Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sombreroban osztja az észt a bujkáló fideszes

A Hunvald-perről bizonyára már mindannyian hallottunk: a szokásos nagyformátmú magyarországi suba alatti csiklandozás és nagy zsozsók tologatása. Az ügyet a partvonalról figyelő, sombreróját lebegtető Fidesz-közeli kocsmáros, Czibula Csaba.

¡Ay, caramba, Viktor Orbán!

Az Origo értesülései szerint a hasát a csodás mexikói napon süttető egykori Fidesz-képviselő levélben fordult a bírósághoz, lévén vádlott, aki ártatlannak tartja magát, meg minden.

A cikk idéz a levélből: „a Központi Nyomozó Főügyészség nem mond igazat, amikor azt állítja, hogy 2008 novemberében megszökött az eljárás elől, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.” Czibula érvelése szerint „én pontosan tudom, hol vagyok, hát hogy lehetnék ismeretlen helyen?”

Az egykori erzsébetvárosi képviselőnek nincs pénze hazajönni Mexikóból („könnyen jön, könnyen megy, tudjátok, hogy megy ez” – fogalmaz) és a hatósági eljárást sem tartja korrektnek. Elfogadhatatlannak tartja például azt, hogy gyanúsítják, hiszen nem sokan mondhatják el magukról, hogy monogramjuk C.Cs. vagy Cz.Cs., ez pedig már önmagában is bizonyítja ártatlanságát, nagyjából úgy, mint a Get Out Of Jail For Free Card.

„A magyar büntetőeljárás szempontjából Czibula ’Mérges Mexikói’ Csaba továbbra is egy szökésben levő gyanúsított” – nyilatkozta Fazekas Géza - „…elvégre szökésben van és gyanúsítjuk is. Nekünk ne küldözgessen leveleket, ez nem a magányos özvegyek klubja – bár a recepciós szívesen olvasgatja szösszeneteit”. Ezekben Czibula azt írja, hogy nem bűnös, nem szökött meg, és valójában nem is bujkál. „Nem vagyok én egy Michael Scofield?” – írja.

A levél szerint - amelyet a Hunvald Györgyöt támogató blog, a Hunvaldper.blog.hu tett közzé - a Központi Nyomozó Főügyészség nem mond igazat, amikor azt állítja, hogy 2008 novemberében megszökött az eljárás elől, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. Czibula szerint 2008 végén és 2009 elején, abban az időszakban, amikor Gál Györgyöt, az ingatlanügyek egyik főszereplőjét elfogták és előzetes letartóztatásba helyezték, ő valójában elérhető volt Magyarországon. Csak 2009-ben utazott el egy ismerőséhez Mexikóba - írja Czibula, hozzátéve, hogy azóta megnősült, és anyagi körülményei sem engedik meg a hazautazását.

Guberált az angyalföldi fideszes

Kamuhajléktalanra csapnak le a dolgos rendőrök - videó

Kanadába emigrálna az Orbán-kormány

Berlusconi Magyarországra emigrálna

Ön melyik országba menne, ha a Fidesz-KDNP képviselője lenne? - szavazás

A férfi azt állítja, hogy csak 2009 elején értesült a sajtóból arról, hogy őt Magyarországon szökött bűnözőnek tekintik. „De hiszen csak volt annyi eszem, hogy elmeneküljek Kelet-Európából” – tiltakozik, soraiból pedig süt a megdöbbenés és az értetlenség.

Czibula azt írja, a vádakkal ellentétben nem fogadott el kenőpénzt sem Gál Györgytől, sem az ügyben tanúként szereplő Nagy Györgytől. „Másoktól igen, de ez titok” – teszi hozzá.

Czibula mostanáig összesen nyolc levelet írt Magyarországra, és így próbált vallomást tenni, de "jelen eljárásban azért nem tudok személyesen részt venni, mert 2009 novemberétől nemzetközi elfogatóparancs van ellenem kiadva – mire hazaérnék, már bedugnának a dutyiba, ami nehézzé tenné önképviseletet. Ja, és pénzem sincs, mondtam már" – érvel Csaba.

Apróság, hogy kiadatási egyezmény híján nem lehet hazahozni Mexikóból. Nem baj, az ORFK levelező tagozata is nagyon érdekes egy intézmény.

Ajánljuk: Botrány! – Damu Roland, a magyar Terminátor

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Újabb beszédét írta át Orbán

A miniszterelnök a múlt heti EU-csúcsról számolt be a parlamentben. A beszédéről készült képekről egyértelműen kiderül, hogy már megint átírta a szöveg nem kis részét. A Képviselőfánk exkluzív betekintést nyújt Orbán beszédébe.

Mint látható, Orbán Viktornak jelenleg sokkal fontosabb dolgok járnak az eszében, mint holmi Európa: Magyarország helyrepakolása sürgősebb és fontosabb. Jegyzetei ezt a nézetet tükrözik, valamint azt, hogy elsősorban kék tollal ír.

A beszédet több fideszes képviselő is kritizálta a Képviselőfánk szerkesztőinek, véleményük szerint nem volt kellően magas az elmúltnyolcév-kvóciens. Úgy gondolják, többet kellene cseszegetni az ellenzéki pártokat, Európát, a pénzvilágot és úgy annak a bizonyos egyharmadnak minden tagját.

Kövér: Utálom a fotósokat

A kézirat további variációi megtalálhatóak a Képviselőfánk Facebook-oldalán!

Csalás a rózsadombi időközi választáson!

Ez a kormány mindenbe bele akar szólni

Újságírót fenyegetnek - videó

Néhányan hiányolták az államadósság elleni harc frontjelentéseit, a legújabb rugalmas elszakadásokról és kiigazításokról szóló tüzes hangú beszámolókat is.

A Képviselőfánk elemzője nem ért egyet a kritikusokkal. Véleménye szerint a korábbi beszédátírói eset ennél esetlenebb volt, Viktor javításai most sokkal többet dobtak az egyébként száraz szónoklaton.

Természetesen egy szónokot elragadhat annyira a hév, hogy eldobja jó előre kigondolt szófordulatait, és újakkal álljon elő Vállalhatatlan azonban, hogy egy ilyen jelentőségű beszédet nem dolgoznak ki annyira, hogy ne kelljen előadás előtt átírogatni. Igaz?

Magyarország Cicerója mindenesetre továbbra is megállíthatatlannak tűnik.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Guberált az angyalföldi fideszes

Kukásokkal került spontán bokszmeccsbe Agárdi László fideszes képviselő a Lehel-piacon. A rendőrség súlyos bűncselekmény miatt vitte el a magát Rocky-nak képzelő politikust. Információink szerint váratlan bakácsizmus tört Agárdira, guberálását azonban nem nézte jó szemmel a környéken tartózkodó kukás.

It's the eye of the tiger, it's the thrill of the KUKA

A fővárosi XIII. kerület képviselő-testületébe listán bejutott Agárdi László gyermekével együtt pénteken reggel verekedett össze a vásárcsarnokban dolgozó szemétszállítókkal – írja a Gépnarancs.

Szupertitkos piaci kofa-forrásaink szerint a képviselő a Rocky-sorozat főcímdalát énekelgetve sétált be gyermekével a piacra, Bakács Tiborról és gyalázatos kolbászlopásáról beszélgetve. A társalgás hamar a kolbászra terelődött, ez pedig azonnal beindította a végzetes nyálelválasztást Agárdi szájában.

Természetesen, mivel politikus, nem vetemedett lopásra (hogy is nézne az ki), pénz viszont nem volt nála (minek az a piacra, igaz?), így kétségbeesve, korgó gyomorral rávetette magát a szemetesre.

Cséphadaróként szórta ki a mocskot a tárolóból, reménykedve, hogy talál legalább egy icipici darab kolbászkát a szemetes mélyén, mely, legyen bármilyen koszos is, ízletes falatnak bizonyulna az ürességtől kongó pocakjának.

A görög sorstragédiába illő jelenetbe ekkor léptek be a kukások, akik nem nézték jó szemmel, hogy ez a különös pasas, képviselőség ide, képviselőség oda, összemocskolja a piacot és kétszeres munkára kényszeríti őket. Pláne sértette őket, hogy a pasas a Rocky főcímdalát dudorászta.

Egyik dolog követte a másikat, a kukaturkáló és a kukafelügyelő összeszólalkozott, Agárdi pedig „képviselővagyokbzzeg!” felkiáltással nekirontott a kukásoknak.

Mit kukázzon egy fideszes politikus? - szavazás

Az MSZP népszavazást akar a korrupcióról

Tilosban parkolót vert Pintér Sándor

Bár kolbászt nem talált, szemtanúk szerint éhesen is több, mint méltó ellenfele volt az ellene vonuló három FKF-zsoldosnak, sajnos a hamarosan kiérkező rendőrök ellen már tehetetlen volt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Népszava kérdésére tegnap közölte: “a személyiségi jogok figyelembe vétele mellett konkrét névre vonatkozó megkeresésre felvilágosítást nem ad”. A Képviselőfánk érdeklődésére hozzátették: „de egyébként igen, kolbászt keresett a kukában”.

Hogy pontosan miért keveredtek atrocitásba a kukásokkal, azt nem tudni, mindenesetre Agárdi legfőbb politikai küldetésének a “szemétügyet” tekinti. Mint a kerületi honlapon megjelent hitvallásában fogalmaz: “a tisztaság fél egészség szólásmondás szerint egészségünket szolgáljuk azzal, ha tisztán tartjuk magunkat és környezetünket. A mondást elemezve eljátszhatunk a gondolattal, hogy ha a tisztaság fél egészség, akkor az egészség másik felét talán a piszok, a szemét jelenti? Meglepő módon ez az értelmezés talán nem is jár olyan messze a valóságtól…” – jegyzi meg a Népszava.

Ajánljuk: Ez a kormány mindenbe bele akar szólni - Alternativity

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Kanadába emigrálna az Orbán-kormány

Tegnap robbant a bomba, miszerint Semjén Zsolt roma főtanácsadója Kanadában kért menedékjogot. Orbánnak megtetszett az ötlet, és kis szervezkedés után követte példáját: kormányával együtt Kanadába menekülne az IMF elől.

Eljött a kivonulás ideje?

A főtanácsadó úgy érezte, nem adhatja nevét „a kormány cigányokat megnyomorító intézkedéseihez”. Nem igazán értük, ettől még miért kell elmenekülni az országból, de jó a szöveg. Információink szerint az emigráció oka a sértődés: mivel a főtanácsadót nem hívták meg a botrányos Azori-szigeteki romaügyi konferenciára, úgy érezte, ez már sok – illetőleg pont, hogy túl kevés – a jóból.

Normális körülmények közt elképesztő lenne, hogy egy, a kormányhoz igen közel álló tanácsadó voltaképpen elmenekül az országból. A dolgot a Fidesz egy zseniális kommunikációs húzással tompította: Szíjjártó Péter pár órával a hír megjelenése után már be is jelentette, hogy az Orbán-kormány egésze menedékjogot fog kérni az észak-amerikai országban, Kamarás István csupán az előfutár, „mondhatni baráti ötödik hadoszlop”.

Ha hihetünk forrásainknak, Orbán Viktor, aki nagy valószínűséggel komoly nyomást gyakorolt a napokban lemondott Fellegi Tamásra. Állítólag pont az emigráció ötletén veszett össze véglegesen a minisztereknök a nemzeti fejlesztési miniszterrel: utóbbi kijelentette, hogy nem hajlandó elhagyni az országot, „elvégre az a feladatom, hogy fejlesszem”, ráadásul „Kanada a kanadaiaké”.

Orbán nem tudott engedni a kérdésben, véleménye szerint ugyanis az elkerülhetetlen IMF-megállapodás ellehetetleníti politikáját, így a fizikai távolság növelésével, valamint a magyar-kanadai kapcsolatok unortodox javításával igyekezne könnyíteni helyzetén.

Orbán kontra Mr. Bean - videó

Megalakult a pozsonyi "Legyél te is roma!" klub

Orbán toporzékol, Hoffmann pironkodik

Orbán: Tezsvíreim, integrálúggyatok mán!


Orbán diktátorrá válik - videó

Kanada egyébként már baromira unja a „magyar hullámot”: a nagy botrányt kavaró roma kivándorlás, valamint a szokásos (rendkívül idegesítő személyiségű) magyar bevándorlók vállalhatatlan terheket pakolnak az országra. „Van országuk ezeknek a magyaroknak? Annyian vannak itt, mint a rossebb” – nyilatkozta egy tájékozott kanadai forrásunk.

Kérdés, hogyan fogják fogadni a kanadaiak Orbán Viktort és vidám kompániáját.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!

0 Tovább

Véres zakóban adott interjút Pintér Sándor

A kollégái által csak "Hani Lecter" néven emlegetett belügyminiszter furcsa vörös foltokkal a zakóján adott interjút a Képviselőfánk riporterének. Tíz perccel az interjú után sajtótájékoztatón jelentette be, hogy egy halálra vert uzsorást találtak a Teve utcában. Saját kezébe vette volna az igazságszolgáltatást Pintér?

Pintér Sándor szerint a rendőrök csak ne finomkodjanak

A két hét alatt rendet tevésről kérdeztük Pintér Sándort, az interjút azonban állambiztonsági okokból letiltották. Ennek ellenére van miről beszámolnunk, ugyanis riporterünknek feltűnt, hogy Pintér elegáns fekete bársonyzakóját furcsa vörös foltok pettyezik. Mikor rákérdezett, a miniszter elterelte a témát. Nem is foglalkoztunk volna vele a továbbiakban, elvégre olyan forró történeteket kutatunk e pillanatban is, mint Orbán Viktor FILA táskája, vagy Wittner Mária bokszkarrierje, ha nincs a tíz percre rá bejelentett különös bűneset.

A BRFK sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a Teve utcában egy halálra vert uzsorást találtak. Már tapasztalhattuk, hogy Pintér Sándor hajlamos önmaga elintézni a közelébe eső kényes bűnügyeket, például a tilosban parkolókat.

„A kormány ökle a jelek szerint elégedetlen alárendeltjeinek hatékonyságával, mivel személyesen vette kézbe még az olyan pitiánernek tűnő ügyeket is, mint a tilosban parkolás. Persze talán nem volt jó ötlet a Teve utcai rendőr-főkapitányság előtt parkolni a méregzöld színű Ladával. Pintér örömét legalábbis nem nyerte el a dolog: valószínűleg az ablakból pillantotta meg a sofőrt, miközben megállni próbált, hogy aztán lerohanjon és klasszikus jobbegyenesekkel ütlegelje a szabálysértőt.”

Ügyeletes Sherlock Holmes-unk szerint nagy valószínűséggel összefüggés adott a vörös foltok és a pépesre vert áldozat között. Természetesen nem állítjuk, hogy Pintér Sándor lenne a tettes, csak arra gondolunk, hogy a valódi gyilkos ravaszul mögé rohant, pár gyors mozdulattal belebújtatta a zakóba, majd elrohant – a miniszternek pedig annyira fontos volt az interjú, hogy nem törődött a dologgal, gondolta, majd leveszi később.

Mik lehetnek Pintér Sándor bűnei? – Szavazzon!

Vona: Minek ide rendőrség?

Stohl András elnöki kegyelmet kapott

Tankkal hajt át a politikus a Mercin – videó

Tilosban parkolót vert Pintér Sándor

Stohl mellé küldenék Gyurcsányt

Kocsis Máté megbüntetné a VV5 játékosait

Az uzsorások és gonosz kamatos emberek ellen indított harcnak is lehet persze ez egy újabb lépése, de reménykedjünk, hogy nem erről van szó. Ilyen eszközökhöz csak nem fog még a második Orbán-kormány sem nyúlni…

A nyomozás a magyar szokásoknak megfelelően még sehol sem tart, de valamikor az elkövetkezendő 4-5 hónapban-évben várható, hogy az ügy bíróságra kerüljön. Csak nehogy különböző visszamenőleges törvényekkel legálissá tegyék az uzsoráspüfölést!

0 Tovább

Képviselőfánk

blogavatar

Bárcsak egész nap fánkot ennének a képviselők... A Képviselőfánk mindenhol ott van, híres és hírhedt politikusokról cikkez, első kézből közölve a szórakoztató kamut!

Utolsó kommentek