A KDNP vezetőjét a közelmúltban Twitter-ügyi pokoljárása kapcsán emlegette a média, most azonban interjúkat ad, hogy bejelentse: a nem ortodox gazdaságpolitika országában az ortodox egyház jelenléte elfogadhatatlan.


Baromira unja már, jobb híján fohászkodgat

Úgy tűnik, nehéz idők várnak a görögkeletiekre Magyarországon: a koalíció csodájának köszönhetően kormánypárti KDNP (státusukat a valláskutatók az első modern kori csodatételként tartják számon, Harrach Péter naponta számot is ad Istennek) vezetője kijelentette, hogy a „bizánciak” jelenléte elfogadhatatlan ebben az országban.

Véleménye szerint a twitterező ál-Semjén vallása is csak görög katolikus lehet, s csak a római egyház égisze védheti meg az embereket az ilyen és ehhez hasonló erkölcstelen megnyilvánulásoktól.

Kit üldözzön Semjén Zsolt? - szavazás

II. János Pál nemkívánatos személy lett Monokon!

Semjén-emlékművet a Gödör helyére!


75%-os ÁFA: Matolcsy György álma

Orbán Viktor bokszeralsóban tárgyal holnaptól

Orbán Viktor felemelkedése - videó

A politikus szerint „már csak természetes, hogy a jó keresztény állandóan vadászik, hiszen mindamellett, hogy nemes szórakozás, fejleszti a fegyverforgatást is, ami jót fog tenni a mittudoménhányadik keresztes hadjárat katonáinak, amit természetesen Magyarország fog vezetni” – legyintgette meg hosszabb távú terveit.

Azt is kifejtette, hogy a görögkeleti egyház képviselői magukkal hozzák Görögországot magukkal, s az ezzel járó elfogadhatatlan, korrupt, lusta, életszerető(!!!) világlátást. „Meg a gazdasági válságot” – sommázta Semjén életfilozófiáját.

Meg nem erősített információk szerint a pápának tetszik a javaslat. Már Schmitt Pál is egyeztetett vele a témáról korábbi vatikáni látogatásán.

Az EU informálisan tiltakozik a lépések ellen (szerintük a sötétlila csillag igazán túlzás), de egyelőre el van foglalva saját maga megmentésével.

Lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről és kvízjátékainkról!

Bulvárhíreinkről a Botrány!-on olvashatnak, mely itt érhető el és itt lájkolható.

Írjon hülyeségeket politikusainkról! Küldje el szerkesztőségünk címére agymenését!