egyesek”- videó

Szakértők állásponta véleménye szerint ez nagyon érdekes és furcsa, mert jobb lenne ez biztos, koherens, jól megírt beszédet olvasni hallani.

Természetesen nem csak azokat a fotósokat tiltották ki, akik előző hétfőn lefényképezték Orbán Viktor miniszterelnök beszédének kéziratát; a tiltás a szerkesztőség valamennyi „lesifotósára” érvényes, határozatlan ideig.

Kövér biztosra megy. „Mindent a csapatért” – dörmögte.

A kézirat további variációi megtalálhatóak a Képviselőfánk Facebook-oldalán!

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

0 Tovább

75%-os ÁFA: Matolcsy György álma

A pénzügyminiszter egy interjúban elmondta, hogy a 27%-os ÁFA, mellyel Magyarország az Európai Unió egyedüli csúcstartója lesz (nem csak ebben, hanem az egy főre jutó hazai Gyurcsány Ferencek számában is vezetjük a statisztikákat egyébként), igazából semmi ahhoz képest, amit valójában akar. Az MSZP szerint Matolcsy 35%-os adót akar a luxustermékeknek, 75-öt minden másnak, ezzel is bizonyítva, hogy a gazdagoknak kedvez.

Korabeli plakát

„A magas adók magas bevételeket jelentenek az államnak, ami meg jó. Akarom mondani, ez azonnali gazdasági fellendüléshez vezet. Ez természetesen nem megszorítás, csupán közös nemzeti összvagyonunk ideiglenes, kreatív átcsoportosítása” – nyilatkozta a pénzügyminiszter.

„Hát persze, szívünk minden vágya szinte minden pénzünket bölcsességben megőszült kormányunknak adni!” – mondta szerkesztőségünknek egy igencsak elkötelezett Fidesz-szavazó.

Tényleg törvényt sértett Matolcsy? – videó

Simor Andrást is meg szerettük volna kérdezni, de nem engedte be riporterünket irodájába. Beszámolója szerint „sírással kevert fuldokló röhögést” hallatszott ki. Szakértőink szerint bizonyára egy vicces YouTube-videót küldtek neki.

Lendvai Ildikó sajtótájékoztatóján elmondta, hogy „a Fidesz lelepleződött. Harmincöt százalékos adó a luxuscikkekre, hetvenöt minden másra? Nyilvánvaló, hogy Orbán Viktor a gazdagokat támogatja, holott a szegények azok, akik termelésükkel felpörgetik a GDP-t!”

Bokros Lajos volt pénzügyminiszter „Ha ez a magyar gazdaságpolitika, visszaadom az állampolgárságom” címmel írt expozét a Népszabadságba, melyben részletezi, hogy Matolcsy György nagy valószínűséggel költségvetési tételnyi marihuánát vásárolt, melynek elszívása után írta meg költségvetési terveit.

„A magyar gazdaságpolitika továbbra is külön utakon jár, s azt hiszem, a számok minket igazolnak” – mondta Matolcsy egy 90 fokkal elforgatott grafikont mutatva.


Minden hasonlóság a mai magyar politikával csupán a véletlen műve

A kormány egyébként nagy bevételekre számít az Apple-lel kötött szponzori szerződésből. Ha már az Alkotmányt is iPadon írták, érdemes is volt továbbgondolni a projektet.
Orbán Viktor bejelentése szerint a vállalat logója be fog kerülni az Alkotmányba is, valamint kétharmados törvénybe foglaltatik „az Apple magyarországi befektetéseiért adókedvezményt érdemel”.

Egy elvetett javaslat az Alaptörvény Asztalára is Ipad-et tett volna, de az túl egyszerű lett volna.

Az Alaptörvény Asztalánál reggelizne Schmitt Pál

Kvízkérdés a pénzügyminiszterről a Képviselőfánk Facebook-ján

Az LMP kivételesen támogatja a kormánypárt javaslatát, véleményük szerint ugyanis „menő” a terv. A Jobbik szerint Orbán Viktor kiárusítja az országot a nemzetközi multiknak.

Kérdésünkre Semjén Zsolt csak annyit mondott: „Mi az az Apple?”

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

0 Tovább

Stohl mellé küldenék Gyurcsányt

Egy meg nem nevezett fideszes képviselő szerint Gyurcsány Ferencet a nemrég elítélt Stohl András színésszel szeretnék egy cellába helyezni. A volt miniszterelnök természetesen sokkal tovább maradna.

Ez most még biztosan Photoshop

Az MSZP képviselőjének tegnap este adta ki mentelmi jogát az Országgyűlés, több kormánypárti képviselő izgatott tenyérdörzsölése mellett. „Nagyon viszketett az ujjam, élmény volt megnyomni a gombot” – somolygott Lázár.

Gyurcsány a szavazás előtt azt mondta, az ügyészség szerinte valótlant állít, "köznyelvien hazudik". Szerinte a sukorói kaszinóváros nemzetgazdaságiltenném" - mondta, hozzátéve, hogy "ha ez bűn [...], akkor több tucatszor elkövettem ezt a bűnt."

Gyurcsány: Minek nekem mentelmi jog?

A rendszerváltás óta miniszterelnök nem állt még vádlottként büntetőbíróság előtt, ez a sukorói telekcsere miatt most megdőlni látszik. „Végre” – élvezkedett a Jobbik egyik képviselője.

Bár természetesen még messze vagyunk attól, hogy az MSZP képviselőjét esetleg rabruhában lássuk, már készülnek a tervek elhelyezésére. Kezdetben Stohl Andrással tennék egy cellába, hogy a nem sokkal később szabaduló színész-műsorvezető majd a Híradóban napokon keresztül ízes beszámolókat tudjon adni „Ferkóról” a kíváncsi népnek.

Meg szerettük volna kérdezni Pintér Sándort is, de nem nyilatkozott. „Nem vagyok én ügyész” – mormolta a bajsza alatt, majd gyorsan továbbsietett. Talán egy tilosban parkolót kellett megrendszabályoznia.

Vona: Minek ide rendőrség?

Bár Stohl Andrást nem tudtuk elérni, valószínűleg örülni fog az illusztris társaságnak, már amennyiben Gyurcsány tényleg börtöben végzi. Mindenképpen jobb, mint egy 300 kilós, szőrös izompacsirta: így legalább valószínűleg Stohl-nak jut az emeletes ágy felső része, ami egyébként nem feltétlen lenne elmondható.

Persze az is lehet, hogy a volt miniszterelnök hihetetlen tempóban edzeni kezd, kövérlászlós bajszot növeszt0 vagy legalábbis leborotválja a haját, egy ütéssel átüti a falakat és egy vértől csöpögő kerékbilincset tetovál bal alkarjára. Őszintén szólva, nem túl valószínű a dolog, de láttunk már ennél furcsább dolgokat is.

Képünk illusztráció

Gyurcsány Ferenc túlzottan elengedi magát - titkos videó

A magyar belpolitika történetének egyik legjelentősebb pillanata lehet ez. Még nem lehet tudni, tragikomédiába fullad-e, vagy sem – Stohl Buci mindenesetre epekedve várhatja esetleges új cellatársát.

Ettől függetlenül már csak elővigyázatosságból is ajánljuk Gyurcsánynak, hogy ezt az érdekes dokumentumot igen behatóan lapozza át.

Megvan az ösződi beszéd kiszivárogtatója!

Botrány! Lendvai Ildikó aktfotózáson vett részt!

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

 

1 Tovább

Az Alaptörvény Asztalánál reggelizne Schmitt Pál

A köztársasági elnök némileg megkésve értesült a Fidesz legújabb javaslatáról, és nagyon megtetszett neki. Külön kérte, hogy a Sándor-palotába hozassanak az Alaptörvény Asztalából egyet, szeretné ugyanis ott intézni napi dolgait.

Akár Schmitt Pál is ülhetne ott!

„Tökre kúl lehet, ez jön most be a fiataloknak, nem?” – kommentálta Schmitt az Alaptörvény Asztaláról szóló javaslatot, amikor először hallott róla. Bár véleményünk szerint reménytelenül félreismeri a mai, sőt, igazából bármilyen ifjúságot, a köztársasági elnök már le is adta rendelését egy asztalra.

„Legszívesebben egész nap itt ülnék” – áradozott már előre Schmitt. Úgy gondolja, „az emberek alaptörvényét leginkább az emberek emberének kell tisztelnie” és „nagyon fontos, hogy legyen egy ilyen asztal a Sándor-palotában, ugyanis ez maga a jelképek jelképe”.

Minden, amit tudni lehet Schmitt Pálról

Schmitt Pál beszéde egy kicsit másképp - videó

A béka segge alatt található népszerűségi mutatóinak fellendítése érdekében a köztársasági elnök azt tervezi, hogy a sajtó képviselői előtt saját különbejáratú Alaptörvény Asztalánál kívánja majd elfogyasztani szokásos villásreggelijét. Véleményünk szerint a béka meg sem fog rezdülni ettől.

Az is szerepel a tervek között, hogy jelképes ötvenezer forintos tarifáért Schmitt Pál az ország bármelyi Alaptörvény Asztalánál hajlandó villásreggelit fogyasztani, akár az alaptörvényt aláíratni szándékozó állampolgárnak is hajlandó lesz adni pár katonát.

Nem tudjuk, mi állhat a háttérben, de egy bizonyos skandináv bútorgyár nemrég piacra dobta Alkötmäny-polcsorozatát. Schmitt Pál egyelőre még nem adott le rendelést rá.

Szerkesztőnk kérdésére azt is elmondta, hogy „amennyiben rajtam állna, még az idén elkészülne az alaptörvény alaptörvénye, hogy Alkotmányunk is tudja, hol a helye”.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Szerzőtársakat keresünk! Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, vagy csak szeretne ezzel foglalkozni a jövőben, írjon szerkesztőségünk címére!

0 Tovább

Képviselőfánk

blogavatar

Bárcsak egész nap fánkot ennének a képviselők... A Képviselőfánk mindenhol ott van, híres és hírhedt politikusokról cikkez, első kézből közölve a szórakoztató kamut!

Utolsó kommentek