Mr. Debt Crisis sajtótájékoztatón jelentette be, hogy elhárították. Hálátlannak érzi az Egyesült Államok viselkedését. Szerinte egy válságnak megvannak a maga előnyei.

Szomorú hírt jelentett be az adósságválság a kíváncsi újságíróknak: véget ért. Mr. Debt Crisis igazságtalannak érzi a bánásmódot. Mindez érthető, mivel bizonyára senki nem élvezi, ha kidobják a hazájából.

„Amerika a demokrácia országa. Nekem mégis menekülnöm kell, ugyanis kiseprűztek kényelmes költségvetési állásomból” – panaszkodott az adósságválság. „A jelenlétem hetekig a reflektorfénybe helyezte az országot. Erre most kivágnak. Szégyenletes.”

Beláthatjuk, hogy az adósságválság válságban van, ugyanis már nem maradhat sokáig – a megoldás útban van. Médiaszereplése is a vége felé közeleg.

„Se W-válság, se megegyezési képtelenség, felháborító! Már megint két szék között a pad alá estem” – morogta Mr. Debt Crisis, felemlegetve korábbi félresikerült görögországi kalandját is.

Az amerikai közvélemény nem foglalkozik az adósságválság válságával, sokkal jobban örülnek annak, hogy egyelőre elhárult a pénzügyi katasztrófa veszélye. Hogy a történetnek lesz-e folytatása a közeljövőben, még nem tudhatjuk. Ezirányú terveiről Mr. Debt Crisis nem nyilatkozott.

Az adósságválság egyébként igencsak elfoglalt volt mostanában, elvégre szinte az egész világon jelen volt, egyfajta pénzügyi roadshow keretein belül. Bár sehol sem fogadták jó szívvel, tudomásunk szerint rendkívül élvezte a dolgot.

Mr. Debt Crisis egyébként személyes jóbarátjának nevezte Gyurcsány Ferencet. Véleménye szerint a volt miniszterelnök komoly szerepet játszott az elmúlt pár év vidám időszakában, amikor is hatalmas figyelmet kapott. Kádár Jánosnak is üdvözletét küldi, bár sajnálja, hogy az ő Facebook-bejegyzéseit nem tudja lájkolni.

Most, hogy így elhárult, az adósságválság tervei szerint kis pihenőre vonul, nyaralni megy. Görögország, mint turisztikai célpont nem vonzza túlzottan,nagy valószínűséggel valahol Észak-Afrikában tesz majd látogatást.

„Az Egyesült Államoknak sosem fogok megbocsátani” – mondta Mr. Debt Crisis. Sajtótájékoztatóját a Terminator híres idézetével zárta: „I’ll be back” – avagy „visszatérek”.

Kíváncsian várjuk, hol bukkan majd fel legközelebb a huszonegyedik század eddigi legjobb konspirátora.

Ha tetszett a bejegyzés, lájkolja a Képviselőfánk Facebook-oldalát, hogy elsőként értesüljön bejegyzéseinkről, valamint exkluzív rövidhíreinkről!

Amennyiben megtudott valami nagyon érdekes, nagyon furcsa, a valóság határait kívülről feszegető politikai érdekességet, küldje el szerkesztőségünk címére és virtuális képviselőfánkkal jutalmazzuk!