Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mind az öt zuglói MSZP-szimpatizáns hallatta a hangját

Az MSZP Hallasd a hangod! nevű ügyeletes leorbánnalügyi megnyilvánulását újságírók szerint minden egyes, tizennegyedik kerületi szocialista szimpatizáns aláírta. Mind az öt.

HaH(ahahahaha)

Mesterházy Attila sikerként élte meg a 100%-os támogatást. „Ilyenről még a kormánypárt is csak álmodhat!” – nyilatkozta örömmel.

A szocialista párt középtávú tervei közt a támogatók számának növelése lesz, a jelenleg kitűzött cél a 7 szavazó 2011 végére. „Szerintem a Manyi néni meg a férje megkörnyékezhető lehet” – mondta egy anonim MSZP-közeli forrásunk.

Zugló polgármestere, Papcsák József egy kicsit aggódva fogadta a fejleményeket, nem volt benne ugyanis biztos, hogy röhögés nélkül tud válaszolni újságírónk kérdésére. „Nem gondolom, hogy öt szavazóval választást lehet majd nyerni” – mondta somolyogva.

Lendvai Ildikó szerint „a Fidesz szokás szerint alábecsüli a nép hangját és akaratát, a szavazók tiltakozását, ez pedig a diktatúra egyértelmű jele”.

Szakértőnk szerint az MSZP az ajánlófeleshez hasonlóan ingyenfelesek osztogatásával tudná növelni zuglói népszerűségét. Gyurcsány Ferenc legalábbis állandóan részeg mostanában.

0 Tovább

BL-győzelemre vágyik Deutsch Tamás

A fideszes EP-képviselő az MTK új tulajdonosaként nagyszabású terveket szövöget. A magyar futball jelentőségét és súlyát már nagyon sokan próbálták növelni, de a Deutsch-Csányi tandemnek van talán a legnagyobb esélye erre Irapauto óta.

Mindig is együtt örült a csapattal

Deutsch nyilatkozata szerint „az MTK két év múlva már BL-döntőt játszhat, a jelenlegi játékosállománnyal szerintem simán vernénk a Manchester Unitedet mondjuk két vagy három góllal”. Még lehet is benne valami, hiszen a ZTE is megverte annak idején az angol csapatot 1-0 arányban. Az öt góllal elvesztett visszavágót most inkább ne is emlegessük.

A politikus azt állítja, rövid időn belül le fogják igazolni a Videoton teljes magyar játékosállományát, a csapatkapitány pedig Orbán Gáspár lesz.

A bejelentés az agárdi akadémián hangzott el, a bejelentő maga Deutsch Tamás volt, aki az új tulajdonosok alkotta igazgatótanács elnöke lett.

Interjú Deutsch Tamással – videó

Szíjjártó kilép a Fideszből!

Szexbotrányát próbálta leplezni Deutsch Tamás?

Orbán Viktorra pályázik a Blackburn Rovers

Deutsch-interjú egy kicsit másképp - videó

A csapatra már a nemzetközi vizeken is felfigyeltek, a Barcelona játékosügynökei állítólag le akarnak csapni a csatárokra. Még egy csereüzletet is ajánlottak, a tervek szerint Messi-t adnák bármelyik MTK-s támadóért.

Deutsch Tamás a tervek szerint az edzői pozíciót is elvállalja, tervei szerint a Fidesz politikájával összhangban az 1-2-7 felállást fogja játszani. Az irányelv az, hogy minden meccset legalább 10 góllal nyerjenek meg, a belföldi csürhe vagy a külföldi, baloldali médiahátszéllel támogatott rémek ellen egyaránt.

Bejelentésekor köszönetet mondott Várszegi Gábornak, aki nem volt ott a sajtótájékoztatón. "Azt gondolom, egész Európában nem sok olyan csapat van, amelyiknek a tulajdonosa ne fogadná el azokat az eredményeket, amelyeket az MTK elért ebben az időszakban” – mondta. 

Az MTK jelenleg a másodosztályban játszik.

Ajánljuk: A legprolibb is számít - Egy sznob segélykiáltásai

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Szerzőtársakat keresünk! Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, vagy csak szeretne ezzel foglalkozni a jövőben, írjon szerkesztőségünk címére!

0 Tovább

Szálljanak le Schmitt Pálról!

Amikor az [origo] elnökségének első évéről kérdezte Schmitt Pált, a köztársasági elnök többek közt azt nyilatkozta, "jobb szeretném, ha már leszállnának rólam". Nincs ezzel a kéréssel egyedül, a közelmúltban ugyanis megalakult a Szálljanak le Schmitt Pálról Mozgalom, élén Kövér Lászlóval.

Ha nem szállsz le róla, ő száll rád

Schmitt Pál beszéde egy kicsit másképp - videó

„Véleményünk szerint a köztársasági elnökünk különleges és igazán méltatlan, hogy apró elírásaival és vélt kormánypártiságával foglalkozik mindenki. Nagyon szomorú és jelzi a magyar közélet, illetve újságírás állapotát” – írta közleményében a mozgalom.

Szerintük „annyi mindent és mindenkit lehetne cseszegetni a magyar belpolitikában, például az MSZP-t, a Jobbikot és az LMP-t. Sajnálatos, hogy Schmitt Pállal foglalkozik mindenki.”

A mozgalom tagsági díja havonta egy doboz pilótakeksz. A helyesírási szótárak szigorúan ki vannak tiltva, de mint a fentiekből is láthatjuk, a tagok nagyobb figyelmet fordítanak a helyesírásra, mint a Köztársasági Elnöki Hivatal.

Bár egyesek szerint a Kövér László által vezetett mozgalom szorosan köthető a Fideszhez, a házelnök határozottan cáfolta ezt.

„Határozottan cáfolom ezt” – mondta szerkesztőségünknek.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Szerzőtársakat keresünk! Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, vagy csak szeretne ezzel foglalkozni a jövőben, írjon szerkesztőségünk címére!

0 Tovább

Igazából a kínai nyelvet tanítaná Hoffmann Rózsa

Az oktatásügyi államtitkár a közelmúltban kijelentette, hogy nem az angol nyelvet kellene elsősorban tanítani. Ezt olyan érvekkel alapozta meg, amikkel Kiss Ádám is felléphetne a Showder Klub c. műsorban. Mivel talán érezte, hogy ez nem elég, ma tovább nyomult: most már úgy gondolja, a kínai nyelv tanulása lenne egy jó ötlet.

Az államtitkár behatóan tanulmányozta a kínai kultúrát

„A kínai nyelv sajátos ábécéje már önmagában nagyon érdekes, megtanulása egy nagyon izgalmas folyamat. Magam is megtanultam: csingcsanghajngcsajangacsong” – nyilatkozta Hoffmann Rózsa.

Véleménye szerint „a világ legbonyolultabb nyelvének megtanulása nagyon sokat segít abban, hogy a diák kellő idő alatt eljusson az angol nyelv A1-es szintjéig, s mindez természetesen sokkal fontosabb annál, mint hogy az ember kellően jól tudjon angolul.”

Randevú Hoffmann Rózsával

Az államtitkár úgy gondolja, a kínai nyelv kötelező tanítása már akár a 2011/12-es tanévben is megkezdődhet. „Hiszen elég, ha csak csettintek és máris rendelkezésre áll az apparátus. Nem?”

A rendkívül kidolgozott, információnk szerint hat óra alatt elkészített hatástanulmány alapján 50 perc alatt megírt tervezetben az áll, hogy a most iskolakezdő diákok már kötelező jelleggel érettségizni fognak kínai nyelvből. A folyamat elősegítése érdekében a Magyar Televízió napi rendszerességgel fog olyan kínai filmklasszisukat sugározni, mint A Három Tjüng Tjang vagy a Csingcsangcsung bosszúja.

Átfogó pedagógiai módosításokat is tervez az államtitkár. „Szeretném, ha irodalomórán többet foglalkoznának a börtönbe nem zárt kínai szerzők műveivel. Szintén fontos lenne, ha történelemből legalább fél éven át tanulmányoznák Mao-Ce Tung politikáját” – nyilatkozta.

Az Oktatási Hivatal közleménye szerint „a testnevelésórák anyagát nem fogjuk megváltoztatni, a magyar diákok ugyanis túl magasak hozzá”.

A kínai miniszterelnök kommünikében dicsérte a tervezett változtatásokat. „A multikulturalizmus nagyon hasznos, és már előre örülök, hogy felnövekvő generációnk tagjai anyanyelvükön fognak tudni üzletelni magyar barátainkkal” – írta Ven Csia-pao, aki egyébként nem tervezi a magyar nyelv taníttatását a kínai iskolákban, de küldött Orbán Viktornak egy ocó kici kínái téléfont.

A hírek hallatán Schmitt Pál zokogva vonult vissza a Sándor-palotába. „Hát mi lesz így a magyar nyelvvel?” – siránkozott.

A Képviselőfánk szerkesztősége szerint az angol egy világnyelv. Hoffmann Rózsa ennek kapcsán csak annyit mondott: „az a világnyelv, amit Orbán Viktor annak mond”.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Szerzőtársakat keresünk! Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, vagy csak szeretne ezzel foglalkozni a jövőben, írjon szerkesztőségünk címére!

0 Tovább

Az MSZP népszavazást akar a korrupcióról

A Magyar Szocialista Párt új népszavazási javaslattal rukkolt elő, ha már a visszamenőleges hatályú törvényekkel kapcsolatos felvetésüket nagy valószínűséggel ismét elkaszálják: legitimálni szeretnék a korrupciót.

Lendvai hevesen érvel a javaslat mellett

„Amúgy is hatalmas összegeket loptunk, lopunk, loptak és lopnak: miért tesszük az eszünket? Ebben mindenki benne van, szégyen, hogy az állampolgárokat akarjuk kihagyni” – nyilatkozta a javaslatról Mesterházy Attila.

A szükséges aláírásmennyiség hihetetlenül gyorsan összegyűlt. Hogy ebből hányat vettek meg, nem lehet tudni.

Újabb információk a korrupciós botrányról

Ez az újabb népszavazási kísérlet lehet az MSZP első olyan húzása a választások óta, ami megragadja a szavazópolgárok figyelmét. Nem gondoltuk volna, hogy a szocialisták pont a lopásra építik imázsukat, de a döntés valahol logikus: az elmúltnyócév és a nokiásdobozok letörölhetetlen stigmaként maradtak rajtuk, kár lenne ellene hadakozni. A hiteles baloldal még odébb van, addig pedig nem is olyan rossz ötlet a hiteltelenséggel kampányolni. Legalábbis nem az MSZP helyzetében.

Kérdés, hogy a képviselői költségtérítések emelésénél rendszeresen tapasztalt, ritkán látott egyetértés a pártok közt ismét előkerül-e most, hogy már megint a pénztárcáról van szó.

Az is szerencsés fejleményként értékelhető, hogy végre nem egy kormánypárti javaslat rombolja Magyarország nemzetközi megítélését. Ha más nem, a változatosság jót fog tenni a külföldi újságíróknak.

Hagyó Mikós és társai most természetesen nagyon nehéz helyzetben vannak: ha támogatják a javaslatot, az felér egy beismeréssel – ha meg tiltakoznak, akkor meg azt ismerik be, hogy tiszta hülyék.

Gyurcsány Ferenc egyébként igen bátran a javaslat mellett tört lándzsát Facebook-on. „Mindenki lop. Én már unom, hogy évek óta úgy kell tennem, mintha kormányoznék, illetve nem lopnék. Nem tudom, mások hogyan bírják ezt. Én örömmel mesélném el legnagyobb sikkasztásaimat, de nem tehetem” – írta a volt miniszterelnök, sok :(-szmájlival megspékelve.

Bármennyire furcsa, az LMP képviselői valamiért nem akartak nyilatkozni a javaslatról.

Nem baj, helyettük is ott volt a Jobbik és a nacionalista ökölrázás. „Ezek a korrupt szocialisták úgy akarják elkerülni a börtönt, hogy legalizálnák bűneiket” – fröcsögte Zagyva György, elmondván a nyilvánvaló igazságot.

Természetesen már a Fidesz is reagált az ügyre. Orbán Viktor személyesen még nem, ugyanis jelenleg a devizahitelesek megmentésével van elfoglalva. Állítólag százával cipeli a mentőmellényeket Ócsára.

Pintér Sándor fel volt háborodva a javaslat hallatán. „Elképesztő! A korrupció nevéből adódóan illegális! Tipikus, felfoghatatlan, nevetséges felvetés” – puffogott, de csak addig, amíg egy véletlenül arra járó MSZP-s képviselő a kezébe nem nyomott egy ötezrest.

Tilosban parkolót vert Pintér Sándor

Lázár János szerint „aki sokat lopott, az annyit is ér”. Hogy ezzel mit akart mondani, nem teljesen egyértelmű – a Képviselőfánk szerkesztőségét a Bánk bán-ban elhangzó „A királynőt megölni nem kell félnetek jó lesz”-re emlékeztette a maga kétértelműségével.

Szíjjártó Péter csak annyit mondott, láthatóan feldúlva, hogy „bezzeg mi ellenzékben kivártuk az időnket és visszafogtuk a lopást. Hová lett a betyárbecsület?”

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!
Mindennap új írás!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.
Mai írásunk: Megdőlt a világ leghülyébb rekordja

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

 

0 Tovább

Képviselőfánk

blogavatar

Bárcsak egész nap fánkot ennének a képviselők... A Képviselőfánk mindenhol ott van, híres és hírhedt politikusokról cikkez, első kézből közölve a szórakoztató kamut!

Utolsó kommentek