Az MSZP Hallasd a hangod! nevű ügyeletes leorbánnalügyi megnyilvánulását újságírók szerint minden egyes, tizennegyedik kerületi szocialista szimpatizáns aláírta. Mind az öt.

HaH(ahahahaha)

Mesterházy Attila sikerként élte meg a 100%-os támogatást. „Ilyenről még a kormánypárt is csak álmodhat!” – nyilatkozta örömmel.

A szocialista párt középtávú tervei közt a támogatók számának növelése lesz, a jelenleg kitűzött cél a 7 szavazó 2011 végére. „Szerintem a Manyi néni meg a férje megkörnyékezhető lehet” – mondta egy anonim MSZP-közeli forrásunk.

Zugló polgármestere, Papcsák József egy kicsit aggódva fogadta a fejleményeket, nem volt benne ugyanis biztos, hogy röhögés nélkül tud válaszolni újságírónk kérdésére. „Nem gondolom, hogy öt szavazóval választást lehet majd nyerni” – mondta somolyogva.

Lendvai Ildikó szerint „a Fidesz szokás szerint alábecsüli a nép hangját és akaratát, a szavazók tiltakozását, ez pedig a diktatúra egyértelmű jele”.

Szakértőnk szerint az MSZP az ajánlófeleshez hasonlóan ingyenfelesek osztogatásával tudná növelni zuglói népszerűségét. Gyurcsány Ferenc legalábbis állandóan részeg mostanában.