A miniszterelnök a múlt heti EU-csúcsról számolt be a parlamentben. A beszédéről készült képekről egyértelműen kiderül, hogy már megint átírta a szöveg nem kis részét. A Képviselőfánk exkluzív betekintést nyújt Orbán beszédébe.

Mint látható, Orbán Viktornak jelenleg sokkal fontosabb dolgok járnak az eszében, mint holmi Európa: Magyarország helyrepakolása sürgősebb és fontosabb. Jegyzetei ezt a nézetet tükrözik, valamint azt, hogy elsősorban kék tollal ír.

A beszédet több fideszes képviselő is kritizálta a Képviselőfánk szerkesztőinek, véleményük szerint nem volt kellően magas az elmúltnyolcév-kvóciens. Úgy gondolják, többet kellene cseszegetni az ellenzéki pártokat, Európát, a pénzvilágot és úgy annak a bizonyos egyharmadnak minden tagját.

Kövér: Utálom a fotósokat

A kézirat további variációi megtalálhatóak a Képviselőfánk Facebook-oldalán!

Csalás a rózsadombi időközi választáson!

Ez a kormány mindenbe bele akar szólni

Újságírót fenyegetnek - videó

Néhányan hiányolták az államadósság elleni harc frontjelentéseit, a legújabb rugalmas elszakadásokról és kiigazításokról szóló tüzes hangú beszámolókat is.

A Képviselőfánk elemzője nem ért egyet a kritikusokkal. Véleménye szerint a korábbi beszédátírói eset ennél esetlenebb volt, Viktor javításai most sokkal többet dobtak az egyébként száraz szónoklaton.

Természetesen egy szónokot elragadhat annyira a hév, hogy eldobja jó előre kigondolt szófordulatait, és újakkal álljon elő Vállalhatatlan azonban, hogy egy ilyen jelentőségű beszédet nem dolgoznak ki annyira, hogy ne kelljen előadás előtt átírogatni. Igaz?

Magyarország Cicerója mindenesetre továbbra is megállíthatatlannak tűnik.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!