Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kocsis Máté megbüntetné a VV5 játékosait

A Fidesz nemrég kinevezett hajléktalanügyi referense úgy érzi, az eddigi megbízásai nem elegendőek szárnyaló szellemének és képességeinek, így hát a média irányába is vetett egy pillantást. Amit pedig ott talált, megdöbbentette.

"Kérem, adjon pár forintot, büntetésre gyűjtök"

Kocsis szerint a ValóVilág 5 szereplői nyilvánvalóan nem saját lakásukban élnek, sőt, hónapokra költöztek be egy nem államilag finanszírozott, mocskos kapitalista hajléktalanszállóba, mely ráadásul személyiségi jogaikat is durván sérti, mivel nem csak, hogy kamerák követik minden mozdulatukat, de még a felvételeket is nyilvánosan sugározzák.

A dolog illegális mivolta egy dolog, de sokkal aggasztóbb a hajléktalanok által mutatott viselkedés is, mely néhány primitív afrikai törzsön kívül sehol sem férne bele az elfogadott normák keretei közé. Kocsis szerint „úgy imádják a Sebestyén Balázs nagy arcával felvillanó képernyőt, mint valami pogány istent”, valamint „kukalakókhoz képest meglepő hatékonysággal rombolják a közerkölcsöt”.

A polgármester szerint arról sem szabad elfelejtkezni, hogy a játékosok „egy nyereménylakás reményében csinálnak totális hülyét magukból, ímigyen szintén aláhúzva a tényt, hogy egy lakás nagyon fontos lenne nekik, tehát a civil életben nincs fedél a fejük fölött” illetve „arcberendezésük sem utal magas értelmi vagy pénzügyi helyzetre”.

A fentiekre alapozva a hajléktalanügyi referens kijelentette, hogy minden egyes VV-kieső ellen vizsgálatot fognak majd indítani, és az eredménytől függően komoly pénzbüntetésben részesítik őket gonosz, törvényellenes hajléktalankodási cselekedeteikért – s mivel az egész ország előtt terjesztették a mételyt, fülkeforradalmasan eltekintenek amellett, hogy a nyolcadik kerületben laknak-e, vagy sem.

A visszamenőleges törvénykezés nevében bizonyos N. Alekosz, ismertebb nevén VV Alekosz váratlan vagyonosodásának is utána fognak nézni, természetesen Budai Gyula közreműködésével. Amennyien kiderül, hogy korábban hajléktalan volt, „ő is meg fogja kapni a maga büntetését”, hiszen viselkedése kimeríthette az életvitelszerűen köztéren tartózkodás meglehetősen nyakatekert definícióját.

Ön szerint ki titkos hajléktalan? Ajánlja Kocsis Máté figyelmébe! Orbán Viktor? Talán Gyurcsány Ferenc? Szavazzon!

Kamuhajléktalanra csapnak le a dolgos rendőrök - videó

Stohl András elnöki kegyelmet kapott

Életcélja volt az újságírók átverése, kirúgta a kormány

Kövér: Utálom a fotósokat

Stohl mellé küldenék Gyurcsányt

A ValóVillában tüntetne a Hatvannégy Vármegye

Szalai Annamária támogatha a felvetést, szerinte ugyanis „érthetetlen, hogy lehet az erkölcstelen hajléktalanságot mutogatni a tévében, rosszabb, mint a pornográfia”. A Médiahatóság tervei szerint az RTL Klubra próbál majd pénzügyi nyomást gyakorolni, hogy a ValóVilág adásait jól szituált emberek részvételével, szigorúan saját vagy bérelt lakásukból sugározzák a magyar állampolgárok számára.

Riporterünk kérdésére, miszerint a konkurens csatorna ÖsszeEsküvők című műsorának résztvevői is hasonló elbánásban fognak-e részesülni, azt válaszolta: „bolondok leszünk azokhoz a tűzokádó anyósokhoz odamenni, inkább dédelgessék a hajléktalan csemetéiket, mint hogy leharapják munkatársaim fejét”. Mikor figyelmébe ajánlottuk Ványa mama munkásságát, azt mondta, „még át fogjuk gondolni N. Alekosz ellen tervezett vizsgálatunk mikéntjét, természetesen még semmi sem biztos”.

Az RTL Klub sajtóreferense azt nyilatkozta, hogy a Médiahatóság kegyeinek elnyerése érdekében Hegedűs Zsuzsa közreműködésével újabb akcióra fognak készülni, melynek neve Minden Hajléktalan Lakjon Jól Vagy Kerüljön Fedél Alá lesz, ahol a rászorulóknak 1-1 darab pogácsát és házat, rosszabb esetben dobozfedelet adnak, a beérkező SMS-ek számától függően.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Írjon hülyeségeket politikusainkról (még) büntetlenül! Küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

0 Tovább

Dörner és Csurka a Corvin Mozira pályázik

Az Új Színház új vezetőjének nagy vihart kavart pályázata után újabb igencsak figyelemfelkeltő ötlet került látókörünkbe: Dörner György és Csurka István a Corvin Mozira hajt.

Sokadvirágzását éli a színész

Információink szerint Tarlós István ma kapta meg a színművész legújabb irományát, melyben az eddigiekben megszokott, úgynevezett nemzetiszín-agyirokkant posztmodern stílusban értekezik a magyar kultúra általa elképzelt jövőjéről.

Mint már korábban tapasztalhattuk, véleménye szerint „az, ami csak azért új, hogy azt hirdethesse magáról, az attól, különösen az elfajzott, beteges liberális hegemóniában lehet retrográd is, vagy talmi”. Szövegszerkesztőnknek egyébként a fenti idézetből hiányzik egy vessző, de mindegy is, szegény kómába esett, amikor meglátta, hogy a pályázat alcíme „Műveszeit koncepció”. Fellocsolása még e percekben is tart.

Kövér: Utálom a fotósokat

Zagyva György, a partiarc

Vezessük be az ajánlófelest!

Szexbotrányát próbálta leplezni Deutsch Tamás?

Dörner György kocsishoz méltóan káromkodik - videó

Ön min röhögött a legjobban Dörner pályázatát olvasva? - szavazás

Dörner tervei szerint rendkívül „nemzeti” irányba kívánja elvinni az Új Színházat, melyet tervei szerint Hátország Színháznak neveztetne át, nyilvánvaló összhangban Orbán Viktor háborús retorikájával.

A most beadott pályázatban szereplő tervek szerint Dörner György azonnal levenné a Corvin Mozi műsoráról az összes „dekadens, jellegtelen, szélsőliberális fertőből eredeztethető halivudi (sic!) mocskot”, természetesen beleértve ebbe azokat a filmeket is, ahol korábban szinkronszínészként szerepelt.

Az egyik teremben éjjel-nappal adnák a Körhintát, a másikban a Légy jó mindhalálig filmverzióját, a többiben Sas Tamás különböző produkcióit lehetne megtekinteni. A jegyárakat négyszeresére emelnék, ez alól azonban mentesülne minden kokárdával érkező néző.

„A véletlen arra járó MSZP-s képviselőknek első dolgom lenne felszerelni egy kalodát” – olvasható a pályázatban, melyből egyébként kiderül az is, hogy a szinkronszínész a mozit is átneveztetné: a közeljövőben már a Honvédelmi Mozgókép Bodega intézményében tekinthetné meg a csodálatos magyar filmeket a nézőközönség.

Csurka Istvánnak jegyszedői szerepet szánt Dörner. Még nem tudjuk, a drámaíró elfogadja-e az ajánlatot vagy sem.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Ajánljuk: Stohl András elnöki kegyelmet kapott

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

0 Tovább

Nevezzük át a végtörlesztést

Szakértőnk röviden leírja, miért volt abszolúte szerencsétlen ötlet a „végtörlesztés” nevet adni az Orbán-kormány legújabb huszárvágásának.


Végtörlesztés. Vég. Most komolyan? Ki találta ezt ki? Egy ilyen, amúgy is vitatható elképzelésnek ilyen negatív hangzású nevet adni… a második Orbán-kormánynak eddig sem volt erőssége a kommunikáció, de ez egy új mélypont.

Ennyi erővel lehetne apokalipszistörlesztés is. Esetleg Antikrisztus-eljövetel-törlesztés. Még a Kétezertizenkettő-december-huszonegy-törlesztés is jobban hangzik ennél!

A nemzetközi bíróságokon  és a médiában, PR-szempontból sokkal könnyebben képviselhető egy lazább, békésebb nevű valami. Az ilyen jellegű elmaszkolásra jó példa volt a Széll Kálmán-terv.

Javasolnám az uccsótörlesztés, ezutánmárnemlesztörlesztés, hátulrólazelsőtörlesztés neveket.

Na, ad valaki állást a kormánynál?

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

0 Tovább

Gyurcsány visszaadatná Orbán mandátumát

Az MSZP képviselője szomorúan vette tudomásul, hogy frakciótársai nem éltek az általa javasolt csodálatos ajánlattal és nem adták vissza mandátumaikat. Felvetése egész pontosan az volt, hogy a listán képviselői mandátumot szerzett képviselők adják vissza mandátumukat, illetve a frakció új tagjairól a párttagok döntsenek. Most Orbán került a célkeresztbe.

Tudták, hogy Gyurcsány annak idején kórista volt? A jelek szerint semmit sem felejtett

„Orbán Viktor mandátumáról hát ugyan ki döntött? A lakosság csupán 52%-a adta meg neki a felhatalmazást arra, hogy kormányt alapítson, ez meg majdnem 49… ami kevesebb, mint 50!” – bizonygatta elemi matematikatudását a volt miniszterelnök.

Gyurcsány szerint Orbán hatalmas veszélyt jelent a jogállamiságra, a demokráciára, az MSZP-re és őrá. A képviselő véleménye szerint a Fidesz-frakció „kellő lelkiismerettel egyszemélyben mondana le mondjuk ma délután”.

Gyurcsány Ferenc nyálcseréje

Ön kinek a mandátumát adatná vissza? - Kvízkérdés

Gyurcsány új pártja (ismét) az MSZMP lesz

Gyurcsány: Minek nekem mentelmi jog?

Vona: Gyurcsány kétharmadrészt jobbikos, csak még nem tud róla

Gyurcsány Ferenc túlzottan elengedi magát - titkos videó

Mint írtuk, Gyurcsány eredeti javaslata nem kapott valami nagy támogatást a párton belül. Mesterházy Attila azt mondta: nem hoztak határozatot az ügyben, viszont szocialista frakció bármelyik tagja visszaadhatja a mandátumát. A pártelnök szerint Gyurcsány és a Demokratikus Koalíció Platform az MSZP-ből való távozást készíti elő. „Ha Gyurcsányék menni akarnak, mielőbb meg kell tenniük. Ha nem tetszik, el lehet menni” – idézte a volt miniszterelnököt a tenyerét elégedetten dörzsölő pártelnök.

Információink szerint Orbán Viktor természetesen meg sem fontolta Gyurcsány új ötletét, annak ellenére sem, hogy népszerűségi mutatói az eddigi minimumon állnak.

A volt miniszterelnök korábban már javasolta a svájci frank eltörlését is. Zárt ajtók mögött Matolcsy elárulta, hogy nagyon tetszik neki az ötlet, de ekkora baromságot még neki sem volt hajlandó elnézni a miniszterelnök. A 75%-os adó persze még pont belefér.

Gyurcsány állítása szerint  változatlan körülmények között nincs sokáig maradása a szocialista pártban, "ennek az MSZP-nek" nem akar még egyszer a képviselője lenni.  „Ennek a Fidesznek sem lennék, félreértés ne essék” – tette hozzá újságíróink megnyugtatására.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

0 Tovább

Hoffmann: Legyen érettségi tárgy az Alkotmányból

A nevetségesen gyakran visszadobott köz- és felsőoktatási törvénytervezeteiről elhíresült államtitkár továbra sem lankad, a kínai nyelv tanítása mellett az Alkotmány bebifláztatását is rendkívül fontosnak tartja.

Őrózsásága (szegedma.hu)

Az Államtitkár Kerényi Jánossal, az ügyeletes alkotmányspammelővel karöltve dolgozik  a tervezeten. Véleményük szerint az új alaptörvény beható ismerete minden állampolgár számára elengedhetetlen, hogy „mindenki tudja, hol a helye”.

Hoffmann szerint „ha én azt mondom, holnap már rendelkezésre is kell, hogy álljon az apparátus, elvégre ez így működik.” Kerényi azt állítja, hogy „innentől kezdve semmi akadálya nincs annak, hogy idén már kötelező érettségi tárgy legyen az alkotmányismeret”.

Ön mit csinálna Hoffmann Rózsával?

Randevú Hoffmann Rózsával

My name is János. Kerényi János.

Hoffmann Rózsa galaktikus bukása - videó

A tervek szerint az alkotmányismereti érettségi kiváltható lenne az „alkalmazott orbánismeret” illetve „elméleti orbanológia” projektérettségikkel.

Szakértőnk szerint „Hoffmann  szokásos ámokfutása csak tovább mélyíti inkompetenciáját, mellyel ma már voltaképp sikeresen garantálta, hogy bármivel is rukkol elő, röhögés tárgya lesz. Lehetne persze rosszabb is.”

Az oktatási államtitkár szerint azonban „ez a fajta számonkérés elengedhetetlen, ha a jövő alkotmányjogászainak színvonalát javítani szeretnénk.”

Sólyom László komolyan megsértődött ennek hallatán.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!

0 Tovább

Képviselőfánk

blogavatar

Bárcsak egész nap fánkot ennének a képviselők... A Képviselőfánk mindenhol ott van, híres és hírhedt politikusokról cikkez, első kézből közölve a szórakoztató kamut!

Utolsó kommentek